Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I Spania skal Real Madrid ha satt seg et mål om å signere Aaron Ramsey fra Arsenal. Ifølge The Sun skal klubben være villig til å legge 25 millioner pund på bordet.

Dagens rykte - 
Ramsey drømmer jo om å spille i Spania. Drit i kilde diskusjon og alt det der. Fokuser på prisen, samt midtbanespillerne vi har i dag. Hvem ville du beholdt og hvem ville du solgt? til hvilken pris?

Lenke til kommentar

25 mill pund? Latterlig lite. Men jeg er for å selge Ramsey. Har stagnert enormt og er mye skadet. Får vi 35-40m så hadde jeg tatt pengene og løp. 

 

Men det er ingen tvil om at Arsenal har et midtbaneproblem så fort Cazorla er ute. Hele laget virker som det kollapser. Det var spesielt åpenbart mot Tottenham

Lenke til kommentar

Flau opptreden av oss i går, men herre min hatt så deilig det er å ha Giroud som plan B fra benken. Kommer lett til å score 15 mål denne sesongen om han så ikke starter en eneste kamp. Ingen takler musklene og luftstyrken til Big G etter å ha løpt etter Alexis og Walcott i 70 minutter. Også interessant å se Ox på høyreback. Tviler på at han har de defensive ferdighetene til å lykkes der på sikt, men det kan være en nyttig taktikk når vi stanger (frem til Hector er tilbake).

 

Ikke allverdens til form på oss i det siste, men heller ingen katastrofe med to poeng mot Tottenham og United på OT. Lett å glemme at vi bare har tapt én kamp i ligaen siden 2. mars (!). De tre neste er mot Bournemouth, West Ham og Stoke, hvorav to er på hjemmebane.

Endret av Classy Crab
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...