Jump to content

Bruun

Medlemmer
 • Content Count

  3626
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Antall knapper, eller antall plastbiter? Antall faktiske knapper er ihvertfall høyere enn det høyeste alternativet.
 2. 711/791 med studentrabatt. Har bestilt et sort et selv
 3. Aha, så det er DERFOR ingen har R2 på lager. Da må jo denne være rett rundt hjørnet.
 4. Lar meg stadig imponere over hvor langt dere går for å kunne skaffe flere servere! Nå kjører vi denne siden fra en eksisterende server, men flere servere er alltid kos
 5. Jeg brukte dette aktivt på vårparten i fjor, så helt nytt er det ikke. Genial side, non the less.
 6. TOEFL holder ihvertfall i Canada, men jeg er usikker på utveksling til USA. For opptak til studier i USA må du ha SAT, men det kan godt være du slipper det hvis du bare skal ta et år der. NTNU har arrangert SAT tidligere ser jeg, men aner ikke om de fortsatt gjør det vet jeg ikke.
 7. Bare vent til du har spilt i 4 timer, da kan du få beskjed om å trekke litt frisk luft Anno 1404 er på salg til ca 110 kroner på play.com nå, med gratis frakt som vanlig: http://www.play.com/Games/PC/4-/9223809/An...04/Product.html
 8. Nå har min også tatt kvelden. Det er nesten garantert noe fysisk galt med skjermkortet slik at det er en reklamasjonssak.
 9. Du trenger vel Prestige? Det kan du skaffe ved å kjøpe.. uhm... disse diplomene fra Lord Richard Northburgh.
 10. Jeg er ikke glad for at han slutter, men når han først skal slutte så hadde det kanskje vært best om han gjorde det etter sesong 8. Når han nå forsvinner fra også denne "nye" serien så vil det bli et dobbelt tap.
 11. Sett fra vår tidssone så går det noen timer over midnatt på onsdag, og er vel ute på veven innen en halvtime/time etterpå. Bare sånn at ingen sitter på tirsdag og hopper i stolen =P
 12. Isåfall vil jeg ikke være så sikker på at det kommer info på Abakus.no, for hverken komtek eller data har Matlab.
 13. Står tydelig på plakatene som henger rundt omkring at de skulle selge i de to ukene som har vært, så nå er det for sent. Hør heller rundt om noen har kompendier fra i fjor.
 14. N82 står på listen på Spotify.com, og jeg installerer den i skrivende stund. Får opp "Application not supported", men det går fortsatt an å installere. Liker denne mye bedre enn iPhone-versjonen, uten å ha prøvd Android-versjonen.
 15. Skulle likt å se gjengen fra avdeling Svaksynt ved Trondheim Seniorsenter overvåke 500+ datamaskiner.
×
×
 • Create New...