Gå til innhold

Omtale av Crysis (PC)


Anbefalte innlegg

Jeg rangerer både «Bioshock», «Call of Duty 4», «Gears of War» og «Half-Life 2: Episode Two» foran «Crysis» i ren underholdningsverdi.

 

Bioshock Skurrer Kraftig i denne sammenheng (Gears of war har jeg ikke testet). Videre er jeg ganske sikker på du får feil etter jeg har testet ;)

 

Forsovidt enig med Bioshock kommentaren. Spillet var veldig artig det, men det var på langt nær relvolusjonerende værken i grafikken eller gameplayet (som i grun viste seg å være veldig grunnleggende). Det eneste som egentlig kvalifiserer som perfekt i Bioshock var art-directionen de hadde med spillet. Utrolig fin art-deco gjennomføring på ALT!

 

Og CoD4? Sorry, men om Crysis er overhypet så er ihvertfall CoD det. Det ser fint ut ja (dog ikke i nærheten av Crysis), men gameplayet er jo soooooo boooooooring! Spillet spillet spawner jo bare hundrevis på hundrevis av uendelige soldater som blindt løper mot deg og blir meid ned. Sorry, det er ikke min idè av gøy. Det finnes gudskyldlov noen brett som ikke er like hjernedøde, men totalt sett er CoD4 singleplayeren like lite givende som alle de andre CoD spillene, og det er ikke bra...

 

Med for all del, CoD multiplayer er veldig bra, selv om det er mye mye mer basic enn Crysis. Tar du med MP i sammenligningen er CoD4 et snadder spill, men da må du nesten ta med MP delen i Crysis også, som tross alt er den beste delen av spillet IMO (og de felste i denne tråden som synes Crysis var skuffende har jo ikke en gang sett MP-delen)...

 

-Stigma

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg ser at selve spilltesten er gjenomført på windows xp, og bildene etter det jeg sjønte er fra windows vista med dx10... ligger det ett sted bilder med dx9 også? har lyst til å se grafikken der også :)

Bildene jeg har tatt er alle tatt med DirectX 9 og Windows XP (det vil si alle bildene i artikkelen, unntatt det med snøen og det med mannen som kveles). Har brukt tweaken fra demoen for å få tilgang på "very high"-instillingene.

 

Med mitt system kjørte spillet helt glatt på disse instillingene.

 

Eg har Q6600 og XFX 8800 Ultra 650M. Prøvde demoen ved 1680x1050 med high(XP). Og det lagga noko forferdeleg!

Lenke til kommentar

Når folk sier "spillet kjørte glatt", eller lignende - så er det en subjektiv opplevelse.

 

Det er derfor mye bedre å snakke om ytelse i form av tall, FPS. Og for å få nøyaktige og tall verdt å vite er eneste muligheten benchmark. Ikke bare titte litt på tallene i FRAPS innimellom.

 

Så ikke ta uttalelser som "kjørte helt glatt" for god fisk.

Lenke til kommentar
Jeg håper og tror at spillet havner på 8/10. Crysis er oppskrytt til de grader, og utenom den nydelige grafikken finnes det underholdingsmessig langt bedre skytespill på dagens marked. Sitat fra VG, og er forresten helt enig;

 

Hvis man skreller bort den vanvittig imponerende grafikken, er det verdt å nevne at det finnes bedre skytespill enn dette på markedet. Jeg rangerer både «Bioshock», «Call of Duty 4», «Gears of War» og «Half-Life 2: Episode Two» foran «Crysis» i ren underholdningsverdi.

 

 

 

Har ikke prøvd noe annet en demoen av Crysis, men er rimelig sikker på at det kommer til å bli konge. Men jeg er nok også enig i deler av det VG anmelderen sa, om at Bioshock og HL2: episode 2 er litt bedre alt i alt. Men at Gears of Wars skal trekkes inn i samme åndedrag som Crysis, Bishock og HL2 forstår jeg meg ikke på. Jeg har Xbox360 og Gears Of Wars, men makan til mer overhyppa spill skal man lete lenge etter. Alle lovpriser spillet, men jeg klarer ikke så se hva som er så sykt bra med det. Det er helt tradisjonelt, til tider uengasjernede og har mange repeterende miljøer. Ja jeg vet de er er mengen det sakal seg Doomsday aktig, men alikevel.

Men dette er jo min mening :)

 

For å avklare en ting til, jeg er ikke Halofanboy som disser GoW, synes Halo er mye av samme ulla! Grei underholdning, men ikke noe særlig mer...

Lenke til kommentar

Fikk Crysis Se i dag :p Men venter på det nye skjermkortet før jeg begynner på det.. evga 8800GT SSC 700/2000. Jeg kommer til og spille på HDtven i 1024*768. Vil jeg da kunne fyre opp allt annet på maks? untatt aa da ? Har en X2 4400+ @2,6 og 2gig minne.

 

Evga kortet er jo klokka ganske mye fra fabrikken: 600-700 på core og 1800-2000 på mem, så det skal i prsinsippet være raskere en GTXen.. Men jeg skal voltmodde coren på kortet og regner med og få 800-850mhz på core.

 

Så til dere som har 8800GT eller GTX kan dere kjøre allt på maks i 1024*768?

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...