Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du spiller alltid MP i Diablo 3.

 

Uansett om du kun lager eget game, og spiller alene, så spiller du fremdeles på battle.net og spillet blir sett på som MP.

 

Tror vi har diskutert det der opp og ned i mente tidligere i tråden og vi lar det ligge. Uansett, så er man online til enhver tid, og derfor får ananashapå lagg når han spiller alene.

 

Har samme problem selv, men det er gjennomgående på linja mi eller noe med maskinen. I visse intervaller hopper pingen min opp til 1000 i ca. 2-4 sec før den stabiliserer seg. Er en grunn til at jeg ikke spiller HC i D3 :)

Lenke til kommentar

Den filmen på førre side henta eg for ordens skyld frå Otter_3 sin link. Blizzard har sjølv også laga en liten sak om dei beste paragon-rutene:

 

http://eu.battle.net/d3/en/blog/6952157/The_Many_Routes_to_Paragon_100-04_01_2013

 

Merkar at det er raskare og meir effektiv å bruke desse enn kva eg gjorde før, men er jo ikkje i nærheten av å oppnå samme xp/h som enkelte barbs.

Lenke til kommentar

Lagg er ikke et problem men hvordan d3 behandler f.eks disconnects i hardcore. Noen sier at det kan ta opp til 30-40 sekunder før man faktisk et ute av gamet etter en DC.

 

Da skal du ha mye LS, regen og thorns for å overleve. Spesielt om du blir kicket på pur faenskap av teammates midt i en pack med elites.

Har ikke skjedd meg enda heldigvis

Lenke til kommentar

Jeg ville heller spurt i general inne i Diablo. Det er ikke bare å "ta meg igjennom MP10" ^^

 

Med unntak av sikkert et knippe spillere tror jeg ikke det er mange her på diskusjon.no som klarer det.

 

--

 

Noen som kan hjelpe meg med pris på denne? Jeg ser at hvis jeg søker på dex+cc+cd så erd en verdt i underkant av 80M. Hvis jeg legger på LoH så er det ingen som matcher den. Problemer er vel at folk som betaler 80M+ for en amulet ikke er interessert i LoH, eller tar jeg feil?

 

Monks?

 

post-91287-0-33891500-1359052438_thumb.jpg

Endret av Mixy
Lenke til kommentar

Eneste LoH er effektivt for må vel være for CM wizz, men for best effekt med cm wizz bør man stacke attack speed på alt av gear, så er jo ikke sikkert at en cm wizz er så int i ammu uten AS. Eller om du har veldig lav dps (men da er man sikkert ikke ute etter 80m ammu). Og du har jo og rolla int, men den er jo veldig lav. Du kan jo bare prøve å legge deg på noen mill over de du finner uten LoH og evt gå ned i pris etter hvert.

Lenke til kommentar

Noen som kan gi et godt svar på hvor mye MP levler og magic find har å si for en god roll på eksempelvis legendary items?

 

Har begge en del å si som en slags kombinasjon? Hvor høyt må man eventuelt på den enkelte for å kunne få virkelige gode items?

 

Har ikke satt meg inn i disse tingene helt enda men bare tenkt at "jo mer jo bedre".

Lenke til kommentar

Noen som kan gi et godt svar på hvor mye MP levler og magic find har å si for en god roll på eksempelvis legendary items?

 

Har begge en del å si som en slags kombinasjon? Hvor høyt må man eventuelt på den enkelte for å kunne få virkelige gode items?

 

Har ikke satt meg inn i disse tingene helt enda men bare tenkt at "jo mer jo bedre".

 

Magic find har mye å si for hvor mange bra og hvor bra items du finner, men det er også viktig at man kan farme fort. Hvis du bruker 10min på et run i MP1, men må bruke 30+min på f.eks MP8 så er det klart at du vil finne flere bra items på en lavere MP.

 

Det gjelder da å finne et sweetspot for hvor man kan farme høyest mulig MP på kortest mulig tid.

Endret av Student of Life
Lenke til kommentar

Veit ikkje helt om eg forsto deg klart, men MF og MP-level har ingen betydning for kor god ein item faktisk blir. Altså om du får +100 eller +200 intelligence kan du ikkje påverke på nokon måte. Alle items kan droppe på MP1 og alle kan vere like gode som om dei hadde droppa på MP10, det har ingen ting å seie.

 

MF påverkar berre sjansen for at ein gjenstand er magic/rare/legendary/set. Høgare MP-level hjelp deg berre ved at du får +25% MF per level i tillegg til ein sjanse for å få ein ekstra gjenstand frå vanlige ikkje-elites. Med andre ord får du litt, og eg meiner litt, fleire gjenstandar på høgare MP.

 

Viss du ikkje har veldig godt gear er det som regel mest effektivt å farme på lav MP-level. Det er mykje betre å drepe veldig raskt med litt lavare MF enn betrakteleg treigare med litt meir MF. Forskjellen i MF frå MP 1 til 5 er det heller ikkje så vanskeleg å nulle ut ved å bruke litt MF-gear, samtidig som ein fortsatt klarer å drepe effektivt.

 

Det samme gjeld Paragon-farming, men helt uten MF-gear er det gjerne litt lettare å gå opp eit par MP-levels for å få meir XP, sjølv om det fortsatt er det å drepe mest mulig på kortast mulig tid ein er ute etter.

Lenke til kommentar

Ja, beklager, antall affixes på rares blir påverka av MF, tenkte mest på legendaries i førre innlegg, då det antallet er fastett. Rares med ulikt antall affixes blir klassifisert som ulike items i utrekningane, ein har ein gitt sjanse for å få 6 affixes, ein gitt sjanse for 5 osv. alle desse blir påverka av MF.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...