Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Dagner skrev (Akkurat nå):

Surt, men ikke overraskende. 
Alt i alt en veldig underholdende kamp, Martin skulle nok hatt kort for all sytingen, men ellers syns jeg dømmingen var meget bra her.

Martin og Jorginho. Ellers enig, ganske bra dømming og spillet fikk flowe. Dere dominerte først omgang og burde hatt et par med litt marginer etc på deres side.

Lenke til kommentar
barezell skrev (1 minutt siden):

Ser ikke likheten?

Lag som tidvis dominerer banespillet, skaper sjanser, men uten at det resulteter i noe som helst. I tillegg til en manager som ikke akter å endre kampbildet, treg med å gjøre endringer, og har klare mangler i stallen som de ikke virker å være så veldig interessert i å fikse.

Lenke til kommentar

Altså banespillet er jo på høyt nivå. Starter kampen i voldsomt tempo og Liverpool klarer ikke helt å holde følge, og det ender som en av de bedre omgangene i år (sett bort i fra fraværet av mål).

Vi mangler ikke bare en god spiss. Alle målscorerne på laget sliter med pløsete avslutninger og seig beslutningstaking. Må skje mer enn bare en signering. 

FA-cupen var siste realistiske sjanse på et trofé denne sesongen. Synd.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Klarer laget å finne en balanse mellom det offensive fra forrige sesong og det defensive vi har denne sesongen så er mye gjort. Så mye som vi dominerer spillet så hadde en kraftpakke av en spiss vært godt å ha. Nketiah og Jesus er ikke god nok og sistnevnte sliter for mye med skader, kan ikke si at Havertz la inn noe god søknad til flere kamper som spiss i dag. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...