Jump to content

Wipeout

Medlemmer
 • Content Count

  4242
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 :)

About Wipeout

 • Birthday 12/24/1972

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Men nå er det fortsatt ikke en problemstilling i dette tilfellet da. Men igjen, hvor skrev jeg at de fikk rom hos oss? Vi har en ganske streng policy for prostituerte på huset.
 2. Og hva er det andre lovbruddet? Hvor skriver jeg at de fikk rom? I sånne tilfeller så har vi alltid "fullt hus" Og for det andre så ringte jeg politiet, med det resultat at de mente at jeg kunne ha tatt feil, og at de ikke hadde tid til å bruke ressurser på det.
 3. Det er mye man opplever som nattevakt, men ikke alt er like moro bestandig. For et par år siden så kommer det inn ei jente som ser ut som om hun såvidt har fylt 18 år. Trolig fra østeuropa et sted. Utrolig nydelig jente som jeg hadde snudd meg etter på gaten. Spør om det er ledig rom til henne, og jeg ser alltid an personen(e) før jeg sier ja. Da kommer det 2 menn inn døra, og de er tydeligvis sammen med denne jenta. Hun føler seg brått ukomfortabel og jeg skjønner hele tegninga. 2 "bolebiffer" i Adidas treningsdresser og masse gullkjeder rundt halsen står og følger med på henne. Jeg kjente jeg ble trist av å se på henne og hva hun ble utsatt for. Tenker ofte på henne og hva som skjedde videre med henne. Moderatormelding Splittet ut av "Kunder på jobben din!" Tilbakemelding tas på PM. Uderzo, Moderator
 4. Hadde ikke blitt noen oversvømmelse, men en tett dass. Det har vi hatt en rekke ganger tidligere pga. ting i skåla. Men en episode fra i natt: Alltid like moro når folk truer med å gå til eieren av en kjede for å få meg sparket Hvis folk kommer og spør på en litt penere måte, og kanskje ikke drukket de 2 siste spritflaskene eller drukket de 23 siste halvliterene så kanskje.... Vurderet å gi han nummeret til the Big Boss slik at han kunne ringe han nå for å fortelle han hvor grusom jeg var i kundebehandlingen min
 5. Jobba for noen år siden som nattevakt på Shell langs E134. Det var midt på natten og ganske stille for en gangs skyld. Et par kollegaer kom innom for å handle og vi ble ståendes og prate litt. Noen minutter senere så ringer det på døra og jeg åpner. Inn strener en kar i 30 åra, ser ikke engang på oss, men går rett mot dassen. Litt etter så lukter det rett og slett bæsj, og vi stirrer på hverandre og lurer på hvem som prompet. Alle nekter for å gjort noe sånt og vi fortsetter praten, og etter ca. 10 minutter så går vedkommende ut av dassen fortsatt uten å si så mye som et ord eller kaste et blikk på oss. Men lukten gir seg faen ikke... og tilslutt så går jeg inn på dassen og møter en vegg av drittlukt...Viser seg at fyren hadde driti på seg og kasta boxeren i søppelbøtta.
 6. Nei, sant nok men du har E134 like nedenfor Shell som folk forveksler med motorvei.
 7. Er vel ikke tilfeldigvis Shell Mjøndalen?
 8. Hadde en gjest for noen år siden som ramla inn en sen lørdagskveld med ei trillebår med en kabeltrommel oppi. Rett inn i heisen og opp på rommet. Tipper stuepikene var fornøyde dagen etterpå....
 9. Da en av dysene mine har tatt kvelden så trenger jeg en ny en. Og som alltid så skulle jeg helst hatt en i går, men er det noen som har noen tips til hvor man kan få tak i dyser ASAP? Det er snakk om en Denso 1000cc top feed dyse til Subaru.
 10. Viste seg at det var en dyse som hadde tatt kvelden, så da er det på leting etter en ny dyse.
 11. Dyser er renset og testet for et par måneder siden, btw.
 12. Byttet maf fordi jeg hadde en liggendes og fordi en defekt maf kunne ha vært årsaken.
 13. Får opp feilkode P0172 System Too Rich (Bank 1) i ny og ne. Gjerne ved lavt turtall/liten belastning på motor. 04` Subaru Forester XT. Byttet maf uten at det har hjulpet.
 14. Ble målt til gjennomsnitt på denne her, gitt...
 15. 8200 spenn for å holde 126,3 km/t i 100 sone.
×
×
 • Create New...