Jump to content

Toreinar1986

Medlemmer
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Seriøst, er det fortsatt noen som går rundt å tror at vi skal bli kvitt dette viruset fullstendig? Det virker ihvertfall slik når du fortsatt skriver om flokkimmunitet. Det bør være en kjent sak nå at vi aldri vil bli kvitt dette viruset, det kommer til å bli endemisk og sirkulere blant oss til evig tid. Derfor er det ikke lenger snakk om å få flokkimmunitet og slik bli kvitt viruset, men at vi må lære oss å leve med det på lik linje med andre sykdomsfremkallende virus. Hovedpoenget med vaksineringen er å beskytte best mulig mot alvorlig sykdom og død ikke stoppe all smittespredning. Etterhvert kommer de aller fleste av oss til å få kontakt med viruset hvor kombinasjonen av vaksinering og smittespredning på sikt vil få viruset til å ikke være noe annet enn atter et nytt forkjølelsesvirus. For å nå dit må vi på et eller annet tidspunkt åpne fullt opp, ellers blir vi bare sittende fast i en evig runddans med av og på med tiltak som aldri vil ta slutt.
  2. Nei det er ikke det. Du tenker kun influensa som er kjent for å dø helt ut på sommeren. Forkjølelsesvirusene som covid19 ligger nærmere når det kommer til smittsomhet forsvinner aldri helt om sommeren. Der er det alltid utbrudd rundt omkring også på sommeren selv om nivået er klart lavere enn på høysesongen, akkurat slik vi ser med Covid19 i Europa denne sommeren. Det er heller situasjonen ifjor sommer som var helt eksepsjonell med ekstremt lavt smittenivå. Dette pga kombinasjonen av de strenge nedstengningene på vårparten og at viruset ennå ikke hadde fått noen nye mutasjoner med klart større smittsomhet. Uansett betyr ikke smittetall noe særlig lenger når man har kommet så langt i vaksineringen og det ser man jo lett fra utbruddet i Storbritannia. Der har man jo nå hatt utbrudd med en smittetopp nesten på nivå med Januar samtidig som dødstallene holdt seg særs lave uten en eneste dag over 100 døde.
  3. Er nok bar å gi opp. Her har de bare bestemt seg. De har fått totalt tunnelsyn på å skapt noe helt nytt og i deres øyne fancy. De tolererer jo ingen kritikk fra VGD-veteraner før de trykker på slette-knappen og godtar ikke linker til alternativa fora. Hadde nå vært bra å få deg over dit vi har samlet oss for å få litt liv i Corona-diskusjonen der igjen. Forøvrig spesielt og litt bekymringsverdig at sjefen sjøl fra ytre sogn har sunket under jorden. Nå er det jo bare et par arrogante, narsissistiske brukermoderatorer mest kjent her fra diskusjon som sitter å sletter alt som kommer av noe mer krass kritikk mot nye vgd eller linker til alternative fora.
×
×
  • Create New...