Gå til innhold

Chuck - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er slutt, og det gjør mer vondt enn jeg trodde. Jeg sitter med en tåre i hver øyekrok, en klump i halsen og et smil i ansiktet.

 

Chuck har betydd mye for meg de siste årene, og jeg har vokst med denne serien og dens karakterer. Det har vært så mye glede og så mye morro med denne serien, til tross for at den hadde sine svake øyeblikk. Det blir altfor vanskelig å skrive en anmeldelse og sette en karakter nå. Dette var en verdig slutt, som oppsummerte alt jeg elsker med Chuck. Særheten, gleden, kjærligheten, håpet og alt som gjorde Chuck til Chuck. Ser at flere ikke liker slutten, men jeg ser på den som et slags symbol på selve serien. Håp har alltid vært en slags gjenganger i Chuck, håpet om at Chuck og Sarah skulle bli sammen, håpet om at de skal bevare kjærligheten, håpet om at familien er alltid der for en og håpet om en bedre framtid. En lukket slutt med alt som er plutselig ordnet hadde ikke fungert for meg, dette minner meg mer om sesong 2 sin slutt som var fantastisk.

 

Jeg har sett mye TV, men dette er en av de få seriene som jeg elsker, i den forstand at den var førsteprioriteten min de siste tre-fire årene; å komme hjem, og se en ny episode av Chuck. Få serier har gitt meg denne gleden, og selv om showet har gjort meg frustrert og trist flere ganger så har jeg aldri vært misfornøyd med det. Det fikk meg til å bry meg om det som skjedde, og få ting gjør dette med meg. Selv om slutten er åpen, så etterlot den mye optimisme for framtiden til karakterene. Alex og Morgan, Casey og Verbanski, Chuck og Sarah og Ellie, Awesome, Clare pluss bestemor og ikke minst Jeffster fikk det de fortjente.

 

Jeg er sjeleglad for at serien fikk fem sesonger, for det var virkelig verdt det. Så takk til Schwartz og Fedak, alle de fantastiske skuespillerene (Levi, Strahovski, Baldwin, Gomez, Lancaster, McPartlin, Krinsky, Sahay, Lawrence, Friedericy og alle de andre jeg har glemt å nevne) og gjestene (, manusforfatterene, regisørrene og ikke minst fansen som gjorde at det ble fem sesonger til tross for at det ble vanskeligere og vanskeligere å lage Chuck med så få seere.

Endret av Jesus of Suburbia
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg både hatet og elsket slutten, som serien som jeg for det meste elsket til tross for en rekke dårlige episoder spesielt mot slutten.

 

Seriefinalen var bra nok, og fikk et par gamle fjes igjen som Mark Pellegrino sin rolle som en ukjent Fulcrum agent. En rolle som dukket opp i en liten del av en episode i sesong 2. Det og pornoviruset var en av de tingene jeg likte godt med selve finalen.

 

Men det store trekkplastret var Jeffster og Take On Me. Jeffster kom kanskje aldri ut med noe samlealbum, men det hadde jeg uansett lett kjøpt. Noe av det beste med Chuck var alle coverne til Jeffster.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Men det store trekkplastret var Jeffster og Take On Me. Jeffster kom kanskje aldri ut med noe samlealbum, men det hadde jeg uansett lett kjøpt. Noe av det beste med Chuck var alle coverne til Jeffster.

Chuck har alltid hatt fantastisk musikk, og Jeffster var den beste delen med musikken til Chuck.

 

Det burde virkelig komme ut en samle-CD, med all musikken som har vært på Chuck. Masse godbiter, som jeg nok kommer til å høre på videre.

Lenke til kommentar

Damn, vet ikke hva jeg skal si. Har alltid håpet på at Chuck skulle få en lykkelig slutt, og den fikk jo det, men på en måte jeg aldri hadde forventet.

 

Har vært 5 fantastiske år. Både skuespillerene, manusforfattere, regisører og ikke minst de som er ansvarlig for musikken har gjort en fantastisk jobb.

 

Thanks and goodbye, Chuck vil alltid være en av favorittseriene mine.:love::cry:

Endret av N1ko
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Trist at det er slutt. Definitivt min favorittserie noensinne. Fikk anbefalt Chuck av en kompis da serien var fersk, og ble hekta fra første minutt. Serien har hatt alt: action, drama, Yvonne Strahovski, komedie etc. Holdt på å daue når Jeffster satt igang med Take On Me, det var helt vanvittig. Ikke ofte jeg ler høyt, men der klarte jeg ikke unngå det. Får se hvor lenge jeg klarer å vente med å se serien en gang til - har DVD-ene i hylla, men vil gjerne huske litt mindre først. Har en tendens til å huske plagsomt mye detaljer i minst 5 år.

Får håpe det dukker opp en ny genial serie snart, føler at alt jeg følger med på blir lagt ned.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

Likte ikke slutten i det hele tatt. Utrolig antiklimaks for min del. Synes chuck altid har vært en sånn feelgood-serie, og selvom de to siste sessongene har vært litt opp og ned, så fikk jeg alltid en godfølelse av det, og hvordan serien utvikla seg. Men hvordan det sluttet til sist, ga med ikke noe særlig i det hele tatt egentlig.

 

Jeffster-pptreden, derimot :thumbup:

Lenke til kommentar

Jeffster.. Hva skal man si? NYDELIG.

 

Forøvrig helt grei slutt. Satt å venta på en stor amerikansk slutt, men er samtidig glad for at de ikke gikk for twisten der Sarah slår hodet og plutselig husker alt. Mange løse tråder(The Ring?), men totalt sett fornøyd. Gleder meg til jeg har glemt det meste og skal se hele skiten på nytt! :D

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Så slutten for et par dager siden, men her må jeg innrømme at jeg ønsket en "amerikansk slutt", selv om jeg hater de i utgangspunktet.. Et kyss, et minneflash, og Sarah som sier "I love you, Chuck", er det som ville ha toppen slutten for min del.. Satt dessverre ikke heeelt pris på slutten denne gangen.. Men, men.. :)

Lenke til kommentar

Så slutten for et par dager siden, men her må jeg innrømme at jeg ønsket en "amerikansk slutt", selv om jeg hater de i utgangspunktet.. Et kyss, et minneflash, og Sarah som sier "I love you, Chuck", er det som ville ha toppen slutten for min del.. Satt dessverre ikke heeelt pris på slutten denne gangen.. Men, men.. :)

 

Var det ikke nesten akkuratt sånn det sluttet? :p

Lenke til kommentar

Hehe.. Nei, det stoppet på kiss me, hehe :) Jeg ville ha bekreftelsen med et memoryflash for Sarah, og at hun bekrefter at hun husker "alt" ved å si "I love you, Chuck!" :p hehe..

 

Når jeg tenker meg om så hadde ditt forslag vært det beste utgangspunktet når serien sluttet med disse 2 minuttene av en scene på stranda. Virket som det gikk veldig fort akkurat da!

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Mest awesome serien ever, jaja, mye pga Yvonne/Sarah(var vel grunne for å i det hele tatt starte å se på den).

 

Men, jeg blir sikkert sett ned på(hehe), men siste sesongen så jeg når den gikk på norsk tv, men jeg fikk ikke med meg siste episoden, det er vel den som heter "Chuck Versus the Goodbye"?

Er det mulig å få sett den nå?

Jeg er håpløs på å finne slike ting på nettet så en link til episoden hadde vært konge og blitt satt pris på, gjerne med undertekst, men jeg skal vel overleve uten også.

 

Men serien vil dog bli dypt savnet, var det noe jeg faktisk hadde lyst til å se og faktisk kunne gjøre mye for å se så var det denne serien.

 

For jeg antar sesong 5 er aller siste sesong eller?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...