Gå til innhold

Metallica til Bergen 16 juli 2008


DrThomas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dere må grine mindre, hadde det ikke vært for at folk solgte noen av billettene videre er det veldig mange som hadde vært villig til å gi mye penger for billetter som ikke hadde fått mulighet til å se dem, pga en kvisete 13-åring som skulket skolen for å kjøpe et par billetter i grieghallen før tredje time, liksom.

Lenke til kommentar

Metclubmedlem:

Hei!

 

jeg lurte på om det er noen fordeler med å komme inn på konserten hvis du har kjøppt bilett med metclub medlemskap? på siden av biletten står det "Metclub" og jeg lurte på om vi kommer inn en annen inngang enn vanlige biletter eller andre fordeler.

 

Takker for svar :thumbup:

Lenke til kommentar

Jeg regner med at det ikke er sant, men en kolega av meg sa at han hadde hørt at konserten var avlyst? Siden det ikke står noe om det, så er det såklart bullshit, men er det flere som har hørt det?

 

Og en annen ting.. Jeg bor på østlandet og har aldri vært i bergen.. Jeg har hørt at det er to køer inn tl konserten! Da lurer jeg på hvor jeg skal gå for å komme så nærme scena som mulig.. Noen som veit?

Lenke til kommentar
Siden vi snakker om snille folk.. Jeg solgte alle mine tre (bortsett fra min egen, selvfølgelig), for 900. Angrer litt nå :p

Hvis jeg hadde fått for mange billetter hadde jeg gjort det samme. Du er snill og ikke så jævla sleip som alle på finn.no! :)

Endret av M-Gard
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...