Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Var i byen med nevøene og drakk kakao og gikk tur tidligere, så det var kjekt. Men nå er jeg egentlig ikke særlig gira på å lage middag, spesielt ikke om jeg først må dra til Bunnpris eller Ica for å handle, og så bære alt hjem, SÅ lage middag, og du kan ta gift på at det er jeg som ender opp med å rydde kjøkkenet etterpå òg. Not happening. Jeg tror vi har noen ferdiglagde burritoer som jeg frøs ned for noen måneder siden. Håper de tiner i løpet av en halvtime i ovnen, ellers blir det salmonella på alle mann!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hør, hør. Hadde jeg ikke vært så stappmett på god middag og fantastisk tiramisù, hadde jeg glatt dratt til Trondhjem og spist en Sesamburger. :love:

 

417667_10150733881600865_520065864_11529388_170080750_n.jpg

 

Vi spiste opp nesten alt (7 personer) i denne forma, men så har jeg en brødform på 1,5 liter med enda mer. Får vel invitere venner på kaffeslabebras. :p

Lenke til kommentar

Akkurat gafla i meg sjokolademousse. Tror jeg spiste for mye :/

I know the feeling.

 

Mamma lærte meg oppskriften sin på det for en del år siden, og det første året mitt på Steinkjer, laget jeg det litt for ofte når jeg kom hjem fra fest, og det frista aldri like mye dagen derpå.

 

Det er win da. Tror jeg skal lage det neste gang jeg kokkelerer dessert. ^^

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...