Jump to content

HF-

Medlemmer
 • Content Count

  1088
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

HF- last won the day on January 26 2019

HF- had the most liked content!

Community Reputation

1416 :)

Recent Profile Visitors

3429 profile views
 1. Dei store produsentene av vindmøller ønsker å sette opp 4 ganger fleire vindmøller enn det som ville vore nødvendig uten hydrogen "lagring"?
 2. Fornuft er vel det vanskeligste å finne i hydrogenland
 3. Det er så mykje trafikk, fordi det er så mange foreldre som kjører ungane til skulen...
 4. Vind? 100% nødt til å lagre energi? Diskuterer vi fortsatt hydrogentog?
 5. Dersom et hydrogentog er i brann i en tunell, og en "ventilera" tankane, vil dette redusere konsekvensen av brannen? Hydrogenet vil fylle den lille åpninga mellom tog og fjell, og spre seg framover og bakover frå tanken. Til det detonerer pga brannen.
 6. Tømmerbiler kjører til kaia og legg det der, og så blir det frakta til Skogn eller Tyskland. Sjølvsagt blir vel en del eksportert med bil til Sverige frå grenseområda. Rekner med at mesteparten av vesker solgt i Norge er importert frå Kina og at eksporten er minimal, underlig kategori å diskutere for øvrig
 7. Tømmer går vel 100% på båt, mykje fisk og metall kan også fraktast med skip og norsk eksport av vesker kan en vel frakte med en varebil.
 8. "570 buses and 2000 trucks" Blir busser regna både som buss og "trucks"? Veksten fra null kan kalles utrolig rask
 9. Verdens første hydrogen drivne lastebil kom i drift i år, for ASKO. Dei ti første tunge trekkvognene vart skipa til Europa i juli, dei skal til Sveits. Kor er dei 1989 andre lastebilane, og hvilken produsent leverer dei?
 10. "Euniq 7 may appear for sale later this year". Altså vil kanskje noken en plass få muligheit til å kjøpe den
 11. Men kva er grunnen til at andre land ikkje kan ha høgere avgifter på fossile biler? Dei har ikkje råd til å ta imot penger?
 12. Vindmøllene er 4000 år, batteri bilen snart 200. "Dog rundt på om rundt"?
 13. Det er ikkje så enkelt å rekne på det når fokuset er "ikkje bruk dagens tall" "tenk på et tall om 10 år". Då er det ikkje snakk om beregninger, men synsing.
 14. Det er gamlefar som sliter med forskjellen på energibærer og energikilde.
×
×
 • Create New...