Gå til innhold

Metallica til Bergen 16 juli 2008


DrThomas

Anbefalte innlegg

Ifølge Bergens Tidene, skal Metallica komme til Bergen 16 juli i år. De skal spille på Koengen :-)

 

Bergen blir det eneste Skandinaviske stoppet på Metallicas turne i sommer! Billettsalget starter 4. februar

 

 

 

 

Moderators notis:

 

Tråden har vært stengt en liten stund da den utviklet seg til å bli en ren handelsplass for kjøp og salg av billetter. Jeg gjør oppmerksom på at kjøp og salg på forumet er forbudt slik retningslinjene #9 påpeker:

 

#9: Forumet er ingen markedsplass. Annonser, meldinger om kjøp, salg og bytte skal postes i bruktmarkedet. Det er ikke tillatt å linke til egne annonser i signatur, profil eller i tråder / personlige meldinger på forumet.

 

Dersom tråden sklir ut igjen til å bli en tråd kun for kjøp og salg av billetter vil tråden bli stengt igjen. Om dere ønsker at tråden skal leve oppfordres det til å rapportere alle innlegg med kjøp- og salgsannonser slik at disse kan slettes.

Dette betyr derimot at dere ikke får lov til å diskutere billetter, priser, m.m. på et generelt grunnlag. Men det er typen "Jeg har billetter å selge, send PM!" og "Noen som har billetter å selge? Send PM, pls!" som forbys her: kjøp- og salgsannonser med andre ord. Derimot er det lov til å gi andre brukere tips om annonser, utsalgssteder, osv. så lenge dere ikke kjøper og selger over forumet.

 

Kos dere. :)

 

Med vennlig hilsen

Skagen

Endret av datating
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Helsike då, korleis trur arrangørane at fattige studentar skal ha råd til 550,- til Priest, 550,- til Foo Fighters og 900,- til Metallica på same studielånsutbetaling!? Eg må nok låne pengar for å kome meg på denne konserten, men fy faen det vert rått!

 

Det store spørsmålet no er jo; når kjem den nye plata ut? Viss den er utsett til september, som rykta skal ha det til, vert vel kanskje litt fleire klassikarar enn viss plata kjem ut i februar/mars som har vore planen.

 

Met Club members pre-sale begins February 1 at 1am PST and ends February 1 at 7am PST.

 

Når er dette i Norsk tid? noen som har peiling. Jeg er nødt til å få biletter nå! devil.gif

PST er Pacific Standard Time

Endret av noodles
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...