Gå til innhold

Småprat om/rundt Age of Conan


Anbefalte innlegg

Tenkte jeg skulle spille litt på min necromancer i går. Rett etter at jeg logget inn så jeg et W2 raid som trengte en necro, så jeg ble med i raidet.

 

Har ikke spilt necro på lenge, så regnet ikke med å gjøre mye skade.. Endte som nr. 1 på stinky og den med mange adds. 1300dps om jeg husker rett. På andreplass lå en veldig god DT. Jeg trenger å kontrollere dps og få mer -hate gear, jeg døde på de to siste bossene pga. for mye aggro.

 

Guildet som gjorde raidet inviterte meg inn i guildet, fant fort ut at han som ble kicket sammen med meg fra W1 raidet(ref. lengre opp i denne tråden) også var i det guildet og vi har faktisk vært guildbuddies tidligere i et annet guild.

 

Veldig fornøyd med dagen i går, håper på mer khitai og t1/t2 raids i helgen.

Endret av Bjohansen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kanskje jeg skulle påminne om denne tråden:

http://www.diskusjon...pic=968122&st=0

 

Det viser seg at jeg hadde ganske rett, hvor mange spiller dette? eller la meg rette meg selv, hvor mange var det som betalte for spillet før de gikk på F2P?

 

Saklig diskusjon please.

 

Føler du ikke helt passer inn her i tråden. Dersom du ikke liker Age of Conan så er du velkommen til å gå videre. Jeg kan godt si du hadde rett, det er få som spiller i forhold til launch, men de få som er igjen er heldigvis stortsett bra folk.

Lenke til kommentar

Kanskje jeg skulle påminne om denne tråden:

http://www.diskusjon...pic=968122&st=0

 

Det viser seg at jeg hadde ganske rett, hvor mange spiller dette? eller la meg rette meg selv, hvor mange var det som betalte for spillet før de gikk på F2P?

 

Saklig diskusjon please.

Du har sikkert ikke spillt spille som det er nå? Folk er vell skeptiske til og starte igjen siden de hadde så dårlig førsteinntrykk. Men de fleste som har prøvd spille igjen idag, har fortsatt og spillt, samt begynt og betale. Jeg sluttet også og ventet i et par år. Har nå startet igjen om jeg mener spille er et helt nytt spill i forhold til det var ved starten.

 

Men egentlig liker jeg at det ikke er så populært som f.eks. WoW. For det er lite av disse umodærne 12 åringene og heller et mer voksent miljø. Iallefall i guildet mitt og på Crom serveren. På fury kan vell det diskuteres. :p

Og jeg ser statig nye folk som kommer og storkoser seg med spillet.

Lenke til kommentar

Jeg spiller aktiv sub, F2P blir for begrenset for min del. Raids 1 gang i uka er ikke nok.

Elsker Khitai, dungeons er bra og utstyret man får der fra er i noen tilfeller bedre enn t1-t3.

 

Akkurat nå liker jeg necro best, men det varierer mye. Noen ganger ønsker jeg rett og slett bare å kunne tanke mange mobs uten å dø. Alle klassene er bra/artige på hver sin måte.

 

Fikk ny kappe fra House of Crom i dag:

 

 

Endret av Bjohansen
Lenke til kommentar

Spiller også sub. Fikk mange gratise måneder ved å kjøpe diverse stæsj i In Game shoppen :p

 

Jeg har kun HoX og DT i lvl 80 og må si jeg liker DT'en best. Gikk veldig fort og levle da den klarer seg veldig bra aleine. Holder på med Bear Shaman nå, men med den sliter jeg litt. :p Ønsker jeg startet med ToS istede. De ser veldig morsom ut.

 

Fet cloak ja! Har lyst å teste ut House of Crom jeg også. Hører det er en veldig kul dungeon.

 

Edit:

En ting jeg lurer på ang. dette med faction items. Får jeg de etterhvert av å gjøre quests, eller må jeg kjøpe de? Fikk en blue item av en quest tidligere. Men jeg er kun hallveis til Rank 3 med Last Legion. Tar jo evigheter og ranke xD

Endret av Papirkurven
Lenke til kommentar

Har laget meg en conqueror på Fury, håper på litt bedre PvP enn det er på Crom.

 

Skal fortsatt spille på crom med mine andre characters, men til tider ønsker jeg bare å banke løs på noe annet enn scriptede NPC's.

 

Edit: Men det er mulig det ikke varer så lenge, det virker som det er veldig få spillere og de fleste som er der snakker russisk.

Endret av Bjohansen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...