Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Såg du klaga over at du vart så full på sombrerovatn, då såg eg for meg at Jäger ikkje akkurat var ein fin substitutt. Til og med Mötley Crüe klagar over kor potent det vatnet er...
Jeg er alt for glad i tequila. Begynner jeg på den så stopper jeg ikke før flaska er tom. Den deilige fruktige smaken forfører meg hver gang. :dribble:

Forøvrig så høres det ut som Mötley Crüe er noen pusekatter når du sier det sånn.

 

Jegermeister gir assiasjoner til plasterfjerner. :thumbdown: Tyrker er en av de få gode varene som alltid går ned. :thumbup:
Det er omvendt. Tyrker smaker jo bare vodka med drops.

 

 

Hva er galt med vanlig vodka?
Det er kjedelig.

 

 

Hva med å ikke drikke lars ? Hva med og f.eks spise en god middag med madammen ;) ? Se film, drikke et glass vin. Kose dere !
Planen er å ta et lite vors her med noen venner og så ut på byen etterpå. Din plan kan jeg heller ta neste helg igjen. Det passer litt bedre med datoen også.

Er så sjelden jeg går ut uansett.

Lenke til kommentar

Mötley vart dregne inn i denne samanhengen sidan eg nett har lese the Dirt, der dei ytrar sjokk og vantru etter si fyrste kule på Jäger. Eg for min del har det på same måte som deg, både med tequila og Jäger. Dei slår knockout på meg på notime, og eg ravar rundt som ein ape resten av kvelden. Whisky er Jeckyll eller Hyde for mitt vedkomande. Rom er fint og balansert, sjølv om eg har gått apeshit etter eitpar glas for mykje av den og. Kva er det med brunt brennevin egentlig?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...