Jump to content

AndersT2

Medlemmer
 • Content Count

  9611
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1377 :)

About AndersT2

 • Birthday 04/19/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

26489 profile views
 1. Ser ikke hvordan det er åpenbart at ett sameie eier en hytte sammen på grunn av Arv.
 2. Det er veldig enkelt ved salg. Salgsutgiftene trekkes fra summen man får for salget, og det som står igjen fordeles på brøken. Hvis fellesutgiftene har vært like for alle boligene, uansett størrelse, og disse er benyttet til kostandene vedrørende hytten, så deles summen likt på alle. Det store spørsmålet her er hvordan ble det til at ett så lite sameie kjøpte hytte sammen? Høres veldig underlig ut.
 3. Ting kommer litt an på hvor mange dere er, og hvor dere skal i Oslo. Kan fort være billigere med parkering nære sentrum enn å ta kollektivt inn hvis dere er flere. Utenfor Ring 2 så er heller ikke prisene for parkering i gaten så gal, bruker man Easypark, så er det enkelt å forlenge utover de 2 timene de sier. Aldri hatt problemer med det så lenge man har betalt.
 4. Noe sted å kjøpe den i Norge? Blir litt vel mye med mva og alt slikt. Tror jeg holder meg til vanlig vannkjøling ellers. Muligens hvis det er grei nok temp, så hvordan får jeg Asus Dark Hero hovedkortet til å slutte å kjøre opp viftene til fullt med en gang den når 75 grader? Har slått det av i Asus Suite innstillingene, men virker går fortsatt til fullt.
 5. Noen som har tips til hvordan jeg kan få ned varmen på min 5950X? Har spilt igjennom Far Cry 6 nå i sommer, og har sliti med at CPUen ligger på litt over 70, og ofte går over 75 grader som gjør at alle viftene starter. Har den på custom vannkjøling sammen med min RTX 3080. Har 2 stk 360 radiatorerer, alt utstyr fra EK. Skjermkortet holder seg stabilt på rett rundt 60 grader. Det er litt varmt i rommet normalt 23-25 grader, men kom opp mot 30 nå i sommer. Slått av SMP. Alt står i ett Lian Li O11 XL kabinett. Med 3 vifter i bunn som trekker inn, samt trekker inn fra baksiden og via radiator. Radiator 2 er i toppen, med viftene som blåser ut. Har byttet kjølepasta nå for tredje gang, benyttet Noctua sin frem til siste, da jeg kjøpe ny og var kun Corsair sin beste som var inne på lager. Var veldig nøye på å skru inn og bunne skruene som EK sier på kjøleblokka. Når jeg tok av blokken første gang, så virket det som senter av blokken var tørket inn (ca 1,2 år), og det samme når jeg tok den av igjen innen 1 uke. Liker normalt å smøre kjølepastaen utover, men droppet det nå siste gangen, men syntes konsistensen til Corsair var rykkere og mindre smidig enn Noctua sin pleier å være. Prøvde Cryonaut sin når jeg satt inn vannkjølingen, men den var også tykkere enn Corsair sin, så jeg reklamerte og fikk igjen pengene på den. (Ikke noe alternativ å foreslå Liquid Metal, gidder ikke risikoen ved kortsluttning)
 6. Finner både manuell kalibrering og auto kalibrering etter posisjon på klokken min, mener å huske det er Watch 1 eller 2 (SM-R810). Trykker meg inn på høydemåler og vrir til det står innstillinger, så kan jeg velge automatisk eller manuell innstilling av høyden. Men vil kanskje ikke sette min lit til nøyktigheten på dem. Jeg var på en tur med min bror på fredag. Han har Watch 4 med Samsung S22 Ultra, mens jeg har klokken nevnt over med S20. Når vi var på samme sted, så viste han at han hadde gått det samme som 6 etasjer, mens min viste det samme som 12 etasjer. Eneste grunnen vi kunne tenke oss utgjorde forskjelle var at han ikke har på Posisjon på telefon, mens jeg har det. (Han har posisjon på klokka)
 7. Da utvides antall rader på siden, og deler av det som er side 2 kommer på side 1. Ingen av skaleringene der som gjør at sidene kommer slik de er, kun i større versjon
 8. Er nok noe som må skje etter hvert, hvis de ikke bare bytter ut deler om gangen. Holmenkollen som ble bygget om virker ikke å ha mistet sin status som turistattraksjon, selv om Eiffeltårnet er noen hakk mer kjent og ikonisk.
 9. Det var sant ja, de leverte malingen i 2009: Hvorfor skulle ikke det være lurt? De har mengder forskjellig maling til forskjellige underlag, og ikke kun trebeis hvis det var det du tenkte på. https://www.abcnyheter.no/reise/reisenyheter/2018/03/17/195380604/eiffeltarnet-far-ny-farge De vant ikke anbudet for neste som de skriver om i artikkelen over, kom opp i neste google søk, men var låst bak betalingsmur.
 10. Det er den enkle løsningen. Den vanskeligere er å bytte epost, og flytte alt over dit som du trenger. Oppdaget selv at jobb eposten plutselig startet å havne i mange sine søpplepost, slik at de ikke fikk med seg eposter. Var heldigvis nokså enkelt der å bytte over til ny epost-adresse. Verre hvis det hadde vært min privat epost..
 11. Har ett skjema på regneark som er laget for A4 utskrifter. Trenger å skrive ut i A4, men fortsatt ha samme mengde celler. Er det mulig uten å endre celle størrelsen? Eneste muligheten jeg se er å lage PDF så skrive ut den i A3, men er ett par ekstra trinn. Setter jeg utskriftområde så går det vel kun på 1 side, arket har flere sider.
 12. Normalt så er det ett godt forslag, men akkurat nå så er det ikke det, siden vi er i overgangen mellom DDR4 og DDR5 minne. Da får man ikke med seg minne over i ny maskin om 1-2 år.
 13. Hvis det er ren kjøring man er ute etter, finn heller en gammel versjon fra rundt 2010 eller tidligere. Grafikken er dårligere, men ikke så mye ekstra rundt så vidt jeg husker. Spilte en del da, men har testet nyere versjon, og det er for mye rundt selve kjøringen til at jeg gadd, spillet var heldigvis på tilbud.
 14. Holder å sette til ett sett med 8GB til hvis det er 2 brikker og 2 ledig spor i dag. Sjekk at de står i spor 2 og 4 fra CPUen i dag, og ikke samlet tett inntil hverandre. Har selv 32GB minne, og sjeldent jeg ser noe over 8 GB når jeg sjekker. RAM gir ikke så mye oppgradering lenger som det gjorde i gamle dager. Viktigere å sjekke om det brukes SSD og ikke harddisk til Windows. Skjermkortet er ok til medium spilling fortsatt, selv om det hadde vært en fordel med mer minne på skjermkortet, men da er det nytt skjermkort som gjelder. Ville ikke oppgradert det før 4050 kommer på for salg.
 15. Ryggekamera og en del andre sikkerhetsutstyr, tror det var tretthet og filholder blir det krav til på nye biler fra 2023 tror jeg det var. Kjøreassistenter er ikke sikkerhetsutstyr, det er hjelpemidler. Det blir vel krav til "sort boks" også fra 2023, alt det drar prisene uansett opp slik at 500.000,- grensen blir enda vanskeligere å holde annet enn de minste bilene under.
×
×
 • Create New...