Gå til innhold

Frank Olsen

Medlemmer
  • Innlegg

    1 401
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Nylige profilbesøk

4 919 profilvisninger

Frank Olsen sine prestasjoner

1,4k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Enn så lenge kan du jo kjøpe Q-melk, de hengsler ikke korken før i juni 🙂 Hengslet kork: - Vurderer å kjøpe Q-melk i stedet (tv2.no)
  2. Da er nok det enkleste å bruke saksa 🙂 Jeg er enig i at den lille korken egentlig er noe stort tull. Det EU burde fokusert på er alle vannflaskene og kaffebegrene som kastes i naturen, og i sjøen. For meg som bor på Kreta er det utrolig trist å se på alt som havner langs veikantene og i sjøen. Nå har det nå i alle fall blitt slutt på plastsugerør i Frappé'en og bruk av plastbegre til disse, nå er det bare papp å få kaffen i. Så det er vannflaskene som er det største problemet nå. Det burde innføres en pant på en Euro slik at 750 ml flaskene kostet 1,5 Euro i stedet for 50 cent.
  3. Du vet du kan snu hele korken med de to "trådene" som holder den på plass slik at melka ikke treffer korken når du heller ?
  4. Ja da Stoltenberg & Co satte en stopper for videre utbygging av gassnettet vårt så ble det slik, dessverre.
  5. Norges nye "industrieventyr" og løsningen på strømkrisa, Sørlige Nordsjø 2, vakler. Kommende mandag åpner auksjonen som vil vise om noen i det hele tatt er interessert i å bygge ut feltet, med 23 milliarder kroner i subsidier. Som kjent var det sju konsortier som søkte om prekvalifisering. Fem av disse ble godkjent, men nå står bare fire igjen etter at Norsemann Wind trakk seg i forrige uke. Ordføreren i Stavanger, Sissel Knutsen Hegdal uttaler: "– Jeg må si at jeg er litt bekymret med tanke på det som skal skje neste uke. Flere konsortium søkte om å by på Sørlige Nordsjø II, nå er det knapt fire igjen. Det er også stor usikkerhet om noen av dem kommer til å levere inn et tilbud under auksjonen. Det er klart at om ingen ser lønnsomhet eller ser seg tjent med å gå inn i dette, så sliter vi. Industrikoordinator for havvind i Euinor sier: "– Jeg vil ikke bruke ordet trøbbel. Havvind er i utvikling, jeg vil heller se på det slik, sier han og fortsetter: – I enhver industri går det opp og ned, det kjenner vi godt fra olje og gass. På mange måter skal det også være slik, for det er det som driver utvikling, kostnadsforbedringer, teknologiutvikling og så videre. Så ser vi på denne reisen, så er det en utviklingsreise. Det er det jeg vil kalle det." Det blir spennende å se på mandag hva som skjer 🙂 2023 var et rekordår. Men Stavanger-ordføreren er bekymret (aftenbladet.no)
  6. Audi gir opp elbilsatsinga og satser videre på forbrenningsmotorer. Hovedårsaken er at etterspørselen etter elektriske biler er lavere enn det produsenten hadde håpet på. Det handler igjen om at elbiler, i nær sagt alle markeder, er vesentlig dyrere enn sammenlignbare biler med forbrenningsmotor. Audi snur: Satser videre på bensin og diesel | ABC Nyheter
  7. Gud bedre 🤣 Mange rare individer inne der ja..... Et sted jeg aldri skal sette mine tastaturfingre i alle fall 😅
  8. Diskutopia. Ikke så seriøst som Diskusjon kanskje, men per i dag er det vel det største forumet hva gjelder antall innlegg i alle fall 🙂
  9. Du lever i alle fall opp til nicket ditt, det skal du ha 🤣
  10. Jeg tror ikke du skal bekymre deg så mye for en tredje verdenskrig. Ingen er så gale at de gjør noe som kan utløse den, selv ikke Putin. Og i alle fall ikke Kina som jo er helt avhengig av vesten for å fortsette sin økonomiske opptur. Jeg tror du heller burde bekymre deg mer for "Det grønne skiftet" som er i ferd med å ta knekken på den vestlige verdens økonomi.
  11. Kunnskapsminister Kari Nessa Nordtun (Ap) og Stavanger Ap vil pålegge all ungdom ett års tjeneste for samfunnet. Stavanger Ap-duoen Dag Mossige og Øyvind Jacobsen foreslår militær verneplikt eller obligatorisk samfunnsplikt for alle i et ungdomskull. Terskelen for fritak fra et pliktår skal settes svært høyt, mener de. Stavanger Ap-styret og kunnskapsminister Kari Nessa Nordtun (Ap) sier forslaget er veldig interessant. Hva sier folket ? På tide å gjeninnføre tvungen verneplikt med alternativ samfunnstjeneste ? Jeg mener ja, og det samme gjør 54 % av Aftenbladets lesere. (godt og vel 2000 stemmer) Vil tvinge unge til militær- eller samfunnstjeneste: – Frister ikke så mye (aftenbladet.no)
  12. For ikke å snakke om alle milliardene som blir spyttet inn i "grønne" investeringer, slik som Nysnø: "For et år siden var Nysnø Klimainvesteringer sine aksjer i solcelleselskapet Otovo verd 215 millioner kroner. I dag er verdien redusert med 161 millioner kroner, til 54 millioner." Nysnø sin første suksess har kollapset på børsen (aftenbladet.no)
  13. Det kommer an på hvem som er majoriteten og hvor hjernevasket de er. Man kan ikke utfordre naturen på falske premisser, ønsker, tro og antakelser. Det er dømt til å mislykkes.
  14. Det går i alle fall nedover: Germany on track for two-year recession as economy shrinks in 2023 | Germany | The Guardian
×
×
  • Opprett ny...