Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hugs på å tweake/modde Skyrim om du har det på PC!

Noen du vil anbefale? Har ikke PC til bedre graphics mod.

 

Masse penger. Fort.

 

Hvordan.

Selg crack eller kropp.

 

Tar lang tid å tjene mye penger på å selge stoff, kundekrets, innkjøpspris og kvalitet blir vurdert av kundene. Så det går ikke spesielt fort, jeg anbefaler å stæle noe jeg. I HOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

 

SUND!

 

http://www.youtube.com/user/djbroiler#p/a/u/1/HnOQ4qN505A

Endret av Mammakamelen
Lenke til kommentar

Masse penger. Fort.

 

Hvordan.

Selg crack eller kropp.

Æææh. Er så mye politi i Oslo for tiden at jeg ikke helt tør satse på noen av delene akkurat nå. Jeg kan jo eventuelt oppsøke gamle kjemilæreren min og lage crystal meth i en kjeller på Torshov.

 

Vurderer å søke som Veileder i spillkategorien. Jeg savner et spillforum jeg synes det er kult å klikke seg rundt i. How to?

Lenke til kommentar

Vet ikke om det hjelper Lakus, men du kan jo få prøve på meg først?

Du sover tungt, jeg løfter opp dyna di ved føttene og krabber opp i senga. Du ligger kun iført en silkeboxer, som jeg drar av deg. Det er veldig varmt under dyna og hjertet mitt dunker helt sinnsykt fort.

 

Jeg begyner å fikle litt med den, og den blir hard med en gang, jeg blir helt overrasket over at det skjedde så fort. Han er jo så gammel, tenker jeg. Du våkner akkurat i det jeg tar leppene mine rundt pikken din og du skvetter veldig til, men når du løfter opp dyna og ser at jeg er i gang med å suge deg, slapper du av igjen.

 

Jeg tør ikke se på ansiktet ditt, jeg er for opptatt med å suge. Det er kjempegøy, jeg elsker det, jeg føler at jeg dominerer deg. Du begynner å få masse rykkinger i magen og beina etterhvert som jeg blir mer intens, og du klarer ikke la være å stønne, selv om du gjør ditt beste for å la være.

 

Det tar vel bare knapt et minutt før du kommer. Du spruter munnen min full av sæd, og hele senga knirker av at du knapt klarer å ligge stille mens du kommer. Jeg fortsetter og suge til hver minste lille dråpe er ute, og det smaker så godt, jeg elsker smaken av det. Er nesten berusende på en måte.

 

Jeg kysser penishodet forsiktig en gang før jeg legger den tilbake på plass i boxershortsen. Du ligger der andpusten og svett, med et stort smil rundt munnen idet jeg trekker meg tilbake og lister meg ut av rommet igjen.

 

 

Sånn. Amiin?

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...