Jump to content

AndersT2

Medlemmer
 • Content Count

  8756
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1003 :)

About AndersT2

 • Birthday 04/19/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24166 profile views
 1. Fant den til slutt. Navigasjonsrute og huke av for Navigasjonsrute.
 2. PCen min ble nettopp oppgradert til 2004 versjonen av Windows 10, har fått den på ett par andre PCer uten dette problemet. Når jeg åpner Windows utforskeren som vanlig så er tre strukturen på venstre side borte, og jeg ser kun innholdet i mappen. Finner ikke noe på fil linjen som fikser problemet. Noen som vet hvordan jeg får tilbake tre strukturen? Edit: La ved bilde
 3. Den har nok samme som min RM850, har 3 kabel med 6+2 på. Den har 2 kabler med 2 stk 8 pins (6+2) som kan benyttes. De er laget for å kunne bruke begge kontaktene fra samme kabel. Jayztwocent har laget en video hvor han tester dette. Siden du trenger 3stk 8 pins, så bruker du 2 kabel fra PSU, og bruker 2 kontakter fra den ene kabelen. Corsair og de andre seriøse fabrikantene hadde ikke lagt ved kabel med 2 uttak på hvis de ikke kunne vært benyttet innen for spesifikasjonene til begge kontaktene samtidig. EDIT: Kan legge til at kvadraten på kablene er godt innenfor rekket de kan få. Regnet på det selv for ett par dager siden. Tror det endte med 3A pr leder (8 pins har 3stk 12V og 5 stk jord i seg). Mener å huske det er 1,5mm2 ledere der, og hvis man regner med at de minst tåler 10A hver (Tåler LANGT over det), så kan du kabel messig trekke minst 720W på de 2 kablene før det er noe problem.
 4. Fikk nå bekreftet mottatt ordre på komplett sine sider, dessverre forventet 22 oktober... Godt å ha Intel integrert i bakhånd
 5. Der fikk jeg bekreftelsen fra Komplett på epost også. Ble kun 7000,- for det, da jeg fikk solgt gamlekortet til en lærling på jobben i dag også
 6. Fikk bestilt Asus sitt ROG OC kort, stod 50 forventet 18 når jeg fikk lagt inn, så håper jeg fikk en av de. Litt stressend med en montør på øret som prøver å sjekke om jobben han var på var ok, samtidig å bestille. Fikk ikke brukt både 10% på 1 vare og 10% på ordre samtidig hos Komplett, men det ble i hvertfall billigere.
 7. Hvis du har ett bilde av kjøleren og ikke målene, så kan du alltid finne det ut via festebrakketen på baksiden som er standard størrelse, og da legge til det ekstra på toppen. Hvis kabinettet ikke av av den veldig smale typen, men har ca 5 cm fra sidepanelet til der skjermkortet festes, så er det ikke noe problem. De fleste kabinetter har mulighet for 13cm CPU kjølere, som da oftest bygger mye mer enn skjermkortene..
 8. Når de er laget for det så bør det ikke være noe problem. Det er plass til 1 ute del, ikke 2 der jeg kan ha noe. Blir aldri kjørt på alle 3 samtidig inne på varme uansett, maks 2 om gangen.
 9. Corsair skal være en grei produsent. Har selv 850W versjonen av den. De har også enkel tilgang på kabler hvis behovet skulle komme.
 10. Du kan fikse fuging selv. Det er som regel mellom gulv vegg, og hjørner, og er ikke det som holder vannet ute, det er det membranden bak fliser osv som gjør. Clas har ett sett med hjelpemiddler som gjør det enkelt å fuge hjørner. De har også fugemasser osv. Men du kan også leie inn proffe til å gjøre det. Får nok en penere utseende. Ser disse på veien av og til med slagordet sitt: https://ss-fuging.no/ Pris der det bare å spørre de om.
 11. Høyeste I7 i dag har oppgitt TDP til 65W (10700). Laveste på toppplattformen til 165W Til overklokking så kan man nok regne 250, men da bør man vel opp på skjermkortet også. Ligg unna brukt, EVGA muligens ok, men ikke Silverpower. Glemte å legge til tidligere at enkelte av PSU produsentene gir lange garantier, både 7 og 10 år på sine produkter hvis du følger opp riktig når du monterer (Er noe innsending av papirer osv.). Det kan være vært litt ekstra.
 12. Sjekket nettopp det som står i forsikringspapirene vi har fra IF i sameiet, byttet nettopp til dem. det står det under det som er dekket "Vannskade", og ikke noe mer dilldall rundt det. Hvis det er skjulte feil i din leilighet som du har tatt over, som ikke vises i salgsdokumentene, eller som du kan finne på noen normalt måte så er det noe du nok ikke kan klandres for. Pusser du opp badet og gjør alt selv, så kan du nok få ett krav fra forsikringsselskapet hvis du har gjort alt selv. Det varierer fra sameie til sameie om hvor strenge de er på ting. Var ett sted hvor vaktmester ikke fikk lov å bytte pakningen på en kran som drøpp, i tilfellet det ville utløse en skade. Der var kravet at de måtte bruke rørlegger til slikt. Det eneste du kanskje bør sjekke opp er hva sameiet gjør med egenandelen. Om de dekker den, eller du må dekke den. I IF så er den 10.000,- så vidt jeg husker. I det hele og normale så er det ikke så mye å bekymre seg for hvis sameiet har forsikringene i orden. Du kan bare høre med styreleder, så bør de kunne sende deg dokumentene. Det er ikke noe grunn til at de skal holde det hemmelig. Jeg sitter selv om styreleder, og når vi byttet, så sendte jeg papirene ut til alle, samt de som leier slik at alle er informert, og kjenner til ting. (Vi er kun 8 boenheter, så ikke store greiene)
 13. Ekstern skjerm gjør ikke så mye, så lenge du ikke skal spille over begge 2 samtidig. Ekstern skjerm med høyere oppløsning krever også litt mer, Ser du nevner 24" og 32". 24" er ok med 1080p som er samme som skjermene er, men personlig fra 27-35" så er det for meg kun 1440p skjerm som gjelder. 1080p blir for grovt.
 14. Det er vist mangel på strømforsyninger om dagen som gjør at prisene har steget en god de. I fremtiden så trengs det meget sannsynlig ny type strømforsyning. De startet så smått nå snart med ny type som kun har 12V, hvor hovedkortet tar seg av resten av spenningene. Så man kobler SSD osv til hovedkortet for strøm og ikke strømforsyningen. Det er nok 4-6 år før det nok er vanlig på hjemmebygge markedet. 3080 er vel anbefalt 600W strømforsyning til, ville nok satset mot 850W, da de er mye mer effektive når det ikke trekkes mot fullt. Noen sier at PSUen bør dobbelt så mye påskrevet som det man trekker, da de er mest effektive ved 50% last. Kan nok greie seg men noe mindre også, hvis man velger fra ett kvalitetsmerke, og ikke billig skrap. Det kan også være greit å kjøpe fra en produsent som ikke varierer for mye på plugg uttakene på strømforsyningen sin, slik at man kan kjøpe nye kabler uten helt ny PSU hvis det blir aktuelt. Neste generasjon skjermkort kommer nok med den nye 12-pins pluggen som Nvidia kommer med på sine FE kort nå.
 15. Dota 2 som han nevner krever ikke så mye av skjermkortet, så tror ikke det spille så stor rolle. Har selv ett 1050 (ikke ti) i HTPCen min (Stasjonær), og har vært overrasket over hvor godt det har dratt de få spillene jeg har testet. Har da kjørt 1080p oppløsning. Testet litt Trackmania i 4K oppløsning, og det var nesten spillbart. Dota 2, og League of Legends osv. er jo kjent for å kunne kjøre på integrerte skjermkort også. Så det er CPUen som er det viktigste for de så vidt jeg husker.
×
×
 • Create New...