Jump to content

jeppep

Medlemmer
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 :)

About jeppep

 • Birthday 11/05/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hva med Xiami Airdots (Blåtann 5.0) som fås til ca. 250kr på AliExpress? https://www.tek.no/artikler/xiaomi-viser-frem-airdots-til-bare-250-kroner/450533 Jeg har disse selv og til prisen er de jo helt enestående.
 2. Hvis dere har godt under gjennomsnittet i lønn så eier dere vel strengt tatt ikke bilene deres, men har vel tatt opp lån på bolig for å kjøpe bil. Da er det banken som eier bilene deres og boligen. Sånn er det med folk forøvrig også, bare at de har større lån og større biler. Jeg synes det er å skyte seg i leggen å bruke så mye penger på transport.
 3. Vurdere å få kjøpt denne i Hong Kong for 9500 (i5). Installere Win10 ved siden av. Noen som har tenkt på denne med en eGPU?
 4. Apple er så sinnsykt dårlige til å innse at de har gjort en tabbe/dårlig beslutning. Kaller det en feil.
 5. Har du prøvd Surface sin? Personlig mener jeg de har den beste løsningen for 2-i-1 maskiner. Spesielt mtp bruk av penn på skjerm.
 6. Ikke testet disse? https://rescuejuice.com/shop/rescuejuice-v4-3500mah/ 2.4A og mye mindre enn de dere beskriver i testen deres. Ikke minst Norsk foretak!
 7. Har ikke dette noe med at asic miner ol. nå i større grad overtar for egne rigger med grafikk-kort? De er jo mye mer effektive enn tradisjonelle GPU setup.
 8. Skulle likt å se hvordan denne slår ut siden det er et norsk firma: https://rescuejuice.com/nb/
 9. Det er jo helt vanvittig at dette hullet har gått igjennom hos Apple. Slapt!
 10. Nå er noen mennesker villig til å betale 80.000 kroner for én Bitcoin, er nok mer riktig å si... Nemlig. Det er akkurat det som var poenget mitt i begynnelsen. Man må faktisk ha en kjøper for å oppnå den verdien Og folk kjøper bitcoin endå, så då er vel den saken grei? Kva er det forresten som styrer prisen på BC? Aukar den i verdi fordi folk kjøper BC? Hadde sjølvsagt vore moro om eg hadde ein del verdiar i BC, kven vil vel ikkje ha gratis pengar, men etterpåklokskapen kan alle drive med. Eg hadde neppe hatt så alt for store verdiar der uansett pga. risikoen. Det er eit ganske interessant fenomen og spanande å følgje med på utviklingen framover, sjølv om eg ikkje heilt forstår meg på prinsippa som fungerer her. Forkortelsen er BTC ikke BC.
 11. Har dere ikke testet denne? https://rescuejuice.com/nb/
×
×
 • Create New...