Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Og i tillegg "identify all" knapp.

Kjipt å stå i byen.

-Snart klar gutter skal bare identifisere 20 fler items så kommer om noen minutter når jeg er klart med og selge og sharde.

-Skynt deg holder på med ett pack nå!

-Kommer kommer (halve inventory med crap fortsatt...)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+8723

Fikk et bra item idag gitt. Droppet i keep depths level 2 på mp 10.

 

Kult at det er dex også, dex på witching hours er sjeldent og blir solgt skyhøyt. 5% life, maks critdamage roll og max atackspeed roll skader heller ikke :p

 

GCpBB02.jpg

Endret av Slettet+8723
Lenke til kommentar

Wave of light + skorn med lifesteal + Cyclonestrike = iwin.

 

Kombiner gjerne med fists of thunder + quickening rune for kjapp spirit regen, samt sweeping wind + inner storm rune.

 

Passives: Seize the initiative, Exhalted soul, combinationstrike.

Gruppepassives: bytt combination strike med guiding light og cyclonestrike rune sooting breeze.

 

Kjører du runs med en freezing wizard, kan du med fordel bytte fists of thunder med Crippeling wave med rising tide rune. Og muligens bytte wave of light med Breath of heaven og Blazing Wrath rune. Begge for å kvitte seg med knockbacks.

Endret av Caddy
Lenke til kommentar

Prøver å komme meg inn i D3 igjen etter 8 mnd pause. Har en 60 barb (2 paragon).

Lurer på hva slags gear og build som er "best" nå. Har bare 3,5mill cash å bruke, fikk solgt en legendary pants til 4m igår kveld.

 

Har en ganske stor 2h fra før, men resists ligger rundt 500. Det er for lite for Act 3 inferno, blir alt for lett dosa. Jeg og en kompis kom ganske langt i formiddag, men jeg ble drept veldig mye i elite packs.

Kjører en build nå som bruker 2H mace, Frenzy og Revenge + buffs.

Lurer på å switche til WW build, men da må mye gear byttes..det må det vel uansett, men..ideer?

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Jeg blir ikke helt klok på dette damage-systemet. Nå har jeg et legendarisk tohåndsvåpen med 25 dps og en del statsforbedringer som blant annet 15% damage og 1% crit change, og jeg gjør rundt 5k gul damage med cleave og critter 30k på det meste med slam. Med et annet rare tohåndsvåpen med 40 dps og mer strength får jeg mye mindre gul damage, tror 8k med slam har vært det høyeste jeg har oppnådd. Er lvl 30.

 

Skal ikke klage :D 2.90% av skade gjort blir til liv funker utrolig bra når sjokkbølgen av slam critter til helvette over mobsa!

 

Edit: Så en stat hvor det sto "Slain enemies rest in pieces". Denne gir visst automatisk crit og høy damage hvis moben uansett vil dø.

Endret av CoffinKriz
Lenke til kommentar

Sånn ser slasken min ut:

 

http://eu.battle.net...90/hero/3620055

 

Jeg begynte nylig å spille igjen, etter å ha parkert barben min i fjor sommer. Jeg opplevde nye inferno, mp0, som dritlett nå, og trodde det var bortimot umulig ikke å klare det. Men med din kombinasjon av gear og build kan jeg forstå at det virker vanskelig. Du har lite hp og lite resist, kombinert med et meget offensivt build. Det kan jo ikke fungere.

 

Veldig mange barbs går for whirlwind. Jeg har ikke gear til det/får det ikke til å funke, og jeg synes det rett og slett ser kjedelig ut. Selv har jeg nå:

Venstre musknapp: Bash med punish (men har som regel kjørt Frenzy med sidearm, begge deler funker greit)

Høyre musknapp: Hammer of the ancients, Rolling Thunder.

1: Battle rage, bloodshed.

2: Revenge, provocation.

3: Ignore Pain, ignorance is blizz

4: Wrath of the berserker, insanity.

 

Dette er en blanding av offensive og defensive evner, som gjør at du ganske greit tar ut både vanlige mobs og elites. Ignore pain, ignorance is blizz, hadde jeg nok aldri klart meg uten. Det kombinert med Wrath of the berserker, gjør at elite mobs stort sett blir ganske grei skuring. Hvis du skal gå whirlwind build må du, såvidt jeg har forstått, ha masse crit og critdamage, og helst ha to one-handers. Og du må, om du kjører uten noe life-regen i buildet, ha mye life on hit (eller life steal når du får mer damage).

 

Hadde jeg vært deg hadde jeg kjøpt ny chest, med mer vitality og all resistance, samt en ny, mye bedre two-hander, og jeg hadde prøvd buildet jeg kjører. Kjøper du two-hander i dagens marked får du MYE for pengene.

 

Søk på Vitality 175+, All res 75+ og tre sockets på chest. Jeg ser at det nå ligger ute en Blackthornes Surcoat med 177 vit, 77 res to all, -6% damage from ranged, med tre sockets (som blir ytterligere omlag 100 vitality, for du bør bygge deg opp litt der foreløpig), til 100k.

 

Du får en 1500+ immortal kings two-hander med 100%+ critical hit damage og 300+ strength til under en mill. Det vil øke damageoutputen din noe enormt. Den vil også gi deg tre-set bonus på immortal king, som vil gi deg mindre damage taken from melee.

 

Så kan du bruke resten av penga på en god blackthornes jousting mail med all res. Søk på 60+ all res. Akkurat nå ligger det kun en slik ute til under en mill. Den vil gi deg en veldig bra life boost, med sine 12% life, 90ish vitality, samt 100 vitality fra to-set-bonusen for blackthornes. I tillegg får du blant annet 20% magic find, 9 ekstra all res fra int, osv.

 

Kjøper du de tre delene, og har mer vitality i sockets, vil du suse gjennom mp0, ihvertfall med mitt build. Du TRENGER regen fra build, derfor bør du ha revenge og ignore pain med ignorance is bliss.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

Kjøp nå heller en skorn enn IK våpenet, siden skorn er mace eller øks får man 10% ekstra crit fra passiven weapon master. Du har og mye potensiale, jeg brukte 1 mill på min barb for lolz her om dagen og endte opp med ca 70-80k dps, rett over 100 k fully buffed, 500 alles, 58 crit c (m passive og battlerage) og over 300 crit dmg, 32k hp og ca 13-1500 str. Skal dog sies han er paragon 85 så får jo litt stats derifra, but still... Er uansett veldig billig å geare opp om dagen, hadde ikke klart det jeg beskriver over for 1 mill for noen Mnd siden! :p

 

Og btw, revenge Sux, gå nå heller for rend - blood lust eller hva den Runa heter. Hadde heller også brukt smash eller thunderstrike på hota. Battle rage - into the fray og wrath med thrive on chaos og funker bedre om du klare å opprettholde nok fury

Endret av dTd
Lenke til kommentar

Jeg tviholdt på min WD i det aller lengste, men etter å omsider ha lvlet opp, spillt gjennom inferno og gearet opp til en viss grad alle classene så synes jeg monken var den som til sist var mest givende å spille og er min main nå. Barb må være den classen som har vært billigst i forhold til hva slags gear jeg trengte for å soloe inferno. DH er også ganske morsom, men dyr å geare. Wizard synes jeg var morsom å lvle opp, men likte den ikke så mye endgame.

 

Anbefaler deg på det sterkeste å lvle opp og spille igjennom med alle sammen før du evt. bestemmer deg for en main char. Jeg spillte lenge med WDen og slet unødvendig før jeg omsider byttet main til Monk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...