Jump to content

AndersT2

Medlemmer
 • Content Count

  8530
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

948 :)

About AndersT2

 • Birthday 04/19/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23677 profile views
 1. Det er vel ingenting av dette som blir fratatt ved ett midlertidig hytteforbud. De mister ikke akkurat hytten. Og ytringsfriheten, og hva som ligger i den kan jo diskuteres. De var i mange år en blasfemi lov som ble benyttet og dømt etter, og da hjalp ikke ytringsfriheten. Blasfemi loven er vist ikke fjernet i loven enda, men ligger ubrukt.
 2. 5700XT har hatt bra tester. Har sett det vært noe klager på driverne, men ikke satt giddet å lest noe direkte om det. Så ville tatt en kjapp googling på hvordan de er om dagen. Tror det ikke skal være noe veldig store problemer.
 3. CPUen holder nok. Det har dessverre ikke vært veldig stor endring der før Ryzen kom, og det vil nok koste mer enn du får igjen å bytte noe der. Byttet selv 3770K til Ryzen 1800X og så til 8700K, og i spille var det ikke veldig stort hopp opp. Det er skjermkortet som vil gi mye å gi, men til redigering så kommer det nok mye an på hvilket program, og om det utnytter GPU. Ett lite tips hvis du ikke har veldig dårlig tid, er å avvente til Nvidia slipper 3000-serien sin senere i år, da kan du gjøre kupp på både 10 og 20 serien for de som oppgraderer til den. Men det slippet er mest sannsynlig på høsten en gang, ikke noe konkret enda.
 4. Samt at de jevnt og trutt gjør endringer i grunnloven: https://lovdata.no/artikkel/endringer_i_grunnloven/1383 Man kan ikke leve etter hva noen av gjorde for 200, eller 2000 år siden for evig og alltid. Ting må tilpasses etter tiden man lever i.
 5. Det er stor forskjell på ett midlertidig forbud, og ett permanent forbud, men ikke alle skjønner det. Samme som en klokke uten batteri viser riktig tid 2 ganger i døgnet, så har av og til udugelige politikere noe vettig og komme med også.
 6. Burte ikke ha så mye å si når han tester mot samme test på PC og PS4, og får store forskjeller der.
 7. Ser ut som det er noe med PS4 ja. Har den ikke selv, men er det mulig å resette nettverksinnstillingene på den? Skal ikke være noe problem med høyere hastigheter enn du får. Får av og til en snap fra Brodern som viser hvor kjapt det går å laste ned spill med 500/500 fiber hos han. EDIT: Testet selv, har samme router som deg her på jobben, og på 60/60 linje så får vi 58/58, med 9ms Ping, og 0,7ms Jitter. Via den eksterne løsningen vår, (Datasenter på sørlandet), så er ping og jitter 7ms og 0,2ms, med 350/300
 8. Hvis du får logget deg inn på dem side på Gjensidige, så står det mye info der også.
 9. Kommer nok litt an på biltypen også. Blir 37560,- i året. og de får også igjen litt, da Gjensidige gir penger tilbake til kundene hvert år. Har hatt 12.000,- i forsikring, og har da fått igjen rundt 2000,- i året også., vil tro dine foreldre får igjen mer. Men det er også viktig å prute på prisen av og til. Ringe inn og høre med om det er noe de kan gjøre med prisen, det pleier å holde for å få den ned en del. Man kan også få ned prisen litt ved å heve egenandelen hvis man har god økonomi ellers, og kan ta mer av det selv. Man sparar fort inn 4000,- ekstra i egenandel igjennom noen år når man ikke får bruk for forsikringen.
 10. Det er nesten 3x prisen, så man skal være ivrig etter spille for det. Ser de nå skriver at nye bestillinger sendes etter 8 uker, så å vente 2 måneder på å spare 15-20.000,- er nok verdt det for de fleste. Ventetiden altså.
 11. Hvis man jobber normalt jobber 8 timer, og er 50% permitert, og jobber 5 timer den dagen. Da skriver man 5 timer hos jobben, og melder 3 timer hos NAV. NAV er der for å hjelpe deg når du trenger det, ikke for å utnyte for å ha betalt fri. Du melder det du har og ikke har jobbet hos NAV, og alt over 50% i arbeid hos arbeidsgiver er positivt både for arbeidsgiver som da har inntekt, og NAV som sparer kost for samfunnet.
 12. Hvordan måler du på PS4 og PC? Speedtest har jeg nesten gitt opp på PC, får egentlig samme hver gang, samme hvor mye jeg har belastet med andre ting samtidig. Virker nesten som den bare spør leverandør om hva man har betalt for, så viser de det etter litt animasjoner. Får du opp noe Ping resultater? De har vel oftere mer å si enn selve båndbredden man har tilgjengelig. Det skal ikke gå veldig store datamengder under spilling: https://gamegavel.com/how-much-data-does-online-gaming-use/
 13. Det er også en slik type som virker veldig smart, men i bruk blir lagt bort igjen nokså kjapt. Den er altfor svak til å gjøre noe som helst annet enn å skru inn i en gipsvegg. Skulle hjelpe ei kusine til min mor. Hun sa jeg ikke trengte å ta med drill, da de hadde fått ett godt tilbud via jobben. Splitter ny, tok batteriet ut av laderen når jeg var der, og den klarte ikke å skru inn en driva i ett lag gips engang. Testet med neste batteri også, samme problemet der. Har selv en liten 10,8V blå bosch, og den er sterk som bare det, og holder lenge. Kostet en god del. Eneste minuset er at den ikke har brems (auto stop eller hva det kalles)
 14. Enig. Der de nok kan selge er for vanlige folk som ikke bruker så mye av slikt, og tenker at det er smart. Normalt så trenger man PH2 og T15 og 20 i elektroyrket etter min erfaring. PH2 95% av gangene, og da er det Dusken linket til helt ypperlig.
 15. Prøv å velg server i oslo, lik som den gamle, så får du nok enda bedre ping. Hadde 1ms fra Askim til oslo, via 3 switcher og 2 routere på Altibox i sin tid. Det som er godt med fiber er å få mer hastighet enn det som blir oppgitt. Har kranglet med Telenor og Nextgentel som sa de skulle levere 13Mb, og det kun fikk 5, men jeg kunne betale for dyrere (30Mb) så kunne det hende jeg fikk mer. Er glad jeg ikke har hatt ADSL på 10 år. GETs coax er en drøm i forhold.
×
×
 • Create New...