Jump to content

Fred7555

Medlemmer
 • Content Count

  1381
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 :)

Recent Profile Visitors

15457 profile views
 1. Mange som enda spiller det Kontoen er delt mellom alle enhetene, så du kan fint bruke samme konto på PC og PS4 så lenge du har kjøpt spille til begge enhetene.
 2. Så vidt jeg husker bruker du System.out.printf() for å få det til. System.out.printf("%20s", "someText"); Det ovenfor vil forskyve teksten til høyre.
 3. Du har rett, trodde jeg hadde lest det, men er vist ikke bekreftet at det kommer mer enn 1 film. Får håpe det kommer fler da, tviler på de klarer å adaptere alt inn i en film på en god nok måte
 4. Stemmer, neste uke er det dobbelepisode med Shirous perspektiv av det som skjedde. Dette er da UBW-ruten som blir adaptert som en serie, mens HF kommer som en serie av filmer senere. Ser ikke ut som ufotable kommer til å adaptere Fate-ruten.
 5. Ikke noe ekspert selv, men vil si at Interfacer kan gi klasser visse egenskaper. Personlig så tenker jeg å extende en klasse vil si at klassen er en form for det du extender, men da med litt flere/spesifikke egenskaper. Ønsker du å gi klassen din flere egenskaper, så implementerer du interfaces. F.eks. se på klassen ArrayList: public class ArrayList<E>extends AbstractList<E>implements List<E>, RandomAccess, Cloneable, Serializable Den extender AbstractList, men den implementerer flere interfaces for å få de egenskapene. Siden den implementerer interfacesene ovenfor, så vet vi hvilke egenskaper de har, og kan kalle metoder som finnes i dem. Og siden alle list-klasser implementerer List, kan vi si List<T> someList = new .... på alle typer implementasjoner av list. Ønsker du å lage en egen versjon av liste, så er det bare å implementere List, implementere metodene i List, og eventuelt implementere flere interfaces om du ønsker flere egenskaper. Som sagt ingen ekspert selv, og bruker interfaces sjelden, men er hvertfall slik jeg tenker. Finnes garantert mange sider som forklarer det mye bedre enn meg ved et kjapt google-søk.
 6. I Java så brukes equals()-metoden for å sjekke om to Stringer er like hverandre. @kimbert007: Er noen ting du må fikse på for å få det til å funke: - Du bruker antall-variabelen flere steder uten å sette den til 0 igjen, slik at resultatet fra B vil påvirke C. Enten settt antall til 0 etter B, eller lag en ny variabel - Du bruker to forskjellige Scanner i A og B, men i C bruker du scanneren igjen fra A, som da er på slutten av filen. Lag en ny en der og. - Av en eller annen grunn så spør du om et ord fra brukeren, for å så overskrive det igjen i loopen. Du må spørre om et ord, også sjekke om scanner.nextLine().contains(brukerInput2). Her er en fungerende versjon med noen modifikasjoner: import java.util.Scanner; import java.io.File; public class Innlesing { public static void main(String[] args) throws Exception { int antall = 0; int linjeNummer = 1; String filNavn = "winnie.txt"; Scanner aScanner = new Scanner(new File(filNavn)); // PART A while (aScanner.hasNextLine()) System.out.println("Linje " + linjeNummer++ + ": " + aScanner.nextLine()); aScanner.close(); // PART B Scanner bScanner = new Scanner(new File(filNavn)); while (bScanner.hasNextLine()) if (bScanner.nextLine().contains("Winnie-the-Pooh")) antall++; System.out.println("Antall forekomster av Winnie-the-Pooh er: " + antall); antall = 0; bScanner.close(); // PART C Scanner cScanner = new Scanner(new File(filNavn)); Scanner brukerInput = new Scanner(System.in); System.out.print("Hvilket ord vil du soeke paa?: "); String searchWord = brukerInput.next(); while (cScanner.hasNextLine()) if (cScanner.nextLine().contains(searchWord)) antall++; System.out.println("Antall forekomster av " + searchWord + " er: " + antall); cScanner.close(); brukerInput.close(); } }
 7. INF1060 er obligatorisk ja. Du kommer til å ha Java igjen i INF2220 med vekt på datastrukturer, så mer Java får du Oppfølgingskurset, INF3190 - Datakommunikasjon, er også ganske artig, så bare å velge det om du ender opp med å like 1060
 8. Joda, hadde absolutt vært en del å legge inn begge titlene ja Er bare å fortsette å bruke crunchyroll om du liker det. Eneste ulempen, som du alt vet, er at de kun har serier de har rettigheter på og oversatt, mens andre sider bare streamer seriene fra en eller annen fansubber. Så om du vil ha de ferskeste episodene, fra alle typer serier, må du nesten bruke alternative sider. Men er du ikke særlig interessert i det, er det bare å bruke crunchyroll til alt
 9. nyaa.se er absolutt "legal" den. Du søker etter det du ønsker, velger hvilken kategori den befinner seg i, samt om du ønsker alle mulige release, Truster Only ol. Et kjapt google søk skal også gi alle de populære sidene for streaming, så bare å søke seg litt rundt. Istedenfor å kun bruke engelske navn for serier, burde du også bruke de japanske. F.ek.s SoulAnime som du påstår ikke har Attack on Titan, har den bare under det japanske navnet "Shingeki no Kyojin"
 10. For å bygge videre på det Schreiber sa over: Du har alle basis-klassene (Gladiator, Marauder, Pugilist, Lancer, Archer, Conjuer, Thaumaturge, Arcanist), hvor da noen er tanks, dps/dds og healers. Hver class har eget level og points du kan distribuere på diverse stats. Etter visse kriterier er nådd, kan du "oppgradere" klassen til en Job, som er da en spesialisert utgave av klassen. F.eks. Gladiator -> Paladin, Marauder -> Warrior, Conjuer -> White Mage osv. Det krever base-classen (den klassen som blir bygget videre på) i lvl 30, samt en sekundær klasse i lvl 15. F.eks. Paladin er Gladiator i lvl 30 og Conjuer i lvl 15. Når du levler opp flere klasser, får du også tilgang på de skillsene på andre klasser. For å skifte en class, så skifter du rett og slett bare main-hand. Med andre ord, så bestemmer main-hand hvilken class du er. Er du Gladiator og du ønsker å bli en Lancer, så går du til Lancer-guilden, hvor du kan få et quest som unlocker Lancer-classen og gir deg et våpen. Etter det, så er det bare å equipe våpenet, så er du Lancer. For å gjøre skiftingen lett, så kan du lage noe som kalles gearsets. Det er et system som lar deg ta et snapshot av det du har på deg, og lagrer det. Det betyr at du kan equipe alt gear og våpen du vil av Gladiator, lagre gearsetet. Når som helst kan du enkelt bare åpne listen, klikke på gearsetet du lagret, så vil det bli equipet (samt våpenet, som gjør at du skifter til den classen). De kan også bli lagt til på hotbaren, slik du enkelt kan skifte. Du har 8 hotbars til disposisjon, hvor noen er horisontale og noen vertikale. Av de så kan du velge hva som er klasse-basert og hva som er for alle. På den måten kan du ha noen stykk for hver klasse hvor du har skillsene til den klassen, og noen med generelle ting som mounts, potions ol. for generell bruk av alle klasser. Utenom klassene ovenfor, har du også klasser som Miner, Botanist, Fisher, Blacksmith osv. Der gjelder akkurat samme som over, hvor våpnet bestemmer classen, du unlocker classen med et quest i guilden, og du kan lagre gearsets og sette det på hotbaren. Beklager om det kanskje ble et litt rotete svar Om det er noe som er uklart eller du lurer på noe mer, så er det en FFXIV:ARR-tråd som kanskje har informasjonen du leter etter (eller hvor du kan spørre): https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1499158 På hjemmesiden så er det også systemet godt forklart: http://na.finalfantasyxiv.com/pr/
 11. Middy Er alltids noen rundt i hovedbyene
 12. Kan oppgraderes gratis fra PS3 til PS4 ja Eneste kravet (så vidt jeg har lest), er at du må logge inn minst én gang på PS3 for å kunne oppgradere, samt at du ikke kan lengre spille på PS3 etter du har oppgradert til PS4.
 13. Beklager å henge meg opp i dette, men er du sikker på at bonus-exp'en justeres? Slik jeg husker det, og slik alle steder jeg har sjekket, så sies det at det er en 50% exp-boost uavhengig av level på den høyeste, så lenge den er høyere enn den du spiller på.
 14. Joda, det funker fint det Så lenge du har en DoW/DoM-class mer enn ett level høyere enn classen du spiller på (og du spiller på DoM/DoW), så får du 50% exp-boost. Forklaringen du får første gang du får bruke Armoury Bonus sier at det avhenger av forskjellen mellom høyeste og nåværende level, men det er 50% uansett. Var hvertfall slik da jeg testet det sist, og slik diverse folk sier på reddit og andre sider sier, men om det er skiftet i de senere patchene vet jeg ikke.
×
×
 • Create New...