Jump to content

Kharan

Medlemmer
 • Content Count

  2597
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

394 :)
 1. Det bør du absolutt gjøre. Hearts of Stone har den beste skurken, mens Blood and Wine har den beste historien i Witcher 3.
 2. Og man spiller visstnok Drizzt 'Mixmaster' Do'Urden. Jaja. Bøkene til Salvatore ble litt preget av at godeste Drizzt var hovedperson og melkeku for forfatteren, håper spillet blir interessant.
 3. Støttet Star Citizen via Kickstarter, har lagt inn ca 120 USD (2014-dollar) i spillet totalt. Kommer ikke et rødt øre mer før spillet er ferdig lansert.
 4. Mye kjent og kjært i artikkelen! Må spille gjennom Baldur's Gate 1 og 2 igjen før 3eren kommer ut. Om noen kan få til en bra BG3 så er det ingen ringere enn Larian.
 5. "Pakken kommer til PC via Epic Games-butikken" Og akkurat der takker jeg høflig nei til samlepakken som jeg ellers ville ha kjøpt om den var på Steam.
 6. "You must gather your party before venturing forth." Joda, Larian er nok den beste kandidaten i dag til å få en verdig Baldur's Gate 3 iverksatt.
 7. Hvis det blir et Avengers-spill i Tomb Raider/Deus Ex-format kan dette bli svært interessant for min del.
 8. Kanskje like greit at vi ikke får sett DerpySonic, men en Sonic som er litt mer tro mot sin opprinnelige form.
 9. Så langt stemmer det lekkede veikartet for Frontier 100%. https://forums.frontier.co.uk/threads/roadmap-leaked.509196/
 10. Det kreves litt tid for å lære å fly skipene, ja, men hvis skipet ditt blir skutt i filler så blir du fraktet øyeblikkelig til forrige romstasjon du landet på. Husk på å alltid ha nok penger til forsikring på skipet ditt, ellers er det omtrent 'tilbake til start'. Se også: https://www.polygon.com/guides/2017/6/30/15893228/elite-dangerous-guide-ships-trading-mining-trade-routes-builder-controller-tutorials-money-upgrade
 11. Rettelse: Betaen starter 30. oktober ihht forumposten til Frontier. https://forums.frontier.co.uk/showthread.php/451045-Beyond-Chapter-Four-Beta-Announcement "Hello Commanders, With much anticipation, we’re pleased to announce that the beta for Chapter Four will be available to all PC Elite Dangerous and Elite Dangerous: Horizons players on Tuesday 30 October!"
 12. Og fortsatt vet de ikke engang hvilket år spillet skal komme ut i...
 13. Jeg har også støttet Star Citizen på Kickstarter, og brukt totalt rundt 1000 NOK på det, men kommer ikke på tale å gi dem et rødt øre mer før spillet er offisielt lansert.
 14. Sørg for å spille gjennom Burial At Sea. Det er en av de beste DLCene jeg noensinne har spilt i hele min spillkarriere.
×
×
 • Create New...