Gå til innhold

Hardware.no: Meningsmåling om det nye designet til Hardware.no - del 2


  

195 stemmer

  1. 1. Hva er ditt inntrykk av det nye designet til Hardware.no?

    • Meget positivt
      26
    • Positivt
      46
    • Middels
      38
    • Negativt
      49
    • Meget negativt
      29
    • Ingen formening
      7


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da håper jeg alle som var med og kritiserte designet da det kom ikke har feiget ut og stemmer positivt... jeg er i hvertfall klar i min sak: Forrige design er fortsatt det beste!

 

Har brukt det forrige designet som inspirasjon til layout på flere nettsider jeg har designet senere år, rett og slett fordi det er så bra. Ryddig og oversiktlig, kronologisk sortering av alle artikler, pene og rolige farger og ikke minst mye penere fonter enn det som er nå.

Lenke til kommentar

Jeg liker fortsatt ikke det nye utseende. Det er like rotete og speedometeret er borte så vidt jeg kan se. I tillegg til det, så går ikke å markere tekst på siden hvis man bruker IE7 (hvis ikke dette har blitt ordnet). Joda, jeg vet at det strengt tatt er måten IE7 behandler kode på som lager denne feilen, men alikevell burde det ha vært i orden før siden ble publisert.

 

Layouten er for min del tullete. Det er to reklamebanner øverst (ikke det aller øverste) på siden som presser alt det intresante nedover på siden. Faktisk, så er alt som var dårlig med designet 9. januar fortsatt dårlig i dag.

Lenke til kommentar

Må fortsatt si det samme som når det kom, dette var dessverre ikke bra... Er ekstremt rotete. Ser pent ut, men håpløst med tanke på brukervennlighet. Vet ikke hvordan det nå er med reklamer o.l., da første møte med nye designet fikk meg til å innstalere adblock for å prøve å få noe orden i kaoset.

Lenke til kommentar
Speedometeret er ikke borte - du har bare ikke sett godt nok etter. ;)

Jeg har sett etter det i lang stund. Faktisk så har jeg prøvd meg på en ctrl+F uten å klare å finne det (senest i dag med IE6, opera virker ikke i dag så jeg har ikke fått testa der enda). Men jeg vet jo at det er/var en plass på siden. Jeg fant det en gang tidligere (uten å søke), men det ser ut som det har blitt flyttet igjen.

Lenke til kommentar
... jeg er i hvertfall klar i min sak: Forrige design er fortsatt det beste!

 

Jeg er så hjertens enig. Trodde det var bare det at jeg var blitt så gammel at jeg strittet i mot all endring, så jeg har holdt kjeft.

 

Trøsten må jo være at digit.no er blitt ennå verre....

 

M.v.h.

 

Goffen

Lenke til kommentar
Speedometeret er ikke borte - du har bare ikke sett godt nok etter. ;)

Jeg har sett etter det i lang stund. Faktisk så har jeg prøvd meg på en ctrl+F uten å klare å finne det (senest i dag med IE6, opera virker ikke i dag så jeg har ikke fått testa der enda). Men jeg vet jo at det er/var en plass på siden. Jeg fant det en gang tidligere (uten å søke), men det ser ut som det har blitt flyttet igjen.

post-29613-1208420878_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Jeg er utrolig positiv.

 

MEN - jeg skulle så gjerne gjerne gjerne ha sett "siste fra forum" plassert over reklamen i høyre kolonne :(. Slik det ser ut nå, så ser man ikke forumlista uten å måtte scrolle seg nedover på siden! Dette genererer ikke akkurat særlig trafikk til forumet. Og - om man bytter, så ser man fremdeles reklamen.

 

Se her:

post-21263-1208447900_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Jeg opplever fremdeles at jeg går glipp av artikler på forsiden, men oppdager dem i forumet. Forventet egentlig at det var en tilvenningssak men det skjer altså enda.

Samme her. Jeg bruker RSS-funksjonen og oppdaget ved en tilfeldighet at ikke alle artiklene på forsiden havner i RSS ... så da er RSS-feeden egentlig ubrukelig, hvis man ikke vil gå glipp av noe.

 

Mine ankepunkter etter tre måneder er stort sett to ting:

 

- Store svarte felter blir igjen etter at AdBlock har fjernet reklamen. Hadde foretrukket at disse var hvite eller helst helt borte.

 

- RSS-feeden er ikke komplett.

 

Hvis dette blir rettet opp, kan jeg godt leve med det nye designet. :)

Lenke til kommentar

Design-biten med tanke på utseende synes jeg er grei. Det er layouten som er problemet, og den liker jeg fortsatt ikke etter å ha vendt meg til den. Det blir for rotete og for uregelmessig, spesielt i toppen.

 

1. Samle alle artikler i samme kolonne; dropp de to som står malplassert øverst til høyre for hovedkolonnen. Dermed kan kolonnen med Siste tester osv. flyttes helt opp.

2. De flate, avlange reklamebannerene som går over flere kolonner forstyrrer layouten og innholdet. Hold dem enten til en kolonne, eller helst sett dem på høykant på siden, slik som det øverst til høyre.

3. Boksene med Ferske diskusjoner, Ukens produkt og Søstersaker står ikke i stil med resten. Det virker malplassert, og er ikke integrert i designet. Bruk samme skrift og stil, og helst putt dem i samme kolonne som Siste tester osv.

4. Prisguide-søket og speedometeret er, som tidligere nevnt her, litt for likt et reklamebanner.

 

Hvis dette blir fikset, blir jeg glad. :)

Før den tid liker jeg det gamle bedre.

 

Men så er det jo noe positivt også da:

- Søsterside-linkene helt øverst (og de helt nederst).

- Nettbutikk-linkene nesten helt øverst.

- Navigeringsmenyen er fin (som den forsåvidt var før også).

- Likt design på flere av søstersidene. (Få til alle, så er dere i mål.)

Endret av I.A.G.
Lenke til kommentar

Jeg heller ennå mot negativt.

 

Har blitt litt mer vant med designet, men jeg føler ennå det er vanskelig å følge med på hvilke saker som er nye og hvilke som er gamle. Spesielt kanskje siden artikler nå flyttes rundt på siden med forskjellig bildestørrelse og plassering fra tid til annen. Siden ser ny ut, men så finner du ut at artiklene bare har byttet plass.

 

Det som er positivt derimot er at Andres saker delen har blitt mer markant, man kan jo like gjerne søke nyheter i den lille bare der, som å bruke hw.no's egne korte notiser som kommer to dager senere uansett. Men hw.no's "nye" innhold har jeg vel kommentert nok allerede så den saken skal jeg la ligge i denne tråden.

 

Noen nye kommentarer på designet som jeg ikke har kommet med før (tror jeg)

 

-Den mørke toppborden med reklame på hovedsiden ser ikke ut spesielt når reklamene har helt andre farger enn den mørke broden.

-Hva er vitsen med både en "søk etter artikler og prisguide" og en "på jakt etter datautstyr søk i prisguiden" felt ?

Lenke til kommentar

Som flere sier så går jeg og glipp av flere saker på grunn av rotete oppstilling av nyhetene. Får egentlig inntrykk av at ingen av områdene på fremsida er definert. Alt bare flyter rundt og derfor blir det tungt å følle med. Til og med VG er etter min mening mer oversiktlig med tanke på alt innholdet de har.

 

må si at min link til hw.no har blitt endret til hw.no/artikler .... Hovedsiden er i mine øyne uoversiktlig.

Dette gjorde jeg og til å begynne med, men så oppdaget jeg at nyhetene fra søstersidene som kommer på framsiden av hw ikke dukker opp på artikkel sida :(

 

 

Fjern de to nyhetene øverste til høyre og ta en nyhet pr. linje på venstresiden. Og i tillegg definer områdene bedre. Eventuelt med farger eller linjer/bokser.

Lenke til kommentar

Fra å være innom mange ganger pr. dag, er jeg nå bare innom en gang i uka.

Synes det er uoversiktlig og rotete.

Har funnet et annet alternativ jeg bruker på samme måte som jeg tidligere brukte HW, men jeg savner den gammle layouten.

Virker som om innholdet også tapte seg ved ommleggingen, men det skyldes vel kanskje rotet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...