Jump to content

Leifen

Medlemmer
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Sist jeg mellomlandet i Atlanta og skulle videre til Orlando brukte jeg rundt 3 timer fra landing til gate for avgang. Vet ikke om jeg var spesielt uheldig, men var i alle fall enorme køer gjennom immigrasjon, toll, innsjekk osv. Fikk generelt inntrykk av at Atlanta var en veldig dårlig organisert flyplass.
 2. Ser ut til at det blir nok en kort jobbreise i begynnelsen av juli til Singapore (2-3 dager med jobb). Tenker å ta 2-3 uker fri etterpå og farte litt rundt. Har tidligere kun vært på Bali i dette området. Noen som har tips til destinasjoner som er enkle å nå med fly fra Singapore? Fint vær, strandliv, kultur og natur er ønsket. Er klar over at det er regnsesong mange steder, så derfor jeg spør etter tips.
 3. Hvordan takler denne "vanlige" dørstokken? Kommer den seg over uten problemer?
 4. Takk for tips Robert! Liker meg ikke helt i araberlandene, har tidligere vært i både Dubai, Abu Dhabi og Jordan. Ko Tao ligger vel på østkysten av Thailand, og er ikke østkysten utsatt for mye regn i november? Tenkte kanskje Krabi provinsen er tryggere med tanke på været? ABC øyene virker fristende, vet du om uværssesongen der er over i november (typisk)? Har du tips for øyer i Stillehavet?
 5. Hei! Trenger tips til en langdistansetur i november, med varmt vær og klart turkisblått hav for ren avslapping. Har kikket på Maldivene, Mauritius og Seychellene, men virker som været disse stedene kan bli ganske bingo. Det trenger ikke å være noe spesiell sigthseeing tilgjengelig, men selvfølgelig et pluss. Hvor bør jeg dra? Finnes det alternativ i caribbean/Thailand/Malaysia kanskje? Tips mottas med stor takk, for alle steder jeg kommer på virker å være et sjansespill med tanke på været i november.
 6. Noen som har erfaring med flyplassen i Atlanta? Har fått endret flytidene mine, slik at jeg nå har 50 minutt transit der (kommer fra LAX og skal til AMS). Når jeg booket ruten var det satt opp 1,5 time. Er det mulig å rekke det, eller bør jeg allerede nå kontakte KLM for å få endret en av flightene?
 7. Noen som har erfaring med økonomiklassen i KLM sine 777-200 v2, med setekonfigurasjon 3+4+3? Har tidligere flydd KLM med samme flytype, men da med konfigurasjon 3+3+3, der var komforten rimelig dårlig for meg med lengde på 190 cm. Regner med det er enda dårligere med 3+4+3? Er det verdt å oppgradere til Comfort/extra beinplass?
 8. Høres infisert ut dessverre. Kan eventuelt prøve flere flasker for å utelukke at det kun er den ene flasken som er infisert. Høres ikke ut som overkarbonering når du sier at smaken heller ikke er der. Vil anbefale å gå gjennom utstyret som ble brukt til kar nummer 2. I utgangspunktet pleier jeg også å kaste kar som har levert infisert øl, siden de koster så pass lite. Om du ikke ønsker å kaste karet kan du sette det vått i sterk klorblanding.
 9. De første bryggene smaker alltid best. Etterhvert blir du mer og mer kresen, opptatt av detaljer og blir sjeldnere helt fornøyd 😛
 10. Slenger det rett i karet. Humlen vil løse seg opp og synke til bunns etterhvert. Generelt sett bør du (i alle fall i begynnelsen av karrieren) unngå å stikke om før flasketappingen. Dette for, som du sier, å minimere sjansen for oksidert øl.
 11. Bør gå helt fint. Om du bruker plastikkbøtter til å gjære i så kan vannet fra gjærlåsen bli sugd ned i ølet i det du løfter på dunken. Har skjedd med meg en gang, men uten at det gikk utover ølet. ☺️
 12. Finnes forskjellige meninger om det. Selv bruker jeg vodka, og har aldri fått infeksjon. Andre bruker sterilt vann, enten kokt eller med starsan. Sikkert de som bruker kaldt vann fra springen og, burde være temmelig trygt i Norge.
 13. Høres ut som du sliter med en bug i flash player. Ligger CPU og jobber på 100%? Jeg hadde problemer med dette, avinnstallerte og oppdaterte, og prøvde med flere forskjellige nettlesere uten hell. Gav til slutt opp og kjøpte Chromecast for å streame fra mobilen, fungerer mye bedre! :-)
 14. Noen som vet hvor det er blitt av "HD-knappen" i avspilleren til HBO Nordic? Forrige sesong så var det en knapp hvor man kunne velge HD. Sliter med mye lag på min dårlige linje når det ikke er mulighet for å slå av HD.
 15. Den billige lipoladeren min fra Hobbyking takket nettopp for seg, så jeg trenger en ny. Tenkte å kjøpe noe mer skikkelig denne gangen, men uten å svi av unødvendig mye. Har ikke så veldig stor oversikt av hva som finst av ladere, så tips mottas gjerne. Mine krav/ønsker er: - Lading av 2S - 4S LiPo. - Kunne lade 4000mah ved 1C - Mulighet for balansering. - Storagefunksjon. - Lading av minimum to batterier samtidig. - Om mulig, integrert strømforsyning. - Mulighet for 12V input (lading fra bilen). Er alt dette mulig å oppfylle til en fornuftig pris?
×
×
 • Create New...