Gå til innhold

AndersT2

Medlemmer
  • Innlegg

    10 102
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

28 391 profilvisninger

AndersT2 sine prestasjoner

1,6k

Nettsamfunnsomdømme

11

Hjelpsomme svar

  1. Kontakt elektrikker firmaer i nærheten og spør om pris på elsjekk. Da går de igjennom og sjekker at alt er ok. Det hjelper deg hvis kjøper blir kranglete, og det er en sikkerhet for kjøper. Mange som hevder de aldri har gjort noe med det elektriske anlegget, men ljuger. Og siden man som oftest kjøper av ukjente folk så er det helt greit å ikke stole på slikt. Feil i det elektriske anlegget kan fort føre til brann. Eier av boligen er ansvarlig for det elektriske anlegget, og at det er i orden, og en elsjekk kan være lurt å ta med noen års mellomrom. Mange forsikringsselskap gir også avslag i forsikringen hvis man gjør dette. Og hvis man ikke gjør som kjøper her, og ber selger fikse det, så ville jeg anbefalt alle å gjøre det når man kjøper en bolig. Da vanlige folk ikke ser det som ligger bak stikk, brytere og sikringsskap. En elsjekk kan fortavsløre feil som man da kan få fikset på eierskifeforskringen, som kanskje ikke hadde syntes før om noen år og etter denne har gått ut. Søk elsjekk i din foretrukne søkemotor, så får du opp forslag. Legg til stedsnavn, så får du opp de som driver med det i nærheten av deg. Det er anbefalt å bruke noen som annonserer med det, slik at de vet bedre hva de driver med, og er kjappere på det. Ikke alle elektrikkere er like flinke til det, og det bærkurses. Sjekk at de har FG godkjennelse, så er elsjekken også brukanes mot forsikingsselskapene. Bare får å legge alle fakta på bordet, så er jeg elektrikker, jobber i elektro bedrift, men vi reklamerer ikke med salg av elsjekker, men utfører det når våre kunder spør oss om det direkte. (Og nei, sitter ikke med hva det eventuelt kan koste)
  2. Ser ut som det slå inn litt dysleksi i farten, leste Leier. Mange vet ikke forskjell på internet og wifi. Mange bruker kun wifi, og for dems å er det internett. Det er også mange her inne som spør her først, før de faktisk bare spør styret som har svaret på ting.
  3. Det hjelper ikke her, siden det er eier av boligen som står som bruker av utstyret etter det jeg leser i TS in post. Så han er ikke kunde annet enn via den som eier leiligheten.
  4. På bildet så er det på høyre side av lampen ett sølvfarget merke. Det står navn og type på lampen der tipper jeg. Det pleier å være en merkelapp med all info som trengs på lamper..
  5. Kommer litt an på om du har vinduet oppe eller igjen når du sover. Du får rullgarding som settes både utenpå og inni vinduene, som dekker hele vindusflaten når den er nede, men de hjelper ikke hvis vinduet er oppe. Har du lang nok og bred nok rullgarding, og ikke bruker den med automatisk opptrekk, så er det ikke noe problem at den henger over vinduet, det er bare å åpne vinduet etter at rullgardinen er nede. Finne man ikke noe ferdig, så er det flere som selger på mål til ok priser på nettet. Har brukt de selv, og veldig fornøyd fortsatt etter 9 år (Skal aldri tilbake til fjæropptrekk rullgardin)
  6. Dette gjøres i veldig mange varebiler i det proffesjonelle markedet, du kan ta en titt på bilder av slike så mulig du greier å se litt hvor de fester. Har hatt flere slike biler selv, men ikke tenkt noe over hvor de fester innredningen: https://www.google.com/search?sca_esv=0aade082d29507cb&rlz=1C1GCEB_enNO930NO930&q=innredning+varebil&tbm=isch&source=lnms&sa=X&sqi=2&ved=2ahUKEwiO8Yfe_tmEAxUM2QIHHeg5Dd4Q0pQJegQIDBAB&biw=2560&bih=1297&dpr=1
  7. Jo da, de var ute i går og var stolte av å ha økt pensjonen til sliterne med 30 000,-. Sikkert pakket pent inn for å slippe bråk, men er nok ikke så positivt som de vil ha det til Slik jeg leser det så øker de minstepensjonen for de som må pensjonere seg tidlig, men sikkert nekter de full pensjon, siden de ikke jobber til maks. Har ikke noe å si om de har jobbet og betalt skatt 10-15 år lenger enn de som har studert til de er over 30. https://frifagbevegelse.no/nyheter/ny-pensjon-okes-med-nesten-30000-kroner-6.158.1031060.469a3e0028 Det burte vært når man har jobbet X antall år i 80% stilling eller med, så kan man gå av med full pensjon, og ikke straffes hvis man velger å jobbe lenger, heller la det bli belønnet med at man få ut deler av pensjonen sammen med lønnen. Motivere folk til å faktisk jobbe, og ikke studere i evigheten.
  8. Hvis man legger dette inn i google sitt søkefelt, så kommer det mest sannsynlig opp: "norsk versjon 50 cent candy shop" Det kommer opp noe norsk på toppen av søke resultatene, link til en video på youtube
  9. Intel i7 9700K støtter ikke ECC, så bare å holde seg borte fra det.
  10. Takk. det ser ut til å fungere, og kom ikke med over i merkeprogrammet. Lært noe nytt i dag også.
  11. Det er nok feilskrevet fra Netonnet. Hvis du ser produktkoden som de har oppgitt, så ender den på C18, som nok indikerere CL 18. Sorterer man hos Corsair etter hastighet, så ser man de med CL 16 har C16 til slutt: CMK16GX4M2D3600C18
  12. Kopierer ut av cellene og inn i ett merkeprogram slik at de kan skrives ut, og da blir det mye ekstra jobb med å fjerne noe foran fra flere hundre linjer.
  13. Litt vanskelig emnetittel. Men har ett regneark på Google som deles med en kollega. Skal skrive inn hva merking av komponenter skal hete, etter TFM systemet. Hvis jeg bruker Excel så er det ikke noe problem, bytter da bare om til at cellene skal være i tekst modus. Men når jeg bytter til ren tekst i Google Regneark så kommer det fortatt error på formelfeil. Noen som har løsning? Etter TFM merkingen så er det slik +10=433.001.... osv, så de reagerer på både + og = i standard celler.
  14. Hadde samme problemet i fjor, men husker ikke hva løsningen var. Det var enten å koble de til en Win 10 maskin igjen, eller om det var med ekstern USB tilkobling. Tror det var Win 10 som var løsningen.
  15. Når jeg kjøpte den sist, så var det den gamle flasken (97%), og til de prisene du nevner, var også 3-4 uker siden.
×
×
  • Opprett ny...