Jump to content

Kharan

Medlemmer
 • Content Count

  2607
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

404 :)
 1. Det blir kanskje for mye å håpe på at vi får Battlefield 2143, oppfølgeren til Battlefield 2142.
 2. Er enig med flere av de over, er litt for mye ork å komme seg gjennom Doom Eternal. Hadde det egentlig mer moro med 2016-Doom.
 3. Kjøpte No Man's Sky nylig, har spilt det denne uken, og jeg må innrømme at de har kommet veldig langt siden den ikke så veldig gode lanseringen. Spillet er ikke Elite: Dangerous eller Star Citizen, men står ganske greit på egne ben og har mye underholdning på lager for de som er villige til å bruke litt tid på det.
 4. Da får man bare håpe at reglende gjelder alle, og ikke bare de som Twitch mener tilhører en politisk side. Reglene skal gjelde likt for alle, hvis ikke lager man store problemer for andre og ikke minst seg selv.
 5. Goat of Duty er også gratis på Steam. https://store.steampowered.com/app/555000/GOAT_OF_DUTY/
 6. Teknisk sett ikke nytt tiår, med mindre man teller fra 0 til 9 når man blir bedt om å telle til 10. Jada, det er flisespikkeri.
 7. Det bør du absolutt gjøre. Hearts of Stone har den beste skurken, mens Blood and Wine har den beste historien i Witcher 3.
 8. Og man spiller visstnok Drizzt 'Mixmaster' Do'Urden. Jaja. Bøkene til Salvatore ble litt preget av at godeste Drizzt var hovedperson og melkeku for forfatteren, håper spillet blir interessant.
 9. Støttet Star Citizen via Kickstarter, har lagt inn ca 120 USD (2014-dollar) i spillet totalt. Kommer ikke et rødt øre mer før spillet er ferdig lansert.
 10. Mye kjent og kjært i artikkelen! Må spille gjennom Baldur's Gate 1 og 2 igjen før 3eren kommer ut. Om noen kan få til en bra BG3 så er det ingen ringere enn Larian.
 11. "Pakken kommer til PC via Epic Games-butikken" Og akkurat der takker jeg høflig nei til samlepakken som jeg ellers ville ha kjøpt om den var på Steam.
×
×
 • Create New...