Gå til innhold

Konkurranse: Konkurransehøst: Del 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg hadde en flott iPhone 1.gen 8GB som jeg elsket å bruke. Jeg kunne synce adresseboken, mail og kalender og hele tiden være oppdatert å ha alt jeg trengte for hånden. Dessverre ligger iPhonen igjen på Mallorca etter en sydenferie i fjor sommer. Ikke bare ble den funnet, men de snille folka som hadde funnet den klarte å ringe for 2500,- før jeg rakk å stenge SIM-kortet. I følge fakturaen var det til et nummer i Somalie. Jeg klarte å få pengene igjen via reiseforsikring, men dette krevde at jeg satt av en halv dag av ferien for å snakke med spansk politi som ikke kan engelsk. Der måtte jeg tegne og fortelle om hvem, hva og hvor.

 

Planen var nå å bruke min fars gode gamle Nokia N73, men grunnet telefon sperre fra gamlejobben var det umulig å ta den i bruk. For tiden sitter jeg med en Nokia 2330 Classic som dessverre ikke er noe særlig å skryte av. Adresseboken kan til tider leve sitt eget liv, speiselt venner som begynner med bokstaven "Å" klarer den ikke hente opp, og jeg må lete i samtalelogger eller meldinger for å kunne ringe eller sende melding til disse. Adresseboken klarer heller ikke å scrolle noe lenger etter den er forbi bokstaven "P", da tar den heller å repeterer alle som begynner med "P" isteden for å fortsette.

Etter å ha hatt en iPhone er savnet etter internett, mail og lydige adressebøker stort, derfor hater jeg mobilen min!

 

Har jeg lyst på ny mobil? Ja, det har jeg!

Lenke til kommentar

Hei.

 

Jeg ble fortalt av venner og at jeg burde slenge meg på i denne konkurransen. Jeg derfor veldig overrasket da jeg fant ut hva den gikk ut på.

 

Jeg er nemlig veldig fornøyd med min samsung sgh-e250.

 

Det er ikke verdens beste lyd på den, men man kan da ikke forvente at man skal kunne føre en samtale over mobil når man er innendørs? Det løses dessuten enkelt ved å bruke handsfree. At mobilen får bedre dekning med handsfree bekymrer meg ikke i det hele tatt. Jeg leste nemlig i et dameblad at mobilstråling kan være bra for håret.

 

samsung-sgh-e250.jpg

 

 

Mobilen min kunne kanskje hatt bedre batteritid, men jeg lader den bare hver natt! Batteriet holder hele dagen. ...Med mindre man bruker full lysstyrke OG har på vibrasjon - Men hvem har vel det!?

 

Hvis det så skulle være at batteriet går tomt midt i en lang samtale, så er det jo bare å sette i laderen. ...Da må jeg forresten ta ut handsfree'n, fordi de bruker jo samme tilkobling. Men det er ikke noe problem så lenge du ikke er innendørs, for den funker jo som sagt bare med handsfree.

 

Jeg har derfor kastet ut en skjøteledning fra leiligheten min i Bogstadveien. Med en gang den da begynner å ga tom for strøm så bare piler jeg ned på gata og fortsetter samtalen der. Og det går helt fint.

 

Nei, så at jeg skulle være misfornøyd med mobilen min, det skjønner jeg ingenting av. Ops! Der sa displayet takk for seg. Jaja, det ville jo bare tømt batteriet uansett.

 

Og en ting til... Dere som klatra opp skjøteledningen og inn i leiligheten min. Jeg kunne gjerne tenkt meg at dere kunne levere tilbake tv'en min snart.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

post-121454-1282673277,2153_thumb.jpg

Mange vil sikkert si at jeg jukser litt, siden jeg ikke har hatt denne telefonen mer enn et halvt år.

Jeg fikk i hvertfall en brukt Qtek 9100, som ble min første touch-telefon, og et stort løft fra min gamle SE K320i (trodde jeg). Herligheten har Windows Mobile 5.1 (dette er ikke en positiv ting) og 2,8" skjerm. Touchskjerm faktisk! Nei vent litt. Trykkskjerm. Trykk-hardt-skjerm.

 

Det er ikke den slankeste telefonen med sine 2,3 cm tykkelse, og minner mer om Erna Solberg enn Megan Fox, og siden den er nesten like tykk som den er bred, er den av naturlige årsaker ikke så veldig god venn med bukselommen min. Faktisk har bukselommen fremdeles traumer av den gangen jeg puttet telefonen oppi. Når jeg trosset den stakkars telefonen og buksens følelser og likevel stappet den i lommen, noe som var en ganske ubehagelig opplevelse for både meg og telefonen, sluttet samtlige knapper på telefonen å virke. Til og med tastene i det uttrekkbare tastaturet. Telefonen begynte i stedet å gjøre tilfeldige ting når jeg trykket på den. Trykket jeg på pilen til høyre, ringte den opp en vilkårlig kontakt. Trykket jeg på den grønne svar-knappen, ville den forsøke å sende en tekstmeldig. Gud vet hvorfor... Nei, forresten, jeg tror ikke engang han vet det. Dette problemet opphørte etter et kvarters tid til en halvtime, og kom tilbake så snart jeg puttet telefonen i lommen igjen.

Men det er mer: Hvis jeg åpner nettleseren, som er Opera Mobile, slutter Media Player å virke, og klarer ikke å spille mer enn rundt 5 sekunder av en sang før den kommer med en typisk feilmelding i Windows-stil, du vet sånne som selv IT-guruer ikke klarer å tolke. Det hjelper ikke å avslutte Opera, ikke engang tvungen avslutning. Telefonen må restartes, og når denne telefonen restartes, slettes alle SMS-meldingene mine, både de jeg har sendt, og de jeg har mottatt. Og sist men ikke minst, hvis telefonen går tom for størm, får man ikke ladet den igjen. Den er nemlig laget slik at den kun tar i mot lading når den er slått på, og man får ikke slått den på når batteriet er tomt. Skulle man klare å tømme batteriet, må den lades opp på gamlemåten, ved å ta en justerbar strømforsyning og koble ledninger direkte på batteriet til det har fått nok strøm til at telefonen kan starte.

Telefonens vibrator er heller ikke den man kan skryte aller mest av. Den virker fin når den starter, for så å gå tregere og tregere helt til den stopper helt(!).

 

Det er sikkert mange som tror jeg har oppdiktet denne historien fordi jeg er kåt på en ny sosial Huawei, men det stemmer ikke. Historien er helt sann, hver rubbel og bit (ja, helt seriøst), og det har ikke blitt bedre etter at jeg presterte å miste telefonen to etasjer rett i et steingulv så skjermen knakk. Telefonen fungerer fremdeles (i den grad den noen sinne har fungert), men den delen av skjermen som ringetastene er på er utslettet, noe som gjør det en smule problematisk å ringe.

 

Så en ny telefon hadde garantert vært tingen, og Huawei passer meg bra!

Stem på meg, folkens, så går en ny Huawei-telefon til et godt formål :)

Lenke til kommentar

Min gammle Mobil,

Du ble kjøpt under tvil.

Jeg ble lurt av en overtalende selger,

Han Sa jeg ikke kunne ta feil når det er deg jeg velger.

 

I Fylla var du lett på tråden,

Sa til jenter du ville fingre og klå dem.

Blåveiser og angst har du skaffa meg,

Kjære telefon, jeg ba om at du skjerpa deg.

 

Vårt forhold har aldri vært bra,

Du er ikke lengre den jeg vil ha.

Jeg har truet deg med kuler og krutt,

Nå må vårt forhold ta slutt.

 

Du ligger der halvdød på lading,

Jeg prøvde å ta livet av deg med aggresiv bading.

 

Du nekter å dø om jeg kaster deg i veggen,

Men nå går jeg ut og henter.......SLEGGEN.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Jeg hater telefonen min for den er svært gammel. Mens alle venner og kolleger koser seg med WiFi, MMS, kamera etc, sitter jeg med en telefon som skulle vært gjenvinnet for maaange år siden. Jeg er den stae typen som så lurt sa en gang mange hørte på at jeg skulle ikke bytte telefon før den dagen den gamle tok kvelden. Problemet er at det har ikke skjedd ennå. Det dreier seg faktisk om en, hold fast, Ericsson T28s. Sikkert den eneste i sitt slag som er i daglig bruk.

Nå har den begynt og takke for seg, takk å pris for det, for nå begynner batteriet og miste strøm, mikrofonen er nesten død og skjermen går svart av og til.

 

Ikke nok med at alle snur seg og glor når den sender fra seg "nydelig" monotone ringesignal når den ringer, men så må jeg i tillegg brøle i den for og bli hørt.

 

Som dere ser har jeg god grunn til og hate telefonen min og jeg trenger sårt en ny.

 

Vinner jeg en Sosial vil jeg gjerne ha forslag om hvordan jeg skal ta skikkelig livet av den lille djevelen som har fulgt meg siden 1999.

 

Stem på meg folkens. :new_woot:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg hater ikke min egen telefon, som er en HTC Magic, men jeg hater denne mobilen til dama og vil gjerne gi henne en ny.

 

Hennes Nokia E52 har faktisk ikke engang muligheten til å sette inn smileys! Begrunnelsen fra Nokia er visstnok at dette er en business-telefon hvor emoticons er unødvendig, og forretningsfolk har vel da per definisjon ikke humor?

 

nokia-e52.jpg

 

Dessuten har den et mye dårlige menysystem enn hun er vant til fra tidligere Nokia-telefoner, og i tillegg: Flere av tastene er ikke fysiske (f.eks. svare- og legg-på-tastene), så det er ganske vanskelig å bruke den i mørket.

 

Rett og slett en forferdelig telefon fra Nokia. Ikke rart kunder flykter... :thumbdown:

Lenke til kommentar

Fikk meg rundt jul en telefon jeg hadde store forhåpninger til, den kom godt ut i tester og så til og med bra ut. Jeg snakker da om Nokias e52.

 

Problemet med denne telefonen er at den er laget av Nokia da utviklerene hadde en dårlig dag. Greit nok, batteriet varer nesten en uke under vanlig bruk, den har wlan og et oversiktlig operativ system.

 

Dette hjelper allikevel lite hvis "vanlig bruk" innebærer å ikke kunne høre hva personen i andre enden sier fordi høyttaleren lager en skarp tone hver gang bokstavene P, T, B, F og E brukes. Tro meg disse bokstavene brukes litt for ofte for at samtalen går uten misforståelser.

 

Wlan er også greit, derimot er det greit hvis telefonen støtter sertifikat noe en iPhone eller Android telefon gjør. Dette betyr at jeg ikke kan surfe "teh interwebs" under forelesningen i ledelses psykologi -_-

 

Symbian operativ systemet er forsåvidt oversiktlig nok og lett å bruke fra begynnelsen av. Derimot er det greit hvis OSet hadde vært stabilt slik at ikke skjermen henger seg når man tipper displayet, eller når man skal motta en samtale og du ikke vet hvem du snakker med eller om du har fått kontakt.

 

MAO. please velg meg til å motta en android telefon. Da kan jeg endelig motta samtaler, surfe nettet under forelesninger og kanskje høre hva personen i den andre enden har å si...

 

Mvh

Jesper

 

PS. Hva er det forresten med Nokia og støv bak skjermen. Det virker til å være en konstruksjonssvikt på nesten alle E-serie telefoner at støv på en eller annen MAGISK måte kommer seg inn bak skjermen! AAAARGGGGGHHHH Dette er uholdbart på såpass dyre telefoner!

Lenke til kommentar

Siden min post ble fjernet av en slem moderator får jeg legge inn en _litt_ mer saklig post om min N900.

 

Det jeg hater med min N900 er:


  •  
  • -SOC-chippen internt i systemet har bare 256MB raskt flashminne og 32GB tregere. Det betyr at filer som trenger den økte hastigheten må ligge på det lille minnet mens resten plasseres andre plasser i filsystemet montert opp på det tregere minnet. Det betyr at standard Debian-/Ubuntu-pakker ofte må ompakkes for N900 slik at ikke rotpartisjonen blir full.
  • -Enheten kommer ikke med USB-host som først lovet. Det betyr f.eks at det ikke er mulig å koble til PlayStation-kontrollere, ekstra lydkort, ekstern lagring, USB-tastatur og mus, minnekortlesere eller eksterne skjermkort.
  • -OS kommer ikke med driver for Bluetooth-tastatur eller mus. Delvis støtte er det for noen tastatur, men den er for begrenset.
  • -Enheten kommer med sterkt utdatert standardlibs som gjør at nyere pakker direkte fra Debian-/Ubuntu-repos ikke går rett inn.
  • -Bare 800x480 oppløsning, jeg skulle gjerne hatt 1280x720.
  • -Tre tasterader gjør programmering krokete.
  • -Batteritiden reduseres kraftig ved høy bruk av trådløs kommunikasjon. (Seks timer standby på min)
  • -Standard epostleser støtter ikke kryptografisk signering av epost. Claws Mail fra pakkesystemet gjør derimot det.
  • -Kalenderwidget for desktop viser maks fire events, det burde vært en settings for å utvide dette.
  • -Standard browser støtter ikke HTML5-video.
  • -Enheten har bare to lydprofiler og det er ikke mulig å lage flere.
  • -Den grafiske pakkebehandleren støtter ikke batch-installasjon eller fjerning og må oppdatere pakkelistene for hver handling.
  • -At enheten blir tregere i responsen med bare 15-20 nettleservinduer gående.

 

nokia-n900-starcraft.jpeg

 

Så er selvsagt spørsmålet: Hvor mange av disse er bedre på enheten du her kan vinne?

Endret av JohndoeMAKT
Lenke til kommentar

XperiaX10mini..pic-image.png

Hat er kanskje noe man bør reservere til ting som går på helsa løs, eller på annen måte forkorter livet, men min nye Xperia™ X10 mini er høyt oppe på min HAT-liste.

 

Tidligere lå konkurransen hos mobilprodusentene i å lage små nok mobiler. Det stoppet av seg selv da avstanden mellom øre og munn ikke kunne gjøres noe med. Etter hvert har dette snudd til en konkurranse om å levere størst mulig skjerm. Det sier seg selv at de to kategoriene ikke kan kombineres. Bortsett far å ringe har jeg behov for musikk og radio, samt et kamera men kan ta fyllebilder med. I tillegg skal den være så liten at den kan komme puttes forlommen. Jeg ble derfor lykkelig da det endelig kom en telefon med det aller meste (bortsett fra stor skjerm) og jeg lett kunne tre ned i lommen.

 

Jeg nær sagt forelsket meg i Sony Ericsson Xperia™ X10 mini. Vi to var som skapt for hverandre, kjærlighet ved første blikk.

Allerede ved utpakking av esken kunne jeg se for meg et langt og trofast liv sammen med min nye følgesvenn. Jeg simpelt hen forgudet telefonen den kvelden jeg satt der og gikk igjennom alle funksjoner. Kom nesten ikke i seng den kvelden.

 

Men dette var simpelt hen for godt til å være sant og allerede førstkommende dag begynte de første meldingene å tikke inn om at noe ikke var som det skylle. Batterikapasitet - Hva i alle dager, jeg hadde den på lading i hele går kveld og nå varslet den om mer energi, og det FØR lunsj. Jeg må ha glemt å sette pluggen godt nok inn før jeg la meg i går, tenkte jeg og avfeide det hele med en missforståelse. Der og da var jeg blind av kjærlighet.

 

Hvetebrødsdagene skulle definitivt være over, sannheten kom som en bombe. På butikken sier de at jeg må sette telefonen i strømsparermodus. Hva i all verden er det. Skal jeg slå av alle de funksjonene jeg nettopp kjøpte denne telefonen for. På min gamle telefon har Bluetooth® alltid vært på , den bruker jeg bl.a. i bilen. Hvis jeg skal sette på den for hver gang kunne jeg like godt puttet inn en kabel (det må jeg nå kanskje allikevel fordi jeg må lade så ofte) men da forsvinner jo hele vitsen med Bluetooth®. Bluetooth® skulle gjøre det enklere å koble til, og gjøre det automatisk. Radio eller musikk kan nå bare begrense seg til bussen mellom hjem og arbeid, hvis ikke må jeg lade før lunsj. For ikke å snakke om surfing på nett – hallo, da må man sitte hjemme med pluggen i veggen.

 

Telefonen er rett og slett ubrukelig. Med alle de flott funkjonene er det meningsløst om man ikke får bruk for det. Det blir som å kjøpe seg en Rolls-Royce med 4 liters bensintank.

Det hele endte at jeg allerede etter 5 dager tok ut skillsmisse og satt i gang sorgprosess. Jeg var nødt til å søke trøst i min fosile gamle Nokia 5310- Music Xpress

 

Min tre år gamle eks-telefon er og blir min gode venn med overlegen batterikapasitet som fint kan reise på langweekendtur uten å ha med lader.

 

Jeg HATER min Sony Ericsson Xperia™ X10 mini

 

Hilsen Kai

Endret av driftsnett
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei!

Har en Sony Ericsson W302.

Og den iriterer meg grenseløst fordi den lagrer all sms på internminnet,slik at jeg må slette mld hele tiden. Ganske kjedelig..

MEN! Det er ikke det som er det verste.

Det som irriterer meg noe inn i #/&¤%", er ORDLISTEN TIL SONY ERICSSON! Yes..

Skal ikke legge ut i det lange og det brede, men kan komme med noen sammenligninger. *kremt.

 

Å skrive sms med min mobil;

- er som å måtte urinere noe grønn-jævelig, men ingenting kommer ut.

- er som å se på alle elsker raymond.

- er som å måtte tilbringe 42 døgn innelåst med en mongolsk skrike ape.

- er som internett hastigheten din.

- Justin Bieber.

- Jæger- vaffler!

- Folk som kjører med blinklyset på hele tiden.

- Å prøve å skrive en kommentar til denne konkurransen, men hele tiden bli avbrutt fordi man faktisk er på jobb.

 

m.m.

 

Takk.

Trondajo

Lenke til kommentar

Jeg hater min Nokia E75 noe så inderlig!

nokia-e75.jpg

 

Da jeg først fikk den var jeg overbegeistret, og la mer enn villig vekk min gamle E51 til fordel for en større skjerm og fulltastatur. Det skal sies at dette er en jobbtelefon, betalt av arbeidsgiver, men da jeg fikk valget mellom 2 HTC windowsmobiler (og alle ulemper windows medfører), eller 3 Nokia hvor en var billigbillig uten 3g eller email, og en var stor som fy (E72) var valget svært enkelt; det ble en E75.

 

Førsteinntrykket var supert. Kjempetelefon tenkte jeg. Men plutselig en natt, etter å ha ladet mobilen på jobben bare noen timer før, ble jeg vekket av at mobilen var tom for strøm. Hva? Klokken er 4 om morgenen, og batteriet var allerede dødt? Hadde jeg ikke våknet av dette ville jeg forsovet meg!

 

Merkelig tenkte jeg. Telefonen ble ladet på kontoret neste morgen. Deretter holdt den seg i mange dager før batteriviseren viste 1 strek. Da var det sikkert bare et lite nykk.

 

Men så vel var det ikke. Nå og da hender det at den tømmes fort, og det har hendt at jeg ikke kommet meg på jobb i tide.

 

Nå som tiden har gått har ikke bedriften min tatt til vett og tilbudt oss moderne telefoner med Android. Nokia-alternativene nå er E72, E52 og 3120. HTC-alternativene er HD mini og Touch Pro 2. Ingen faller inn under kategorien "vil ha".

 

Med andre ord er det ingen mulighet til å få en skikkelig telefon så lenge jeg jobber her... men jobben er bra! Hadde de bare vært litt mer "up to date" når det gjelder teknologi...

Lenke til kommentar

Hei

 

Jeg får prøve å beskrive litt min situasjon, den er rett og slett latterlig, preget av maks uflaks. I sommeren 2009 jobbet jeg dag og natt, natt inn og dag ut, for å skaffe meg en mobil og en stasjonær pc, mens andre studenter koset seg i syden med piker, vin og sang (og sand). Sånn sett var vel dette et bra valg av meg og jeg angrer ikke, men på en annen side ble det unødvendig, rettere sagt min verste investering i livet mitt. Jeg skaffet meg både pc og den første android baserte mobilen, G1 som planlagt. MEN da jeg var på jobb i juleferien hadde jeg nattevakt, og det ble ikke akkurat julaften for min del, etter 9 timers nattevakt og søvnløs i ca. 24 timer gledet jeg meg til å komme meg hjem. Neste mann kom på jobben for å avløse meg sammen med daglig leder, i det jeg plukket opp mobilen og var på vei til å stikke falt den rett ned i bakken med skjermen ned fra ca. 1 meters høyde. både jeg og de to andre medarbeiderne sto med åpen munn og det kom et hyl! En stund turte jeg ikke å plukke den opp, i frykt om at den skulle være ødelagt, til slutt mannet jeg meg opp og plukket opp mobilen med superknust display! Mobilen har mistet sin integritet hos meg: noen ganger funker den, andre ganger slår den seg vrang, så derfor ligger den på hylla og støver.

Jeg hadde forsåvidt forsikring på denne mobilen, og når jeg ringte så sa hun dame i andre enden av telefonen at mobilen blir dekket når ALLE/ALT annet (bortsett fra meg) ødelegger mobilen MIN.

Se bildene nede.

G11.JPG

G12.JPG

 

Da var jeg tilbake på studiene, litt lei, men glad. Hadde en kompis som gav meg Nokia N73 som var bedre enn mobilen min, men som krevde at jeg måtte bruke en papirbit for å kunne holde SIM-kortet på plass. Etter hvert gikk også den i stykker, papirbiten hjalp ikke.

NokiaN73.JPG

 

 

I mellomtiden kjøpte jeg et par mobiler til, men begge ble borte/frastjelt på skolen.

Men de var sånn billige mobiler så det gjorde ikke så veldig vondt.

 

For ca 3 måneder siden inversterte jeg nok i en annen dyr mobil, nemlig Motorola Milestone. Stor fornøyd med inverstering og har nesten aldri likt en mobil så godt som den. Men atter en gang kom noen Gudommelige krefter og tok livet av den. Den ble ødelagt da jeg en dag var ute og det regnet voldsomt, mobilen ble våt som bare det (ikke mulig å dekke den da jeg var kledd i sommerklær) og skjermen sluttet å fungere. Resten av mobilen ser helt fin ut men den er ubrukelig. Så den ligger sammen med G1 og støver.

 

Nå har jeg en Mongis mobil, og den mangler den ene tasten (der tallet 1 skal være). Det går ikke an å skrive lesbar sms med den. Dersom det er ett nummer med 1 i nummerrekke, kan jeg bare drømme om å ringe med mindre vedkommende er i kontaktlista mi. (jeg kan til og med ikke ringe POLITIET, Brannvesenet eller Ambulansen), noe jeg synes er menneskesrett å kunne gjøre:)

Her er bilder av mongis mobilen:

 

Mongis.JPG

Mongis2.JPG

 

Helt til slutt, takk til dere som "stemmer" på meg og til dere som velger å ikke gjøre det.

 

Ha en fin dag!

 

PS: ALLE de nevnte mobilene kan fremvises ved behov ( i den tilstand de er beskrevet):=)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...