Jump to content

Habitats

Medlemmer
 • Content Count

  3425
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

179 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Burde hatt med at det er ca. 80 % av annonseinntektene som går med til trær. Artikkelen gir inntrykk av at det er alt.
 2. Mennesker har skrevet koden, men AI-en har lært seg spillet, ved å spille mot seg selv.
 3. Om ikke annet er dette en positiv nyhet for Thunderbird. Har enda tilgode å finne en tilsvarende god dedikert epostklient. Bare flott om noen som bryr seg får lov å ta over.
 4. Ingen av modellene er vifteløse. Dog ser jeg ikke på dette som et problem. De snakket varmt om at viften var enda mer stillegående (visstnok vil man ikke merke den) enn på Surface Pro 2. Med min Surface Pro 2 tok det meg flere uker før jeg merket at det i det hele tatt var vifte i den, og det var fordi jeg leste det på nettet. Det er på ingen måte sammenlignbart med "vanlig" laptop-vifte.
 5. Ganske mange i denne tråden som ikke har fått med seg at det handler om at Netflix ønsker å plassere CDN-servere /gratis/ i Telenor sitt nett. Altså, at Telenor skal betale for strøm og vedlikehold av en server som ikke tilhører dem, kun med formål at det skal bli færre ledd mellom sluttbrukeren og Netflix sine videoer. Det handler ikke om at Telenor struper båndbredde, eller setter andre begrensninger for kundene. Netflix sitt argument er at det vil føre til mindre trafikk ut av Telenor sitt nett, og dermed "har det allerede betalt".
 6. Litt dumt at dette var en ekstra-sak, da det er noe som burde nå ut til flest mulig. Altfor mange stemmer det samme valg for valg bare fordi "de alltid har gjort det".
 7. Annet enn dårlig dept of field på ps4 så da ikke dette så galt ut.
 8. Først klager folk over at FF mangler funksjonalitet, deretter klages det når funksjonaliteten legges til. Skal ikke være lett, folkens.
 9. Etter mye problemer med WDgreen (grunnet TLER) og etter at F4 ble umulig å oppdrive gikk jeg over til WDred i serveren, og er så langt storfornøyd. Det var en del problemer da de var nye på markedet, men dette har i stor grad blitt fikset fra WD sin side.
 10. Gjør en tracert på DNS-adressen (thepiratebay.se), deretter en direkte på IP-en (175.45.177.194), så er det ganske åpenbart at dette er fake.
 11. Som web designer burde vel du av alle vite at det en utrolig forskjell på frontend og backend. Hvor mange milliarder tror du ikke google har brukt på sin søkeside? Tror du disse har gått til design? Det ligger veldig mye mer bak et slikt prosjekt enn hva vi ser med det blotte øyet. Selv tror jeg det har vært kommunikasjonssvikt mellom kunde og de som fikk jobben å lage tjenesten. At kunden ikke helt vet hva man vil ha er et problem som forplanter seg gjennom hele prosessen og skaper flust av forsinkelser og andre ting som skaper økonomisk svikt. Ikke legg skylden på konsulentene som har utført arbeidet.
 12. Nå er hele poenget med kjølepasta at den ikke skal stivne , men holde seg fuktig slik at den beholder varmeoverføringsraten. Har aldri opplevd at pastaen jeg har brukt har blitt til "sement".
 13. Det eneste som er latterlig her er at folk klager over at en office-pakke, som folk bruker i både jobb -og studiesammenheng, koster det samme som halvannet nytt dataspill, som en kanskje ikke engang spiller gjennom. Det er den samme regla med OS. Office, ei Windows generelt, er på ingen måte dyrt i forhold til hva man får igjen for det. Før betalte vi 600-700,- for et supernintendo-spill, og da var det ingen som mokket.
×
×
 • Create New...