Gå til innhold

trikola

Medlemmer
  • Innlegg

    4 005
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

12 747 profilvisninger

trikola sine prestasjoner

4,1k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Men er det ikke - må være et nytt konsept:
  2. Står på SBanken-trekkontoen (ikke selve SBanken-lånekonto) til mitt lån (skjermdump fra DnB nettbank):
  3. Etter det hva jeg har lest fra deg i det siste, ville det ikke forundre meg om ditt valg var 'skyting på stedet'. Svært billig: bøddel på turistklasse t/r Pakistan koster nesten ingenting sammenliknet med å kaste bort rettsstat-omkostninger.
  4. Den nye? Det er normalen. Den gamle. Alt etter finanskrisen i 2008 var unormalt lav.
  5. Ja, og det er egentlig litt rart: tross alt fantes det både seilbåter, vindmøller og vannmøller lenge, lenge før oppfinnelsen av dampmaskinen. Men 2 av disse 3 energiformer (vind og sol) er ikke så konsentrert som fossile og ingen visste denne gangen om de langsiktige konsekvensene. Tragisk, kan man si.
  6. Neste konsept-endring i DnB ser ut til å være termingebyr for rammelån: det ligger noe trekk på 64 kroner for slutten av mai som jeg ellers ikke har noe forklaring for. Da kommer lånet også å bli flyttet.
  7. Sector-Alarm sender ut regningen før forfallsdato av den forrige regning - det synes jeg er spesielt - men antageligvis ikke ulovlig.
  8. Er du sikker på at elbilfordelene kom først på 2000-tallet? Jeg mener de kom i kjølvannet av at Norge fikk egen elbilprodusent. Og det skjedde i 1991.
  9. Har dere også opplevd at noen saker falt ut av SBankens forfallsregister i påskedagene da det store sjauet ble gjennomført i DnB? Hos meg var det (så langt) 3 gireringer som ikke ble utført og er borte-vekk. Fikk purring/inkassovarsel fra kommunen i dag. En annen var alarmselskapet og den tredje husker jeg ikke.
  10. Jeg stemte 'ja', men selvsagt må reaksjonen tilpasses (alderen til) individet. Som ellers i våre systemer. Men uten reaksjon ingen endring. Åpenbart har dagens reaksjoner ikke nødvendig effekt.
  11. Ja. På rull, til søpla. Plastposer til bio-avfall leveres gratis av Follo-ren
  12. Det finnes 2-hjulinger til innendørs forflytning langs lange ganger - mye raskere enn løpesko. Og helt standard i andre sammenhengen hvor man må gå mye.
  13. Min Husqvarna gjorde meg gode tjenester i 14 sesonger. Sist høst kjørte den over begrensningsledningen og havnet i hagedammen - hadde gått bra siden 2010. Hadde ulike problemer de siste årene men jeg fikk den alltid i gang igjen. Nå er jeg på jakt etter 2 eller 3 nye som skal gjøre jobben sammen - har samlet estimert 1500 kvm plen hvorav en del er helt for seg selv. Pinnsvin er lett å beskytte: de er nattdyr og om du klipper kun i et tidsrom symmetrisk rundt kl 13 (10...16 f.eks) så sover de. 'Mine' rådyr bryr seg katta om den - for tiden ligger de typisk på plenen foran terrassen og drøvtygger, men et ekorn ble overkjørt en gang og overlevde det ikke. Opphakkede fugler har jeg fortsatt til gode å finne.
  14. Det største hinderet er at vaskeriet må regne med det verste hva kundene kunne ha brukt flasken til før pantingen: diesel, syre, plantevernmidler, rengjøringsmiddel, spillolje, sigarettstumper, aske, ... hvem vet. Alt dette må kinarestauranten din regne med og håndtere i vaskeriet.
  15. trikola

    Elbil-tråden

    Hadde jo lagt inn denne listen før: München: BMW-Bremsassistent verursacht Unfall - überraschendes Urteil | Stadt Automatische Notbremsung ohne erkennbaren Grund | T-Cross Forum – Die deutschsprachige VW T-Cross Community Phantom Braking Leads to Mazda 3 Recall - The Truth About Cars Phantom braking defect case against Nissan can move forward Autobraking tech will be standard in cars by 2022, but drivers complain of "phantom braking" Automatic emergency braking in cars will be standard by 2022, but false activations still a concern - CBS News Storselger med bremseproblemer e-tron bråbremser til 30 km/t inne i tunnel med 80-sone ID4 formålsløst bremset ned mot 30 km/t i 80-sone, Fartsholderen på disse bilene er rett og slett trafikkfarlige Saksøker Bilia fordi bilen nødbremser uten forvarsel Alyona vant mot Møller i rettssak etter lang kamp
×
×
  • Opprett ny...