Gå til innhold

Asus EEE tråden


Cursio

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+89234341

Nå har ikke jeg studert hastighetene så nøye og gir forsåvidt blaffen, poenget var at de SSDene som kom med de første netbooksene var trege. Noen modeller (husker ikke hvilke) var så trege at du måtte deaktivere caching i firefox for at den i det hele tatt skulle bevege seg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noen oppgaver er disk-intensive, andre er CPU-intensive. Noen ganger overlapper det også med oppgaver som er intensive på både CPU og disk.

 

Poenget mitt er at det ikke er noen automatikk i at begge deler stresses hardt samtidig og at disse alltid er godt balansert.

 

Du vil med andre ord merke ytelseforbedringer i noen situasjoner og mindre eller ingenting i andre situasjoner. Siden disk ofte er en flaskehals så tror jeg du vil merke stor forbedring ganske ofte.

Lenke til kommentar

Ja, det står ikke i stil kostnadsmessig. Jeg tenkte at du hadde en SSD fra før som du ville teste i minibærbaren for morroskyld. Hvis du må bestille så ville jeg heller ventet på billigere SSDer.

 

Det ryktes om en Intel X25-V 40 GB rundt juletider. V-en står vistnok for value, så vi kan jo håpe på godt under 900 kr pris.

Lenke til kommentar
Hvis du må bestille så ville jeg heller ventet på billigere SSDer.

 

bestillte en 80gig Gen2, ventet i en måned, ble lei bestilte 160 gig. men da jeg skulle avbestille 80gig var visst begge i posten :)

 

 

men blir nok og legge inn win7 og teste uansett før disken går i desktop

 

Det ryktes om en Intel X25-V 40 GB rundt juletider

 

har tenkt litt på denne, blir et supert produkt og vi ser noen akseptable priser. selv denne blir nok bedre på IOPS enn de andre SSD så vi får se.

Lenke til kommentar
Du vil med andre ord merke ytelseforbedringer i noen situasjoner og mindre eller ingenting i andre situasjoner. Siden disk ofte er en flaskehals så tror jeg du vil merke stor forbedring ganske ofte.
Siden det er en Atom-prosessor vil du merke det ekstra godt. Pga mangelen på out-of-order-funksjonalitet er Atom sinnsykt sårbar for I/O-stopp/venting.

På 901'en min har jeg Win XP på den trege 16 GB-SSDen og Ubuntu på den "kjappe" 4 GB-SSDen, og Win XP er innimellom en tålmodighetsprøvelse av de sjeldne. Innimellom glir det som bare juling, men med én gang den må skrive eller lese bittelitt fra disk (16 GB) henger hele driten seg til den er ferdig. Jeg burde selvfølgelig valgt FAT istedetfor NTFS for å minimere diskbruken, men på installasjonstidspunktet visste jeg ikke at det var så gale.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341
Hei,

har en 1101HA som sliter med video fra youtube, tv2sporten, vgtv osv. Er ikke dette noe denne maskinen normalt skal takle? Divx er ikke noe problem. Har adobe flashplayer 10 lagt inn og nyeste silverlight.

 

Hva er greia? Hvis jeg ikke får noe sving på nett-video må jeg sterkt vurdere en annen maskin..

 

flash er veldig cpu intensivt. er ikke din maskin spesifikt. filmavspilling med ordentlige formater er noe helt annet.

 

Skal formatter og reinstallere Xp på min Asus 1000H. Hva er den beste måten på å gjøre det på?

 

boot fra recovery profilen og følg innstruksjonene?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...