Gå til innhold

Demo av Crysis (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Merklig hva folk mener er spillbart her. 40+ i gjennomsnitt fps er minimum for meg. Og ikke snakk om at jeg skal sette noe på medium. Da venter jeg heller med å spille Crysis til neste generasjon GPU'er kommer.

 

Merkelig. Jeg kjører spillet på 1680x1050 alt på high, ikke noe AA på. WinXp 32-bits, går glatt som bare det, vi har omtrent dønn lik hw. Jeg har ikke klokket systemet akkuratt nå. Må være pga at du bruker vista 64-bits.

Lenke til kommentar

Hvis man har gjennomsnitts-FPS på f.eks 35 eller 40 i Crysis, vil du garantert ha langt under 30 FPS i enkelte situasjoner når det er mye action, og det er nettopp da du trenger god FPS, hvis ikke så merker du det veldig godt på siktinga, blir rett og slett vanskeligere å spille med lav FPS enn høy.

Endret av Bloody Mess
Lenke til kommentar

Det var godt å få vite at det ikke bare er min pc som har problemer med innstallasjon av de nye Vista-64 driverne. :)

 

Jeg så linken om nye drivere her i sted, så derfor måtte jo straks laste ned for å se om det var enda bedre ytelse i Crysis-demoen. Den korrupte filen er vel forhåpentligvis fikset til jeg kommer hjem fra jobb i morgen.

Lenke til kommentar

Hmm, jeg får MYE dårligere ytelse på mitt nye system enn mitt gamle.

Før hadde jeg Athlon X2 4200+, 1.5GB ram, Geforce 7950GX2 kjørende i XP.

Nå har jeg: Core 2 Quad Q6600 @ 3.2Ghz, 4GB ram og samme skjermkort kjørende i Vista x64.

 

Kjører alle settings på high, og 1280x1024. Det gikk ganske dårlig før også, men MYE værre nå. Har hørt at Vista er ille til gaming altså, men at det skulle være så ille hadde jeg ikke trodd.

Lenke til kommentar

Ytelseforskjellen i Vista og XP skal ikke være særlig stor, og langt mindre praktisk merkbar, og med et slik bytte i maskinvare så ville du nok fått langt høyere ytelse på ditt nye system i Vista. Lurer kanskje på om det er slik at Crysis faktisk har støtte for SLI i XP?

Da det ville oppklart en hel del.

 

Prøv på andre spill for å se om du møter på det samme.

 

Selv fikk jeg nærmere dobbelt så høy ytelse med 4200+ i XP til Q6600 i Vista.

En 5000poeng ekstra i 3Dmark, og i tyngre spill som Colin MCRae: DIrt så har jeg oppimot 3 ganger så høy ytelse. (pga at prosessoren holdt meg sånn igjen)

Endret av andrull
Lenke til kommentar

Helt fram til nå har jeg aldri fått klart å kjøre demoen i 64-bitmodus, jeg fikk hele tiden bare feilmelding om at "CryEngine2 har sluttet å fungere". Etter nærmere ettersyn viste det seg at systemfilen ntdll.dll var årsaken til kræsjet. Jeg prøvde alle rådene som er blitt foreslått: Oppgradere NVIDIA-drivere til 169.04, kjøre med tvunget VSync, kjøre spillet som admin, ikke bruke demoen fra EA sine nedlastningsservere, deaktivere DEP - You Name It.

 

Helt til jeg avinstallerte NVIDIA Network Access Manager, fordi jeg fant ut at denne laget krøll med alle programmene mine som benyttet seg av BitTorrent-teknologi (i mitt tilfelle BitComet og Blizzard Downloader). Disse programmene kom visst også i konflikt med ntdll.dll-fila, så jeg tenkte det var verdt et forsøk å starte opp 64-bit Crysis igjen. Og jommen meg så fungerte det så det suste! :yes:

 

Så mitt råd til dere som sitter på NVIDIA-baserte hovedkort, og som sliter med stadige kræsj av programmer der ntdll.dll har vært årsaken: Avinstaller NVIDIA Network Access Manager!

 

EDIT: Samme løsningen var også postet på Crysis-Online.

Endret av EviLEddiE
Lenke til kommentar

Har også hatt problemer med NVIDIA Network Access Manager.

Den fikk brannmuren til å stenge meg ute fra nettet etter få minutter.

Trodde det var chipsett drivere alt sammen, men lydkortdrivere fulgte ikke med.

Det gjorde det med de gamle NF2 driverne fra Nvidia før.

Sorry for OT men kjenner bare jeg blei litt ergelig over unødvendige tillegg i driverne fra Nvidia.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...