Jump to content

sim

Medlemmer
 • Content Count

  3951
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

141 :)
 1. Noen som har handlet fra UpperSocks tidligere? Jeg bestilte noen par med sokker i begynnelsen av desember. Har fortsatt ikke mottatt noen pakke og får heller ikke kontakt med dem på mail
 2. Bestilte nettopp et par oxfords fra Meermin, og de ble sendt mer eller mindre umiddelbart. Antar likevel at det er avhengig av hvilken modell og størrelse det er snakk om.
 3. Noen som vet om Herring tilbyr "resåling" av sko?
 4. Noen som kjenner til om det finnes oppdaterte Gift Voucher / Promotional Code hos Herring for gratis skotrær. De som er nevnt tidligere i tråden (HSAB/HSAC) ser ikke ut til å fungere lenger. Edit: Man må visst kjøpe Herring-sko og ikke Loake for at koden skal fungere.
 5. Ja, det gikk litt vel kjapt i svingene her. Oppdaget den sekunder etter jeg opprettet posten. Takk for kjapt svar likevel
 6. Jeg ser at Nikkor 50mm f/1.8 står som utgått hos blant annet Japan Photo. Finnes det objektiver som gir omtrent det samme? Edit: Mulig jeg var litt kjapp her. Det har vel kanskje bare kommet en ny utgave av samme objektiv.
 7. Kontedatoene kommer ikke før senere i sommer etter folk har meldt seg opp til konte.
 8. Det vet jeg ikke. Og jeg kan ikke si at det stemmer 100% for ITGK heller, men jeg vet at det er en del som har fått tilbud om studass-stilling. Da er det av erfaring liten sjanse for å få tilbud om man ikke allerede har fått det.
 9. Hvis du ikke har fått tilbud ennå så blir du nok ikke studass.
 10. Problemet med algdat er at man må tenke litt selv. Det er vanskelig.
 11. Hmm, så vidt jeg husker handlet caset om et forsikringsselskap som skulle ha nytt IT-system. Var en del SOA-greier. Svaret de ville at vi skulle komme frem til var ganske åpenbar, så det viktigste var nok diskusjonsmomentene underveis. Vi fikk 1 time på å diskutere oss frem til løsningen. Deretter fikk vi ti minutter til å lage en presentasjon på ti minutter av løsningen vår. Da spilte en av observatørene kunde. Akkurat hva casen handler om er ikke så veldig viktig, man klarer alltid å bidra med noe.
 12. Har inntrykk av at slik markedet er nå, så har ikke karakterene så ekstremt mye å si. De brukes selvfølgelig til å sile ut søkere fra de store bunkene med søknader, men om du har gjort litt innsats på forhånd og fått litt kontakter i bedriften (gjennom bed.pres. og what ever) så kan du fort komme deg på intervju. De fleste konsulentselskapene kjører caseløsningsintervjuer, der du sammen med 3 andre får en fiktiv case som skal løses. Dere blir observert mens dere diskuterer, så her gjelder det å vise frem at man er god på gruppearbeid. Det innebærer selvfølgelig å klare å lytte til andre samtidig som man får sagt sin egen mening. Sjelden det lønner seg å overkjøre de andre for å vise at du kan alt. Etter caseløsningen er det ofte et individuelt intervju der det kanskje snakkes om CV-en din og litt om karakterene. Jeg liker å tro at hvis du har kommet deg til intervju og gjort det bra på caseløsningen skal det godt gjøres å drite seg ut på intervjuet. Det er de vanlige reglene som gjelder: selg deg selv uten å virke flinkere enn hele verden. Hvis du har dårlige karakterer vil de gjerne påpeke det. Vær ærlig og forklar hvorfor du fikk dårlig karakter (vanskelig, prioritering av andre fag, osv.). Ellers virker det som de som har vært på utveksling har en fordel uten at jeg kan dokumentere det på noen måte. Bør vel også nevne at jeg egentlig ikke aner hva de ser etter, dette er kun mitt inntrykk Summer Internship i Accenture anbefales forresten på det sterkeste
×
×
 • Create New...