Jump to content

Bloody Mess

Medlemmer
 • Content Count

  3414
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hvis du sitter fast i Crysis er du faen meg så jævla amatør at du ikke engang fortjener å spille det. Det spillet er så latterlig enkelt at selv en ape burde klare å komme gjennom. Må faen meg være tilbakestående hvis du sitter fast her.
 2. nts, Jeg har ikke rakket ned på noen. Personangrep? Hvor? Jeg snakker om engelsken i spill, og sier at den ikke er spesielt god, at den ligger på sånn ca. ungdomskole-vgs nivå. WoW er ikke et eksempel på spill med god engelsk, ja, jeg har spilt det. Men det spørs jo på hva din defnisjon av god er, ser ut som vi kan ha forskjellige definisjoner på. En mann på 26 år vil også ha en annen oppfattelse av det enn en gutt på f.eks 14 år. Selv lærte jeg også noe engelsk fra spill, men jeg lærte enda mer gjennom utdanning og litteratur, og selvfølgelig en del gjennom TV/film.
 3. "God engelsk"? Hva vil det si? Det er ikke akkurat avanserte engelsken man finner i spill, ligger stort sett et eller annet sted mellom ungdomskole og vgs-nivå.l
 4. Morsomt at folk alltid må finne på masse rart for å forsvare det dem driver med.
 5. Kun for utfordring, spiller alltid alle spill på vanskeligste grad, mer utfordrende enn kryssord, og som en bonus er det noen ganger gøy samtidig. Håper det en dag kommer en virkelig utfordring, f.eks et spill jeg ikke klarer å gjennomføre på vanskeligste, eller hvertfall må bruke veldig lang tid på det.
 6. Der er det en som tror han har pro PC, også moser han spillet opp på Very High, antakeligvis har PC-en ikke klart å kjøre grafikken og alt har bare blitt søl. Jeg får bedre grafikk på Medium... Det er ikke akkurat sånn det fungerer... Det du sier her er bare tull.
 7. Jeg har heller ikke sett benchmark logger og sammenligninger med faktiske tall fra noen av de som har hevdet retail går bedre.
 8. Når folk sier "spillet kjørte glatt", eller lignende - så er det en subjektiv opplevelse. Det er derfor mye bedre å snakke om ytelse i form av tall, FPS. Og for å få nøyaktige og tall verdt å vite er eneste muligheten benchmark. Ikke bare titte litt på tallene i FRAPS innimellom. Så ikke ta uttalelser som "kjørte helt glatt" for god fisk.
 9. Nei, det har det ikke. Greit å synes ting, men du sier det som om det er fakta. Og fakta er at grafikken i Crysis er LANGT unna CGI "i dyre hollywood filmer". Nå får folk roe seg litt med hypen her. Begynner å bli noe drøyt.
 10. Det å rette på andres meninger har lenge vært en trend på dette forumet, istedenfor å ta en persons mening for det det er - vedkommendes egen personlige mening - så skal man på en måte argumentere for at den er feil fordi man har en annen mening selv. Spesielt ille blir det hvis din mening ikke er utelukkende positiv.
 11. Synes faktisk omtaler høres litt skuffet ut, og regner derfor med at karakteren ville vært 7 eller 8 av 10 om det skulle blitt dømt på SP-opplevelsen alene. Sånn jeg tolket teksten. Selv kommer jeg ikke til å spille fullversjonen av Crysis før NVIDIA kommer med nye kort, synes ikke spillet ser spesielt bra ut om man begynner å slå ned på High og Medium, og 20-30 FPS i gjennomsnitt i 1280x1024 med alt på Very High gidder jeg ikke.
 12. Begynner å bli ganske vanlig at utviklere legger mer arbeid/satser mer på MP-delen enn SP-delen, spesielt når det gjelder levetid/spilletid, SP-delene nå har jo bare 5-12 timer varighet som regel (alltid unntak). Så hvorfor ikke begynne å sette en karakter for SP-delen og en for MP-delen? Mange er jo også bare interessert i en av delene, enten SP eller MP, og en egen karakter vil da være mer informativ.
 13. Kan vel være mange grunner til det. Selv tviler jeg ikke på det, har opplevd flere ganger at en demo er "lettere" enn fullversjonen.
 14. Ikke ta dette som fasit. Har hørt om andre som har fått mindre FPS.
 15. Leste at noen spilte gjennom på 8 timer. Spillet ligger nok på rundt 6-10 timer spilletid.
×
×
 • Create New...