Jump to content

Dragavon

Medlemmer
 • Content Count

  5617
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dragavon last won the day on October 31 2015

Dragavon had the most liked content!

Community Reputation

1961 :)

About Dragavon

 • Birthday 02/04/1970

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det er en Hollywood-film, og har sannsynligvis minimalt med historisk riktig innhold.
 2. https://www.nrk.no/satiriks/tidligere-united-spillere-enige_-_-solskjaer-ma-hore-pa-tidligere-united-spillere-1.14858529
 3. Sjukt spennende! https://www.nrk.no/urix/stjernen-betelgeuse-kan-vaere-i-ferd-med-a-bli-en-supernova-1.14842143
 4. Er enig med det Solskjær gjorde / ikkje gjorde der eg. Når han ikkje fikk de spillerene han ville, enten fordi de ikkje var tilgjengelige, eller fordi de ikkje virkelig ville til United, så lot han være å kjøpe noen bare for å kjøpe noen. Støtter det 100%, skjølv om det betyr at vi i perioder sliter.
 5. Fargene hadde jo vore de samme, men lyset hadde vore annerledes. Det hadde blitt som når du bruker fargede lyspærer.
 6. Synest denne artikkelen på NRK var veldig god og interresant. https://www.nrk.no/sport/xl/har-solskjaer-egentlig-tatt-united-fremover_-1.14823140
 7. Å slå PSG var såklart en stor bragd, men på det tidspunktet var de fremdeles i flytsonen og begeistringen etter managerbyttet. Å slå ett revansjesugent City over to kamper tror eg blir beinhardt. Med mindre Guardiola driter i ligacupen og stiller med ett b-lag.
 8. The number twelve looks like you: Det der synest eg var direkte grusomt å høre, skjønner ikkje at det går ann å like det. 1/10.
 9. https://www.theguardian.com/science/video/2019/nov/13/huge-meteor-lights-up-missouri-sky-video
 10. Norske filmregissører har ofte hatt veldig merkelige ideer for kordan skuespillerne skulle spille og prate. Det er derfor så mye litt eldre norsk film har så oppstyltet og kunstig dialog for eksempel.
 11. Eg tror vi mennesker foreløpig er langt unna å være i stand til å forstå universet
 12. The Guardian har en artikkel om det nye besøket vi har: https://www.theguardian.com/science/2019/oct/14/interstellar-comet-just-like-ones-from-our-solar-system-astronomers
 13. De ville jo helst hatt flere i sommer også, og det var ihvertfall en spiss nede i Italia som klubbene mer eller mindre var enige om, men så var fyren sjølv heller lunken til United. Og da sa Solskjær, at om en spiller ikkje virkelig vil spille for United så står vi heller over.
×
×
 • Create New...