Jump to content

AndersT2

Medlemmer
 • Content Count

  8283
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

854 :)

About AndersT2

 • Birthday 04/19/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23429 profile views
 1. Får du også etter regning på 2000,- når en til skal starte å lade i anlegget? Har du fått din lader demontert, eller har de fjernet den og "kastet" den? Den var din eiendom, og de hadde uansett ikke lov å demontere uten at du hadde gitt ok for det. Alt utstyret skal du ha levert til deg slik at du kan gjøre som du vil med det.
 2. Hvordan er det med 16mm og 100m strekk med tanke på spenningstap? Fikk 5,19% når jeg regnet på den tidligere i dag på den lengden, som er over 4% grensen. Går greit hvis man har 240V i skapet, men litt skeptisk til det hvis man har 230V eller lavere.
 3. Størrelsen bør egentlig ikke ha så mye å si. De minste vi har brukt har som regel vært kronglete å montere pga. størrelsen, men her er denne mye bedre. Varme kan være ett problem med alt på lite plass, men utformingen av bakplaten/boksen selve laderen sitter i gir mye luft rundt hele selve lademodulen inni. Driver å jobber med Buisnessline fra EVbox, og har holdt den fysisk en gang, og den er ca. 3 ganger størrelsen, med veldig mye luft inni. Positivt slik jeg trenger den nå, da det ser ut til at jeg får plass til ekstra koblingsstykker i den. Ett lite tips. Pass på at du har godt nok Wifi dekning der den skal stå. De skal funke uten også, men hvis de har gjort som Zaptec, så få de da en sikker mengde strøm som sendes ut, og lastbalansering opp mot huset ikke er mulig. Bør som regel ha -70dB eller mindre ved den for at den skal holde seg. Jeg pleier å bruke wifi analyzer appen til å sjekke slikt.
 4. Styre har gjort det riktige her med å opprette ett felles lade anlegg, noe som gir mye bedre utnyttelse av strømmen. Selv om Salto til dette er noe vi holder oss vekk fra av flere årsaker. Men her kunne styret ha gjort ting ryddigere. Har montert anlegg flere steder hvor de har fjernet dedikerte bokser og vi har montert nye anlegg. Da har de enten blitt kjøpt ut av styre, eller fått rabatterte priser på det nye. Samtlige steder så har jeg ikke hørt den løsningen har gitt noe problemer, men de har endt opp med mulighet for mer lading enn de hadde før. Det ene stedet så var det montert nær 30 ladere på 72 mulige plasser før det var fullt. Hadde spart MYE penger hvis de hadde hørt på oss med en gang. Du skal kunne selge Salto boksen din videre til en grei pris, de er jo meget dyre i utgangspunktet, men også kjente så folk stoler på de.
 5. Var noe i nærheten av denne, har gått litt opp i pris: https://www.maxgaming.no/king-series/king-k11-nw Valgte å kjøpe de rollerblade hjulene i etterkant, ikke noe store problemer med de som fulgte med, men hørte litt bra om de andre, og hvis man ønsker en stol som rulle bra så er det ett godt valg. Trenger ikke mye dytt for å rulle flere meter.
 6. Den er sendt videre alt. Var ikke noe spennende, kun 5 tilkoblingspunkter med god brukerveiledning for TN og IT tilkobling. 3fas IT stemmer det at den støtter. Boksen er laget for at vann skal kunne renne igjennom uten at det vil gjøre noe større problemer. Men syntes det var rart den har 3 innganger i topp, når det ikke er plass til mer enn 2x6mm i tilkoblingsklemmene, eller 1x10. Men er nok gjort for at kabel skal se pent ut om det kommer 1 eller 2 inn. Syntes verktøyet for å ta av front dekselet kunne vært enklere, ikke så lett å fikse noe hvis man mister det (Skal ikke være store behovet etter montering, men man vet jo aldri).
 7. Ville nok kanskje satset på den hvis man får prøve sittet først. Ikea har som regel mye for pengene. Vil tro den er bedre enn gaming stol til rundt samme pris. Har selv gaming stol, men den kostet rundt 3500,- og skulle ønske jeg hadde slik på jobben også. Kan sitte timesvis i den uten å merke noe. Kjøpte min fra maxgaming (eller Maxfps eller hva de heter nå)
 8. Vi fikk inn en Eesee boksen på kontoret her i dag morges. Ser bra bygd ut, og er meget liten i forhold til f.eks. Zaptec sine. Har ikke innebygd sikring, men har innebygd Type B, og det holder egentlig. Eneste minuset med å ikke ha innebygd sikring er at man ikke får kortsnuttnings beskyttet kun den boksen, og resten vil miste strømmen sin hvis man har 2-3 på samme kurs. Denne er nok mer på privatmarkedet, og da er det ikke så farlig. Litt verre når man har 15+ bokser. Men kortsluttning skal jo helst ikke skje.
 9. Hmm. Dette er underlig. Fikk problemer igjen med selve det jeg skal sende inn. Jeg pakker filene på min lokale jobb PC, og det funker ikke i vår eksterne løsning. Sendte til kollega og han får heller ikke åpnet før han drar over til lokal PC. I går så benyttet jeg min gamle bærbare jobb PC, og når jeg da pakket i samme programmet lokalt på den, og flyttet over til ekstern løsning likt som er, så funket det fint å åpne i den eksterne løsningen.
 10. Den eksterne løsningen har nok veldig strenge kriterier for hva som kan kjøres, slik at de slipper mye maleware angrep og lignende, fra de som trykker på alt som dukker opp i mailer osv.. Det er derfor jeg tester hva som funker før jeg sender over, i tilfellet ting ikke funker for mottakeren.
 11. For å være litt mer behjelpelig enn de 2 andre. Hvis det er Bing i Edge, så er det mulig å endre til Google søk i stedet. Husker ikke snarveien nå, men du blir kvitt Bing. Snarveier osv må du hente inn fra Chrome. Mener jeg fikk spørsmål om dette når jeg startet det første gang. Så du kan eventuelt slette Edge, og legge det inn på nytt. Men skal være mulig å hente opp via innstillingene også. Har selv kun testet det så vidt. Alt annet ser relativt likt ut som Chrome. Nedlastinger finner du via de 3 prikkene i høyre hjørne og downloads, eventuelt så peker den også på snarveien CTRL+J. Du må nok også være innlogget med konto på den for å få ting synket slik som på Google. Ikke vær redd for å spørre. Alt for mange er dessverre negative hvis de ikke helt skjønner hva noen prøver å få frem, om det er pga dysleksi eller om de lærer seg språket, så har de ikke tålmodighet til å hjelpe, og i stedet for å hoppe over og ikke svare, så ytrer de seg heller negativ. Da hindrer de heller ett åpent å godt forum. Dessverre mange her inne som ikke svarer på det som det spørres om. Bare spør videre.
 12. Sliter med å sette opp 2 stk Asus RT-AC68U i Aimesh. Den ene er satt til Router modus (øverste valget) og nr 2 til tilgangs modus (nest øverste valget). Men får ikke til at det blir samme SSID via begge, de blir som 2 separate nettverk. Hvis jeg velger den ene til Aimesh node så ser det ut til at den kun kommuniserer seg i mellom med wifi, og det vil ikke fungere pga. dårlig signal igjennom etasjene, så det MÅ være kablet i mellom. Noen som vet hvordan man får til det? EDIT: Ser ut som jeg fant løsningen. Hjalp å bruke pc til googling i stedet for telefon med skrikende under rundt om kring: https://www.asus.com/us/support/FAQ/1035140/ Asus kunne gjerne forklart det med kabel i forklaringen sin i router innstillingene også, viser kun at det er mulig med trådløst der.
 13. Da fikk jeg det til å fungere av en eller annen grunn. Fikk både zip via winrar og 7zip til å funke. gjorde ingenting annerledes enn jeg gjorde sist.
 14. Den funker ikke på vår eksterne løsning, da det blir en .exe fil, og vi ikke har rettigheter til å legge inn programmer (og da ikke kjørt av denne typen)
 15. Det vet jeg ikke. bruker en løsning via underleverandør av Doorway, med Windows 10. Jeg regner med at hvis jeg får det til å fungerer på vår løsning, så bør det funke for mottaker også.
×
×
 • Create New...