Gå til innhold

Haze første inntrykk


G25

Anbefalte innlegg

Haze har skapt mye frustrasjon hos mange gamere etter anmeldelsene har kommet.

Ikke så rart når mange har ventet og ventet på "Halo" killeren som skulle sette en ny standard for FPS til PS3.

Slik gikk det ikke i følge anmeldelsene, og IGN fronter med elendige 4.5/10 poeng av Haze.

IGN ga Turok karakter 7/10 og Turok er et skikkelig søppel spill, det synes værtfall jeg.

 

PSM derimot ga Haze hele 9/10 og det finnes andre nettsteder som har gitt bra poeng.

Haze har vært utviklet eksklusivt for PS3 og det virker som de har brukt både tid og penger på å utvikle det til PS3.

 

Hva er årsaken at spillet får dårlige karakterer og gode karakterer? Jeg kan ikke huske et såpass hypet spill har fått så dårlige poeng av enkelte nettsteder, men samtidig får det ros og skryt av andre.

Dette skal vi finne ut av og da ønsker jeg at vi som prøver ut Haze (ikke bare demoen) kommer med sitt inntrykk i denne tråden her.

 

Selv hadde jeg bestemt meg (i går) at jeg aldri skulle røre dette spillet her, men jeg har faktisk lyst å spille det for å sette en personlig poeng fra spillet Haze, slik at jeg kan prøve å forstå hvorfor den fikk 9/10 av PSM eller 4.5/10 av IGN.

 

Så for de som skal spille Haze er velkommen til poste inntrykket her, og beskriv hva som er så dårlig eller hvorfor det er så bra.

En ting jeg vet utifra demoen er at voice acting er noe av det værste jeg har hørt.

 

Noen anmeldelser:

 

Famitsu

8.5/10

Gamereactor

6/10

PSM

9/10

IGN

4.5/10

ZooWeekly

5/5

Penthouse Magazine

5/5

ImportTuner

4/5

A.V. Club

C+ (7.5/10)

PSM3 Magazine UK

7/10

GamersHell

6.5/10

Game Informer

6.25/10

GameSpot

6/10

GameSpy

2/5

Endret av G25
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har kun testet Haze demoen. Kan ikke si at det var noe negativt der, etter å ha kjørt gjennom en 3-4 ganger må jeg si at jeg faktisk har lyst på spillet. Det eneste som ergret meg med demoen var lengden. Jeg elsker FPS spill, om det så er til konsoll eller PC, jeg har ingen problemer med "aim" på hverken kontroll eller mus, det er en vanesak. Så Haze blir nok kjøpt av meg i alle fall. :)

Lenke til kommentar

Stoler mye mer på IGN som er verdens beste spille side, enn jeg gjør på Sonys egen siden, de gir selvfølgelig mye bedre karakter til spill som er eksklusive til Playstation.

 

Jeg hadde stor tro på Haze, men det er dessverre skuffende og se at slutt resultatet ble så dårlig, men jeg er enda mer skuffet over Playstation 3, de har ikke et eneste spill som jeg ville ha byttet mot 360 spillene mine. Det eneste spillet jeg likte er Drakes Fortune,og det er det eneste spillet som er virkelig bra til Playstation, men spillet er jo altfor kort og i tillegg så er det jo ikke noe Online funksjon, noe som er veldig trist.

Lenke til kommentar

4/10 fra Eurogamer:

 

You really have to wonder how it all ended up this dreadful, especially after all the time and resource Ubisoft and Free Radical expended telling people the opposite. The combat's weak, the storyline's excruciating, it's technically deficient - Haze really is this year's most significant gaming disappointment. The fact that the creative forces behind this moribund excuse for a blockbuster feel that it is BAFTA-worthy has to be one of the most tragically comic examples of self-delusion we've ever witnessed.
Lenke til kommentar
4/10 fra Eurogamer:

 

You really have to wonder how it all ended up this dreadful, especially after all the time and resource Ubisoft and Free Radical expended telling people the opposite. The combat's weak, the storyline's excruciating, it's technically deficient - Haze really is this year's most significant gaming disappointment. The fact that the creative forces behind this moribund excuse for a blockbuster feel that it is BAFTA-worthy has to be one of the most tragically comic examples of self-delusion we've ever witnessed.

 

 

Lurer på hva utviklerene tenker når de ser reviews som dette :!:

Lenke til kommentar

4.5 er ikke slakt. ei er heller ikke 6ere slakt heller. Det er bare det at normen er blitt sånn at når et spill får lavere enn 7 så er det ikke verdt å verken kjøpe eller prøve. Om du sette 1-10 score opp mot 1-6 så er 4.5 en svak tre, så langt fra slakt. Er så lei av at folk latterliggjør et spill de ikke engang har prøvd.

 

Kanskje på tide at noen turde å bruke hele karakterskalaen, sånn at folk kan vende seg til det. Det er vel skjelden at andre spill enn de basert på filmer får mye lavere enn 6/10.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

fikk spillet igår.

 

Har fulgt med spillet en stund og forventningene var relativt store.

Anmeldelsene jeg leste i forkant av kjøpet var ikke helt hva jeg hadde håpet på,men bestemte meg for å kjøre på tiltross.

 

Førsteintrykket var labert.. :ermm:

både historien og utseende virket billig.

Kjedet meg egentlig de første timene.

men når Historien fikk en vri med at jeg pluttselig var på geriljaens side fikk spillet nytt liv syns jeg :roll:

 

Er nå på skipet ved stranda,spille mer ikveld hvis jeg får tid.

 

men til dere som ble skuffet å la spillet på hylla etter 1 times spilling.

Gi det en sjanse og "pin deg" gjennom de første timene, for det kommer seg litt etter hvert :roll:

 

Jeg gir spillet 6/10

Endret av carl-kr.
Lenke til kommentar

Spillet gjør så mye bra og så mye dårlig. Aldri før har jeg hatt en mer akward start i et spill. Jeg synes det rett og slett var pinelig å se på de surrealistiske machosenene. (I wanna to cut some balls man)

 

Haze trailerne er veldig imponerende. Godt laget. Oppslukene og driver deg inn i historien umiddelbart. Jeg kan bare ikke skjønne hvorfor de forlot denne stilen. Den var helt fantastisk. Bare de hadde inkludert første del av DENNE traileren for å drive deg inn i storyen så hadde spillet fått minst en karakter bedre overalt. Slik som historien var nå så ble du bare kastet ut i et salig rot og ga deg et veldig dårlig førsteinntrykk.

 

Positivt. Historien er forholdsvis original til FPS å være. Den er bare dårlig presentert. Spillestilen føles godt.

 

Negativt. Utrolig forvirrede design av kartene. Du har en såkalt måler over deg som skal hjelpe deg videre, men når målet er en etasje over eller under deg så bare roter du for å finne trappene. Jeg har surret i 5-6 minutter fordi videre vei lå gjemt under en terrassegang. Instinktivt så følger du den åpne veien til høyre som går hele femti meter bortover til en blindvei. Der står du og prøver å hoppe opp noen busker som det ikke er meningen at du skal passere.

 

(For de som har spillet så snakker jeg om hotellkomplekset med alle leilighetene. Første etasje, når du skal finne trappene.)

 

Et spill skal ikke frustrere spillere. Om en skribent var heldig og så veiene med en gang så var spillet godt. Om han ikke så lyset så ble det en lav skår.

 

Mitt førsteinntrykk av spillet. 5/10. Mitt andreinntykk 7/10. Multiplayer campain med en lillesøster som bare morer seg. 9/10.

Endret av GHenrik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...