Gå til innhold

Hanhijnn

Medlemmer
  • Innlegg

    4 650
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Hanhijnn

  1. Det blir nok ingen stor sak av det, for det er jo ikke en Tesla... 😁 Da hadde det blitt lurveleven her.
  2. Hanhijnn

    Elbil-tråden

    Ikke rukket å lese om den ennå, er artikkel og hos Broom. Men den er vel erstatteren for e-Tron, så ca samme størrelse som den. e-Tron? Det er vel en Audi? 🤔
  3. Hanhijnn

    Elbil-tråden

    Så da virker taktikken m.a.o. ☺️ Gratulerer! SR?
  4. Joda, men ikke av de folka som klager på effekten i elbiler nå. De digga kraftige motorer sålenge de satt i ICE-biler. At avgift-systemet i Norge straffet kraftige motorer med effekt-avgiften er en helt annen sak. Kun Danmark var/er verre enn Norge der.
  5. Ikke ta ting så bokstavelig. Poenget var at ingen klagde over at biler var spreke før batteribilene plutselig var de sprekeste. Dobbeltmoralsk m.a.o.
  6. Sa ingen om ICE-biler. Pussig det der...
  7. Det må være med mye motorvei-kjøring. Jeg har ingen problemer med å oppnå 520km rekkevidde på sommeren og over 400km på vinteren. Model Y Long Range på Vestlandet (ingen motorveier her).
  8. Oj oj, morsom tråd. Denne kommer til å ta av... Hva er Norges mest solgte bil? Og hva kan være grunnen til det? Du kommer nok til å få noen seriøse svar, men her kommer Tesla-haterne til å ta helt av. Bare å stålsette seg. 😉
  9. Det er vel i beste fall en sterkt subjektiv påstand. Jeg har hatt TransAlp 650, og elsket den. Ville aldri hatt en FZ6...
  10. Forsikringsselskapet kan ikke vurdere om de "aksepterer" at bilen er stjålet eller ikke. Bilen forsvant før den kom til deg. Ergo er den stjålet. Det eneste som er ukjent her er hvem som har stjålet den. Om det er selger, transportør eller noen andre. Men det er en Politi-sak. Bilen er uansett stjålet. Så tyveri-forsikringen skal slå inn her. Men forvent lang saksbehandlingstid fra Forsikringsselskapet. De drøyer nok i det lengste i håp om at bilen skal bli funnet, sånn at de slipper å utbetale forsikringssummen. Det som kan hjelpe er å mase på forsikringsselskapet. Du har fått et anmeldelsesnummer fra Politiet? Det må du gi til forsikringsselskapet. Lykke til!
  11. Meld bilen stjålet hos Politiet, hvis det ikke allerede er gjort. Og så melder du tyveriet inn til forsikringsselskapet. Du hadde jo forsikret bilen, ikke sant? Så er det Politiet og forsikringsselskapet som må ordne opp. Du kan lene deg tilbake og slappe av.
  12. Grattis @Hansien! 👍
  13. Anbefaler deg å bruke noen som driver med import av biler fra USA. Hvis du ikke kjenner noen som driver med dette, så kan jeg anbefale en som jeg kjenner. Han har importert hundrevis av biler. Både amerikanske og ellers fra USA.
  14. Det var for 3 - 4 uker siden, men det gjaldt en BMW.
  15. Var vel egentlig ikke jeg som ombestemte meg. Var litt klønete formulert. Det som skjedde var at jeg sa fra til selger at vi kommer i morgen for å se på, og sannsynligvis kjøpe bilen. Da ble den "plutselig solgt" til noen andre.
  16. Kan ikke se at det har noen særlig effekt. Hvem sjekker opp firma på Google før de handler på finn? Det kan også være at firmanavnet er misbrukt av svindler, så det kan gjøre dobbel skade.
  17. Ja helt klart. Du har nok dokumentasjon til at finn.no må ta det alvorlig. Og dette er sånt som finn.no har ekstra fokus på, så de ønsker slike tilbakemeldinger så fort som mulig. Før andre blir lurt av samme opplegget.
  18. Størrelsen er viktig på vinterføre. Blir sporvidden for smal, så vil den slite med å holde seg i hjulsporene (ved dårlig brøyting f.eks.). Leaf med 40 kWt-batteri er mitt forslag. Det er en TRYGG, økonomisk og driftsikker bil.
  19. Hanhijnn

    Tesla - kaféen

    Har ingen hast for min del heller. Er svært fornøyd med vår Model Y LR 22 mod. Den er nå 2 år gammel, og jeg planlegger å bytte når den er mellom 3 og 4 år gammel. Pr. nå så ser jeg ingen andre biler som frister enn Juniper-utgave av TMY LR.
  20. Lars Sponheim trodde fullt og fast på det... (at Norge måtte følge alle direktivene slavisk)
  21. Ja var nok derfor at den bilen vi lurte på å kjøpe plutselig ble solgt når vi sa at vi kommer i morgen (dagen etter). For her forhåndsbetales ingenting.
  22. Nei, men teipen kan omtrent bli "brent" fast av sola, så den bør absolutt fortsatt fjernes HELT mellom hver kjøretur.
  23. Må si meg rørende enig med @DrAlban3000 her. Selvvaskehaller er veldig mye bedre enn børsteløs vask. Børsteløs vask er type "nødløsning" om vinteren.
×
×
  • Opprett ny...