Gå til innhold

Dealextreme verdens billigste nettbutikk! GRATIS FRAKT!


Er du fornøyd med dealextreme ?  

1 683 stemmer

  1. 1. Hvor fornøyd er du med DX ?

    • Alt bortsett fra fornøyd
      122
    • Relativt bra nettbutikk
      173
    • Både ups and downs
      386
    • Meget fornøyd med DX!
      696
    • Jeg elsker DX mer enn jeg elsker mor og far !
      322


Anbefalte innlegg

Finn deg et som produsenten har sluppet kildekoden til, så du kanskje kan få en brukbar Androidversjon på den fra diverse forum.De fleste billigtabletene er fullstendig ubrukelige ut av boksen. Dessverre vet jeg bare om Ainol som slipper kildekoden til en del av tabletsene sine, og kvaliteten på tabetene deres er håpløs. Men det er det meste i 100-150$-prisklassen uansett.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Og skal du kjøpe kinatabs ville jeg kjøpt en "merke"tab fra f.eks. androidinabox.com eller merrimobiles. Så finner du ihvertfall noen med samme tab og hjelp til rooting på f.eks. slatedroid.com. No-name kinapad er virkelig ubrukelige.

Endret av NgZ
Lenke til kommentar

Vi har en trådløs hustelefon som trenger nye batterier. I dag har den to GP 1300mAh 1.2v NiMH AA-batterier og har sett meg ut BTONE Rechargeable 1.2V 2000mAh Ni-MH AA Batteries som erstatning.

 

Noen grunn til at dette ikke skal fungere?

 

 

Jeg ser etter, men finner ikke, en 4-pin molex til 3-pin (viftekontakt) adapter for å kunne koble kabinettvifter direkte til PSU. Noen som har sett slikt hos dx?

Endret av KjellV
Lenke til kommentar

Kjøp deg to AA eneloop, heller. Det koster mer, men de varer i årevis, tåler 1500 ladesykluser, og holder lading veldig godt, så telefonen klarer seg mye lenger uten lading, dersom telefonen ikke trekker mye strøm. Vanlige NiMh-batterier lader nemlig seg selv ut i ganske kjapp hastighet.

 

Batteriene du linket til ser jo lovende ut, men ville sjekket ut om du finner noen ordentlige reviews på candlepowerforums eller liknende. Det er sjelden det lønner seg i et levekostnadsperspektiv å gå for noe annet enn eneloop, hevder de fleste batterinerdene.

Lenke til kommentar

Ja, går sykt tregt fra Kina for tida. Jeg får igjen pengene på det meste av ordrene jeg la inn for 30-40 dager siden nå. Det samme gjelder bekjente av meg som jeg har snakket med. Vet ikke hva de sliter med.

 

Edit: Det jeg har mottatt i det siste har tatt litt lengre tid enn normalt og er svært små/tynne pakker/brev. Alt annet venter jeg enda på. Ifølge en selger på eBay som jeg fikk svar hos sier han/hun at de sliter med å få alt ut fra flyplassen og at det bare samler seg opp der. Og det blir vel neppe noe bedre siden det nærmer seg jul.

Endret av Ninjahamster
Lenke til kommentar

Sendingen er sendt fra avsenderland 08.11.2012 11:08 SHENZHEN, Kina

Sendingen er sendt fra avsenderland 07.11.2012 14:14 SHENZHEN, Kina

Sendingen er sendt fra avsenderland 13.09.2012 10:34 SHENZHEN, Kina

Sendingen er sendt fra avsenderland 12.09.2012 13:49 SHENZHEN, Kina

 

Dette får jeg når jeg sporer sendingen på posten.no... Er den forsøkt sendt 4 ganger, de 2 siste 2 mnd. etter de 2 første?

 

Ellers så har jeg lagt merke til at de har forandret sporingsnummer på de siste forsendelsene fra RA.... til RQ...., og det siste er ikke mulig å finne på posten.no. Er det en ny forsendelsesmetode som vil gjøre ting raskere/tregere? Forhåpentlig raskere, det går vel tregt slik det er nå.

Lenke til kommentar

For ikke å snakke om "regelen" om at ingenting fra DX bør gå i stikkontakta, i alle fall ikke over lenger tid slik trådløse telefoner gjerne blir stående.

Du finner mye merkevare på DX også. Mye av det er kvalitet. Men du finner selvsagt mye dårlig på DX, noe middelmålig/OK, og litt søppel. Men er ikke noe problem å finne en merkevare som er trygg i bruk og som har CE-merking osv.
Lenke til kommentar

CE-merket på DX er ikke verdt noenting, og du aner aldri hva som er inne i ladere som kommer derfra. Det er bare å se på antallet kommentarer som sier "exploded" på diverse produkter, samt se diverse skrekkbilder fra folk som har åpnet ulike ladre/transformatorer og tatt bilde av "kreative løsninger".

Lenke til kommentar

Noen som har erfaring med å kjøpe skjerm til iphone, ikke bare glass men lcd-skjerm inklusiv

Ikke kjøp DX sin. De er virkelig ikke bra. Kjøp en til rundt 30$ dollar på eBay, gjerne av en selger som har solgt mange av den samme enheten - så bør det gå bra. Søk etter "display assembly" + modell og farge, så finner du det fort :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...