Jump to content

Howard B

Medlemmer
 • Content Count

  1008
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)
 1. Hei, Kan dere legge inn Gigabyte Aorus FI32U Gigabyte Aorus FV43U Gigabyte Aorus FO48U Takk!
 2. Blir ikke helt overbevist om kjøreegenskapene til denne bilen når det kan se ut som om all fokus er på skjermen i dashbordet... Men dette er kanskje bare et forsøk på å skille klinten fra hveten.
 3. Interessant link du la ved her. Taken 3 ble totalt ødelagt på grunn av dette. Troverdigheten gikk rett i bånn...
 4. Ninebot Max er laget for utleiemarkedet. Er Ninebot Max G30D en versjon for forbrukermarkedet? Jeg klarte ikke å se det ut fra artikkelen. Det hadde i så fall vært gull. Jeg har selv ES4 og tviler på at den holder mer en to sesonger Kan ikke si meg helt fornøyd med verken batteri og byggekvaliteten generelt.
 5. Det løste seg med at man må aktivere deling på de albumene som skal vises på Nest Hub. Merkelig, men helt greit. Merkelig at det ikke er info om dette i appen under Google foto. https://support.google.com/googlenest/thread/604680?hl=en
 6. Jeg får ikke hub'en til å vise verken klokken eller Google foto selv om jeg har valgt dette i appen. Den vise konsekvent kunst galleri uansett hva jeg sette innstillingene på. Er det noen som vet hvorfor dette skjer? Jeg opprettet mitt første album i Google foto da jeg satte opp hub'en. Kan det være at det er forsinkelse her? Forsinkelsen er på flere dager i så fall. Noen har formening om hva som kan være feil?
×
×
 • Create New...