Jump to content

Prodigy8

Medlemmer
 • Content Count

  228
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)
 1. Middlesbrough tar ledelsen igjen mot City. Står dette, har vi "alt" å spille for idag!
 2. Vi har 4 seire, 11 tap, og 11 uavgjort mot de 5 store i PL de siste 3 sesongene. 4 av de resterende 11 kampene våres, skal spilles mot nettopp disse lagene? Vi trenger 3 poeng fra samtlige av disse kampene, hvordan all verden skal vi klare det? Siste 3 PL-sesonger mot Liverpool, Manchester United, Manchester City, Tottenham, og Chelsea... Vunnet 4/26 Tapt: 11/26 Uavgjort 11/26
 3. Må være de beste 20 min jeg har sett av Arsenal på lenge...
 4. Ufattelig at Wenger ikke bekrefter Sanchez fra start i morgen. Vi så alle forskjellen han utgjorde med det samme han kom innpå lørdag. Det gjør det ikke bedre at han avkrefer ryktene om hva som har skjedd på treningsfeltet heller. Når det er sagt så tror jeg han starter uansett og de eventuelle disputtene på treningsfeltet er det vell åpenbart at han avkrefer (selv om det skulle ligge noe i det )
 5. Jaja, det eneste som mangler nå er vell å få vite at Wenger hvilte Sanchez de første 45 mtp. returoppgjøret mot Bayern på tirsdag
 6. Det handler mer om måten vi taper kampene på enn noe annet. I det vi møter litt motgang virker det som vi ikke har noe som helst plan for hvordan vi skal håndtere situasjonen, verken i kampene eller utenom. Arsenal kan gå fra å ha en glimrende kamp og se ut som tittelutfordrere til å se ut som et middelmådig PL lag. Hvor ligger problemet? Jeg vet ikke, men det samme gjentar seg år etter år, så om noen legger skylden på manageren er vell ikke så rart?
 7. Like greit at jeg bare fikk med meg de 30 siste ser det ut som...
 8. At det går an. Can burde vært ute!
 9. Og hva begrunner de det med? At Alonso går naturlig opp i duellen og, som du sier selv, ikke bevisst albuer Bellerin.Så du mener man kan forsvare farlig spill med at det ikke er bevvist gjort? Ingen går bevisst inn i en duell i fare for å skade noen i hodet, så skal man ikke kunne straffe han så sant det ikke var bevisst gjort? Det som er bekymringsfullt er er tilstanden til forsvarsspilleren; målet kan man ikke gjøre så mye med.
 10. Patetisk... Dårligste opptreden jeg har sett på veldig veldig lenge. Stryk til alle. Ikke vanskelig å se hvorfor Sanchez ikke haster med å skrive ny kontrakt. Nei, han forsvinner nok snart får vi håpe for hans del.
 11. Idag ser jeg egentlig ikke hvordan vi skal komme tilbake. Spiller dårlig...
 12. Dette blir faktisk for dumt...
×
×
 • Create New...