Jump to content

Yngve05

Medlemmer
 • Content Count

  383
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Activi$ion/Blizzard er vel stort nok til at det de tjener på Diablo Immortals ikke vil påvirke kvaliteten til et eventuelt Diablo 4. Mye av problemet er måten de viste det frem på, blir litt som å lage grandis i kokke-NM, går helt greit å spise for de fleste, har god fortjeneste, men helt feil sted å lage det.
 2. Kan godt se for meg at hansker og såler hadde vært greit, blir som oftest iskald på armer og ben på vinteren. Bruker uansett votter foran hansker med mindre jeg skal arbeide, men går varmesonene ut over bevegeligheten i fingrene?
 3. Vet at Xim 4 har funket bra som et adapter for KB/M til konsoll. Konsollen regner det jo som at du bruker en kontroller, så du får aim assist og alle hjelpemidlene en normal spiller får. Synes også det er litt lavmål å bruke dette til konsoll, vil være en ganske så stor fordel mot sikkert over 99% av de som spiller med kontroller.
 4. Synes det blir feil å kalle Destiny 2 enklere enn D1, men enn så lenge er det lite å gjøre i D2. Er det mye av kritikken fra veteraner går ut på. I PvE er det ikke mye content som krever at du er veldig flink å aime, så om man er like flink med kontroller som kb&m blir det ikke noe forskjell på vanskelighetsgraden.
 5. Trenger ikke kjøpe det for å prøve i dag, early access til beta startet i går.
 6. Ja, du kan spille ESO som solo spiller for verden sin del. Etter Tamriel Unlimited kan du accesse alle områdene uten å bekymre deg for levels. Du kommer til å slite med å ta det meste av world bosses solo, og det området som var end game når ESO ble sluppet er stort sett group content, men bortsett fra det synes jeg ESO går fint å spille solo. Du har forsåvidt et par DLC/expansion områder som du ikke vil unlocke med mindre man kjøper de områdene eller ESO plus.
 7. Ble posta på reddit i dag om hvor mye de forskjellige innstillingene har å si for fps.
 8. Du kunne jo deaktivere VPN etter du hadde startet spillet så du slapp å bruke noe særlig data på VPNen du brukte. Hjalp jo og mot lagen.
 9. Spilte tidligere i Breach, men orker sjelden å spille mer enn en måned i en league. Blir nok å starte i legacy league igjen vil eg tro. Usikker på hvordan bare en playthrough per character kommer til å påvirke ascendancies, imo hadde det vært nice at du bare trengte normal lab en gang, og får ett point når du finisher, og de to andre enten når du når en viss level eller når du kommer til f eks act 6 og 9. Synes forsåvidt The Pantheon er et stilig konsept.
 10. Samme her, satser på at det kommer i morgen eller noe.
 11. Gleder meg. Har ventet med å spille Ashes of Andariel, så tenker å ta en full playthrough med begge DLC'er når den nye kommer.
 12. Synes Sun/Moon var gode spill, heldigvis ikke like lett som XY og ORAS, ble blacked out en gang i story, og måtte faktisk bruke heals og revives i løpet av spillet. Skal sies at jeg brukte Set battle style, men virket fortsatt vanskeligere enn XY/ORAS. Når det kommer til nye Pokemon liker jeg Alolan Sandslash og Marowak, men generelt er de nye Pokemonsa så sykt trege.
 13. Er rank 10 med scout og assault. Synes Hellriegel er ok, ikke noe mer. Bedre enn MP18, i forhold til Automatico er den svakere på nært hold, men du får litt ekstra range å gå i gunfights med Hellriegel. Også greit at man kan ta flere enn to eller tre med ett magasin med Hellriegel. Martini Henry er veldig sterk om du spiller aggresivt som scout, og ikke er sykt god som sniper. Brukte den og Kolibri i kombinasjon en stund, er ikke for langt unna 100 Kolibri kills pga 97 dmg på Martini i close range.
 14. Har hørt noen si at bonusen har med om det andre laget får behemoths eller ikke. Om de ikke får det får man 1.25, og man får 1.5 om de får det. Vet ikke hvordan det bestemmes på rush, ettersom jeg ikke spiller det. Kan forsåvidt verken bekrefte eller avkrefte at det om behemoths er tilfelle.
×
×
 • Create New...