Gå til innhold

Din verste opplevelse på et offentlig toalett?


Khaffner

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En gang da jeg var liten og skulle late vannet på kafe Utsikten sørvest i landet, førte en dårlig plassert varmeovn på full guffe at jeg fikk stekt skinkene kraftig da jeg tok et skritt tilbake for å kneppe igjen. Hjalp ikke at det ikke var noe brannsalve å oppdrive på hele huset, og at det ennå var flerfoldige timer til vi var fremme i Oslo.

Lenke til kommentar
Skynta meg og ta av buksa. Men faen heller! Ikke noe dasspapir! Og jeg bruker og legge en AntiSplashPack med dasspapir for og unngå å få vann i rumpa! Så jeg låra kabelen heller på dasskanten i stedet! Hva ellers skulle jeg gjøre? Hadde jo ikke dasspapir, og tørkepapirrullen var litt for langt borte. Stakkars handycap fyr som kom etter meg!

 

Tørkepapir for henda? :p

Dreit du på dasskanten?

Endret av MagicCheeseball
Lenke til kommentar
Besøkte en venninne i Oslo for noen år siden, og spiste en finere middag på maccern. Kjente at blæra var full, og gikk til doen. Guttedoen var opptatt så jeg sneik meg liksågodt inn på handikappen hvor noen hadde lagt igjen en gave PÅ doringen.

 

Forøvrig må doen på togstasjonen i Bergen være den verste jeg har vært på. _ALT_ som kan komme ut av et menneske var spredt rundt i båsene. Jeg vil ha mine 5 kroner tilbake!

 

Åh huff. Har en liten skyldfølelse for og ha gjort noe som ikke er helt i hennhold til doreglene. Jeg var på MacDonald's i Oslo for 2-3 år siden og følte sterk trang til å gå på do, hadde en fet varmekabel som måtte legges omgående. Men herredassen var opptatt.

Etter hvert begynte det virkelig og trykke, jeg gidda ikke og vente lengere.

Så jeg gikk heller inn i handycapdassen.

Skynta meg og ta av buksa. Men faen heller! Ikke noe dasspapir! Og jeg bruker og legge en AntiSplashPack med dasspapir for og unngå å få vann i rumpa! Så jeg låra kabelen heller på dasskanten i stedet! Hva ellers skulle jeg gjøre? Hadde jo ikke dasspapir, og tørkepapirrullen var litt for langt borte. Stakkars handycap fyr som kom etter meg!

 

Jeg må vel komme ut clean... Jeg trollet...

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Jeg var på siste campen før toppen av kilimanjaro, der henger dassene utfor stup :p

En kompis av meg skulle drite, men etter noen minutter kom han forbannet ut med buksa halveis oppe, og det viste seg at vinden hadde returnert dasspapiret :!:

Tenk å stå under når noen har "sjetta" da :D Huhuhu.

 

Men. Har noen som ikke er mine, men har vært ganske nært deltakende i.

 

En kompis av meg gikk på dass på Trondheim togstasjon. Han kommer inn, setter ser på ringen og starter brødbakinga. Plutselig hører han *flapp flapp flapp* og stønning fra båsa på siden av seg. Han var ganske snæbb ut derfra. Og han var REDD når han kom ut, jeg så ansiktet hans :D

 

Evnt. broren min som var på en leir for de som ikke kunne være i militæret av ymse grunner. Han gikk på dass, satte seg og skulle fyre igang 3D-printeren. Så er han det står dette på dodøra: "Se for deg at når du driter så er det egentlig en neger som trekker den store kølla si ut av ræva på deg". Han har ikke gått på offentlige toaletter etter det.

 

 

Jeg har en fra min egen samling, ikke offentlig toalett. Jeg var med EF på språkreise til England, og hadde akkurat kommet til vertsfamilien. Jeg storma inn på do og begynte å lage brøddeig (jepps). Starter å tørke meg, og legger merke til hvor mykt dasspapiret var, nesten som om det var vått, borsett fra at det var tørt da. Og det er jo selvfølgelig tyngre da, så jeg fyller dassen til randen, slik som norske toaletter fint tåler, iallefall med Lambi. Og skyller ned. Nope. Prøver å røre litt rundt i dritten med dobørsten, som forøvrig også funker i Norge. Akk nei, ingenting. Så jeg går ut og sier ifra til husverten. For å si det sånn, jeg fikk ikke mye oppmerksomhet fra han resten av de tre ukene. Og jeg var også på dass kune tre (3) ganger iløpet av de tre ukene (og dreit, 1ern kom som den skulle ;) )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...