Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Er vel de som er best, så da bruker alle dem fordi det er enklest å overleve.

Jeg mener folk gjør en stor tabbe med sånne meninger. Det er nok ingen skill som er "best" i D3. Det er hele poenget med skillsystemet. Laseren gjør kanskje størst skade en stund, men det er langt flere ting som spiller inn på hva som er "best". En svært vikting er at alle har forskjellig måte å spille på. Noen spiller defensivt, andre spiller aggresivt. Noen foretrekker å være alene, noen foretrekker å være i en gruppe. Hele poenget med skillsystemet er jo å lage sin egen karakter og velge skill man selv vil ha. Bare fordi man har åpnet et nytt skill, betyr det ikke at det automatisk er bedre enn alle andre.

 

Hva om folk heller begynte å tenke litt selv, i stedet for å utelukkende gå etter cookie-cutter builds? Alle skills er omtrent like gode, avhengig av spillestil. Så hvorfor i svarte velger da alle nøyaktig det samme? Jeg klarer rett og slett ikke å skjønne det. Det verste er at mange lager nøyaktig samme build med vilje, og klager så at vi ikke har mulighet til noe annet.

Cluster arrow kan jo også fungere veldig bra på DH.

Jeg bruker verken Rapid Fire eller Cluster Arrow. Faktisk bruker jeg Hungering Arrow og Chakram, og jeg klarer meg helt fint. Poenget er som sagt å lage en build man liker å spilel med, da ingen skills er nevneverdig bedre enn alle andre. I hver fall ikke så mye at der nødvendige. Det var kankje sånn en liten stund, men det er gjort så mange balanse-endringer at skills er omtrent like gode. Jeg håper bare folk etterhvert klarer å forstå det, og prøver å tenke på egenhånd.

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jepp, det er lett å bare følge en cookie cutter build fra lvl 60 og aldri skifte ut en eneste skill etterpå. Særlig hvis man har brukt den builden lenge før 60 også (bare med litt andre runes e.l.)

Da blir det liksom å fortsette å spamme Disintegrate eller Rapid Fire som man alltid har gjort, selv om de er mye mindre effektivt på T3.

 

Jeg soloet meg til 60 og brukte da mest disintegrate selv. Men når jeg begynte å spille med kompis og grupper på monster level 3-4-5 ble det kjapt lite effektivt. Og da måtte jeg bare lære meg en helt ny spillestil for å overleve elite packs.

Lenke til kommentar

Wizard er OP selv med flere variasjoner i build. Alt for mye damage, spesielt AoE, samt at det krever veldig lite av gearet i forhold til andre chars før den er effektiv. Er bare å lene seg tilbake og vente på nerfhammer.

 

Det vil uansett alltid være skills som er mer populære enn andre. Med RoS items vil vi nok se en del mer variasjon, men til syvende og sist er det nok noen kombinasjoner som vil vise seg frem og være "best". Synes forøvrig det er ganske greit allerede med +% elemental attack fra gear og forskjellige runes, det vil nok garantert føre til en del variasjon.

 

Bl.a. med monk (siden det er den jeg spiller mest) så ville f.eks to eller fler items med +fire damage gjøre at jeg hadde byttet ut en del skill runer, og kanskje også hele skills. Det nye Inna setet vil også fri opp en del i forhold til hvilken mantra man bruker, siden 4 items vil gi base-effekten til samtlige mantras og man står da fritt til å velge en rune fra hvilken som helst av de fire mantraene, totalt 20 forskjellige muligheter.

Lenke til kommentar

http://www.twitch.tv/streamerhouse

 

Ble litt fasinsert av "wave of force" skillen til wizard. Skal visst være enda bedre hvis man går framover mens man bruker den, da hopper man enda raskere = enda mer damage.

 

men største problemet er å få motivasjon til å spille D3.

Vet ikke hvor lurt det er å streame at man multiboxer? Er det i det hele tatt lov? Uansett er det ikke noe jeg godtar for å se hva som er "best" skill. Og for øvrig bruker han ikke uventet Disintegrate... ;)

Lenke til kommentar

Multiboxing plager jo ikke blizzard på noen måte, multiboxerne har flere lovelige betalte kontoer, så det skader ingen. Skjer jo i WoW hele tiden også. Det er jo ikke noe hacking på noe vis. Bare styrer mange karakterer fra samme tastatur.

 

Må uansett ha en egen konto for hver karakter som multiboxes ellers kan de ikke være logget inn samtidig. Så de gærningene som multiboxer 5 karakterer i WoW betaler i praksis 5 månedsavgifter.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

 

(...)

Når det kommer til Monk på HC burde man helst bruke Deadly Reach, helst med Scattered Blows eller Way of the Hundred Fists med valgfri rune. Disse to er de beste spirit generatorene med tanke på life on hit for monk.

(...)

 

Regner med at du ikke spiller HC :p

 

Det er egentlig bare ett valg for spirit generator og det er fist of thunder med thunderclap rune, deadly reach er en av de verste.

 

~46% av hardcore monker bruker nettopp fist of thunder, og av de bruker ~68% thunderclap rune. Til sammenligning bruker bare ~9% deadly reach og av de bruker 34% scattered blows.

 

Er to grunner til å bruke Fists of Thunder: Teleport og lightning damage. Blazing Fists på Way of the Hundred Fists gir deg en dash, høyere damage med mindre du har en del +Lightning damage på gear, og gir bedre ratio for life on hit. Deadly Reach er absolutt ikke en av de verste, da man kjører dashing strike for movement og den gir best healing.

 

Grunnen til at mange bruker Fists of Thunder er jo som at man bruker MoC: Overawe på softcore, fordi det var den klart beste å bruke før holder mange seg til den, selv om andre runes kan gi mye mer utility mot at enemies tar 6% / 4% mindre damage enn med Overawe.

Lenke til kommentar

Multiboxing har vært et omstridt tema lenge, helt siden D2. Det var lov i D2 også, men tredjepartsappene som gjorde det samme som f.eks ISboxer gjør var forbudt. For d2 sin del gjaldt det da programvare for å synce/sende keystrokes til alle klientene samtidig, samt d2loader som gjorde at man kunne ha åpen flere klienter på samme maskin.

 

Mitt standpunkt er at det er uhyre nærme boting, og burde være forbudt. For D3 sin del gir det en og samme person fire sett med loot og imo er det en STOR fordel over andre spillere. Alle kan riktignok skaffe seg multiboxing software, noen ekstra lisenser og sette i gang, men jeg mener det er en spillemåte som ligger så langt fra intensjonen at det ikke kan brukes som noe godt argument.

Lenke til kommentar

Jeg syns 50% gir alt for rask progresjon. Får så mye nye spells og runes hele tiden at man ikke rekker teste seg frem, noe som i mine øyne bør være tid til.

 

Dette gjelder riktignok spesielt om man spiller flere sammen, både fordi man får ekstra XP, og fordi man må "stoppe" dobbelt/tre/fire ganger så ofte pga levling.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...