Jump to content

fflex

Medlemmer
 • Content Count

  4327
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

470 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. "nedgraderte" nettopp fra Samsung s10 hovedsakelig pga batteri og Oxygen OS. Superfornøyd hittil, men jeg merker stor forskjell på Bluetooth styrken eller kvaliteten. Hakker en del både på Galaxy buds og Bose headsettet, og er omtrent ubrukelig så fort mobilen er i lomma. Noen som har merket det samme?
 2. I ditt tilfelle ville jeg vurderert en Samsung Galaxy A51. Det vil bli en stor oppgradering fra din G4, og den støtter minnekort. Stor flott AMOLED skjerm. Hvis ikke minnekort er viktig, så ville jeg uten tvil gått for en Oneplus Nord med 256gb lagring.
 3. Takk for svar. Kjører Google WiFi hjemme uten å ha to dedikerte nettverk i 2.4ghz og 5ghz, men lar Google WiFi styre showet og automatikken i det. Det er ikke problem med S10en min, og var heller ikke et problem med Sony eller Oneplus før det. Merkelig at en restart skal løse det, dersom det var det som var problemet. Eller er jeg på jordet?
 4. Dama har problemer med Chromecast på sin P30 Pro. Hun må stadig vekk restarte telefonen for at chromecast skal fungere. Det gjelder ikke en spesifikk app, og det gjelder begge husets chromecaster. Det dukker rett og slett ikke opp noe. Etter en restart så er det helt fint igjen. Noen tips eller erfaringer?
 5. Forsøker ikke å svartmale telefonen, fordi det er en god telefon. Dog, jeg skjønner virkelig hvorfor Sony sitter med en ubetydelig markedsandel. De har rett og slett ikke fulgt med i timen, og klarer ikke å konkurrere per i dag med de store selskapene, og ikke minst alle "up and coming" Kinesiske selskapene. Jeg tør å påstå at veiledende pris på Sony Xperia 5 burde være 5500 kr, slik produktet er i dag.
 6. En annen sak er fingertrykkavleseren. Jeg har erfart at den fungerer når den orker å fungere, vil si en suksessrate på ca 75%. Beskrevet her: https://forum.xda-developers.com/xperia-5/how-to/fingerprint-sensor-discussion-t4003611 Hvordan er erfaringene deres? Utrolig at det skal være et problem i 2019/2020. Den er dårligere enn min Nexus 5X som ligger i skuffen, og den ble lansert i 2015
 7. Hvis ikke du er nødt til å ha nettbrett formfaktoren så vil du få en bedre opplevelse med en rimelig Chromebook etter min mening
 8. Ja det er selfie kamera som er den verste synderen, bruker ikke selvportrett modusen. Jeg er en mann på 36 år og ser ut som en 15 år gammel gutt med denne telefonen. Ikke at jeg tar selfier hele tiden, men unødvendig uansett at det skal være et problem, til og med på snapchat. Spesielt i dårlig lys, så blir ansiktet særdeles "mykt". Har dere sett på spm mitt om Volte /4G-tale?
 9. Får dere Volte logo / ikon på toppraden? Liker å vite at det er aktivert, og har det ikke nå. Skal støttes av Telia..
 10. Har akkurat fått meg Xperia 5 og kom fra Oneplus 7t. Noen som har klart å fjerne den forferdelige skin smoothingen i kamera, spesielt i selfie modus? Jeg har skrudd av smoothing effekten i innstillingene i kamera appen, men fortsatt er det på. Greit førsteinntrykk hittil, men lurer på om jeg fort kommer til å savne Oneplus gitt
 11. Noen her som har gått fra, eller har både S10 og S20 som ønsker å dele noen observasjoner? Tenker hovedsakelig på batteri og kamerakvalitet.
 12. Ser ut som de har lagt til støtte for HBO i Neverware sitt prosjektet, så Netflix og HBO, samt Youtube skal fungere fint. Kanskje det holder? Er omtrent 3 år siden jeg prøvde det selv, og godt å se at det går fremover https://www.neverware.com/blogcontent/2019/2/18/update-cloudready-v724 Når det gjelder apper og spill, så kan du bruke Chrome extensions som et alternativ.
 13. Hei. https://www.neverware.com/freedownload Her ligger all informasjon enkelt forklart, og hvordan man oppretter en USB media osv. Minuset: Denne varianten kommer med chromium nettleser, og ikke Googles kommersielle Chrome. I praksis betyr det trøbbel med en del streaming tjenester, feks NRK TV https://www.howtogeek.com/202825/what’s-the-difference-between-chromium-and-chrome/ AAC, H.264, and MP3 Support. Chrome includes licensed codecs for these proprietary media formats, giving you acess to a wider variety of media content—particularly sites using HTML5 video to stream H.264 videos. Both browsers include the basic, free codecs: Opus, Theora, Vorbis, VP8, VP9, and WAV.
×
×
 • Create New...