Gå til innhold

Voll studentby. Erfaringer?


prada8

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er jo ikke så rart.. Om flere gjorde som oss og vasket før jul så er det jo dømt til å bli litt skittent igjen når det nærmer seg 15.januar da kjøkken og korridor faktisk blir brukt av så mange personer. Personlig hater jeg å måtte vaske når jeg kommer hjem fra ferie. Synes det er greit å reise fra og komme tilbake til et forholdsvis rent "hus".

Lenke til kommentar

okei, hjeeelp! idag må jeg kommer meg til og fra flyplassen med flybussen, men når jeg drar på flybussen.no og velger de tidspunketene som passer meg (etter kl ti) står det at det ikke går busser da! hvordan kan dette være? jeg skal møte noen som kommer med fly kl elleve, det må da for faen gå flybusser så lenge det går fly??

Lenke til kommentar
Er det bare jeg som gang på gang på gang blir vekket tidlig i helgene av de forbanna hundene på nabogården som hyler som om de blir slakta eller torturert?

 

Jeg fatter ikke hva som er problemet! Jeg har selv bodd på Voll Studentby i oppgang J i et år, og hørte ikke et knyst fra hundene da. Nå bor jeg ca ti 10 m fra hundegården på gården og plages ikke av de. Det er rett og slett en vanesak! Tips til dere som plages av bikjene; skaff dere øreplugger!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...