Jump to content

Resort

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som vet andre nettsider jeg kan søke på? Har sendt rundt 20-30 søkander via Finn og Nav. De legger jo ut nesten de samme stillingene.
 2. Er det dumt av meg å starte med å søke nå til tross for at jeg ikke har den før om fem dager? Jeg endret kurset til å ta fullt kurs (7500kr) Like så greit.
 3. Har sett noen få på Finn. Lappen har jeg på førstkommende onsdag^ Begynne på dagen? Jeg må jo søke først eller missforstod jeg deg?
 4. Hvor enkelt er det å få en deltidsjobb i Oslo med dette mon tro? Mange søkere?
 5. Hvor mye betalte du? Ser kurset koster 4800kr.
 6. Tenker å ta den 15.06 i Oslo. Er det riktig kurs? https://komplettkurs.no/kurskalender-2/truckforerkurs-t-o-m-10-tonn-t1-t5/?gclid=Cj0KCQjwz4z3BRCgARIsAES_OVfEuZn175bCls6pO1_eKyXlzdu9oQqnbqNi5QMnZ55sjNBzq4pZrMcaAohsEALw_wcB
 7. God kveld! Har bestemt meg for å ta truckførerlappen men klarer ikke å finne forskjellen på de ulike kursene. Hvilken er den mest vanlige? https://www.aadalen.no/2018/11/08/truck-klasser-en-enkel-oversikt/ Stor takk på forhånd!
 8. God kveld! Jeg har altså klart å legge inn et bud på en telefon som er på auksjon vet et uhell uten at jeg faktisk er int i den. Slik det ser ut nå leder jeg auksjonen til tross for at det er fem dager igjen av den. Forslag?
 9. Har den siste tiden sett mange splitter nye toppmodeller som selges til en svært billig penge av privatpersoner som påstår de jobber i Telia osv på letgo. I tillegg selges de med kvittering. Jeg klarer ikke helt å skjønne om dette skulle vært rent scam eller hva det er. Man får f.eks. en Iphone 11 pro max med kvittering og garanti til 5200kr. Noen som kan forklare meg?
 10. God dag! Jeg studerer på vestlandet og leier hybel. Det jeg lurer på er om jeg har krav på noe penger ettersom jeg har flytta ut? Tok et søk på det men ble bare enda mere usikker. Stor takk på forhånd!
×
×
 • Create New...