Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er uansett ikke feil å tilby seg. Det er alltids en mulighet for at de kan bli fornærmet. Folk flest her i landet vil gjerne klare seg selv. Men er de ordentlige folk så klarer de å si nei om de ikke vil uten å bære nag. Følgene vil sannsynligvis være større om de virkelig trenger og ønsker hjelp uten at du spør dem fordi du er redd de blir fornærmet. Da risikerer de potensielt økonomisk uføre. Så, i korthet; spør dem.

Hvordan kan man egentlig si nei til gratis penger?

Lenke til kommentar

Deadmau5 er alltid moro. Fyren er brilliant også, og mere geek enn de fleste. Han twitrer dagen lang om bossfights i Diablo 3, eller andre rare ting som faller han inn. Jeg catcha en av livestreamene hans der han bare satt og chilla foran PC'n i det nye halvferdige studioet. Han svarte direkte på flere av spørsmålene mine via twitter, enda han har 1 million followers, og demonstrerte en av vintage-synthene som sto der som jeg ville høre på. Veldig ålreit fyr.

Han kommer fra demoscenen og lagde chiptunes i mange år. Jeg så også innsida av den nyeste hjelmen hans med LCD-panel på fronten, helt SYKT med kabling inni der, såvidt plass til hodet hans inni.

 

Når en fyr spurte hva det var for noe med masse knotter han satt og skrudde på, ropte han "This synth is old, like your MOM!". Sånn synthgeek-humor som treffer blink for meg.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...