Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

Piers er spot on i minst 95% av sine tweets. Noen Arsenal fans hater han på grunnlag av det som skjedde i København, noe som er helt latterlig.

 

Piers har et stort publikum og tør å si det ingen andre sier. Nettopp derfor fikk han sparken i CNN også; Fordi amerikanerne ikke tålte hans meninger...

 

 

Piers er aldri spot on. Han er en ond versjon av Benbjo. Hen elsker oppmerksomheten av å være kontroversiell, og han tror han vet hva som er best for klubben selv om han har fantastisk lite peiling. Dette er en person som ville tatt imot Mourinho til klubben med åpne armer, selv om Mourinho ville ødelagt alt Arsenal står og brenner for.

 

Han latterliggjør seg selv gang på gang. Blar du tilbake til 1-x år gamle tweets fra han og sammenligner med hvordan situasjonen er idag vil du se hvor ydmykende det er. Han klarer ikke annerkjenne hva Wenger har gjort for klubben, og han forstår ikke de mulige konsekvensene som kan oppstå dersom han drar. Han er en av regnbue-idiotene som tror at alt i fotball kan løses med ny manager og penger. Han bryr seg ikke om klubbens integritet. Han bryr seg ikke om hva klubben står får. Han bryr seg ikke om spillerne. Han er rett og slett en førsteklasses gloryhunter. Han er en medgangsupporter som kritiserer både mangager og spillere etter en dårlig prestasjon.

 

Han er så malplassert at han aldri skulle blitt Arsenal-supporter.

 

go morgen bs. Trur du må sjekke opp hva integritet betyr og finne et mer passende ord, som for eksempel identitet. En ting er å poste et diffust innlegg, et annet er å bruke fancy ord som man egentig ikke forstår selv, men man kan vel ikke forvente noe annet av en 6-åring nå til dags. og vennligst slutt å trekke inn Benbjo. Hadde jeg ikke vist bedre hadde jeg trodd du var sjalu på han..

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Vil man virkelig ha en spiller som Costa?

 

Man må ikke glemme kostnadene forbundet med å bygge hulen han skal flytte inn i....

 

Var ikke RvP et rasshøl i starten av sin Arsenal-karriere / før han kom til Arsenal? Wenger har kanskje en fetisj på å temme bråkmakere for så å selge dem.

Lenke til kommentar

Jeg personlig tror ikke det er positivt for Arsenal å hente en bråkmaker. Føler laget er bygd opp av utelukkende "good guys" og at vi bør fortsette med det. Det betyr ikke at de ikke er vinnerskaller. Se på Mertesacker for eksempel, går foran som et godt eksempel for de rette verdiene. Jeg tror en bråkmaker som Costa kan skape uroligheter i harmonien i laget, og den virker som å være veldig bra om dagen. Det finnes andre bedre løsninger der ute, og jeg håper Wenger finner den rette. For en ny spiss er vel nesten bekreftet fra Wenger? Hvert fall sterkt hintet til. Det var en periode når Giroud ikke leverte og han hadde ingen gode alternativer (brukte Bendtner), at han virket veldig oppgitt og rådløs.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

https://twitter.com/MickTheGooner/status/466132941622763522

https://twitter.com/MickTheGooner/status/466133697604112384

 

En av disse tre hadde vært latterlig digg.

 

Edit: For øvrig morsomt at de samme som skriker ut etter en mobil og hurtig spiss klager på at vi ikke går for Diego Costa. Han er neppe noe særlig raskere enn Giroud. Er heller ikke overbevist om at han takler rollen som ensom spiss. I Atletico spiller han i en 4-4-2-formasjon og er, i følge folk som har sett mer av ham enn meg, minst like avhengig av å ha løpere rundt seg som det Giroud er.

 

Og som flere har vært inne på, har vi en meget god lagmoral for tiden, og vi trenger ikke å risikere å ødelegge denne ved å svi av £32m på en av fotballeuropas største urokråker.

Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar

Edit: For øvrig morsomt at de samme som skriker ut etter en mobil og hurtig spiss klager på at vi ikke går for Diego Costa. Han er neppe noe særlig raskere enn Giroud.

Nja, det er no først og fremst pakken han kommer i da. Jeg mener han er raskere enn Giroud og har egenskapen til å dra vekk flere spillere enn ham før han mister ballen. Jeg mener han også er en bedre avslutter enn Giroud. Finner du en rask spiss som har muligheten til å gjøre det samme, blir jeg overrasket. Nå skal vi nå også huske på at Suarez har samlet en bøtte med dritt når det kommer til oppførsel, men likevell er han verdens beste spiss.

 

Hva mener folket om Bony egentlig?

16 mål og 4 assists på 34 kamper, og 108 avsluttninger totalt. Jeg mener det ikke er dårlig for at det er første sesong i PL, men igjen så vet jeg ikke hvordan han er som spiller.

Lenke til kommentar

Foretrekker at vi henter Cavani eller Mandzukic fremfor Costa. Min absolutte favoritt hadde vært Benzema, men han drar ikke noen sted med mindre Real Madrid henter Suarez. Det kommer helt ann på hvor mye Real Madrid har lyst på Suarez, for hvis de virkelig har lyst på han så får de han. De har nok penger til å både overtale Liverpool og Suarez.

 

 

 

 

Hva mener folket om Bony egentlig?
16 mål og 4 assists på 34 kamper, og 108 avsluttninger totalt. Jeg mener det ikke er dårlig for at det er første sesong i PL, men igjen så vet jeg ikke hvordan han er som spiller.

 

 

Han er ikke noe bedre enn Giroud. Vi må sikte høyere.

Lenke til kommentar

For å være helt ærlig kan jeg godt ta til takke med en Morata/Batshuayi som eneste spissignering om vi henter en av Pedro/Alexis/Di Maria i tillegg. Da vil vi uansett være betraktelig mye sterkere offensivt. Det er ikke mange verdensklassespillere på markedet, så da kan det kanskje være en idé å hente en yngre spiss som ikke har nådd sitt fulle potensial enda.

Lenke til kommentar

Sier ja takk til Di Maria, men løser ikke problemene våre på spissplass. Stiller meg heller tvilende til at han vil komme og Real selge.

 

Sanchez? Også skeptisk her. Har vel ikke akkurat vært glimrende i Barca. Også ikke helt sikker på om han vil passe inn i systemet vårt. Må vel da bli som kant.

 

Pedro hadde vært glimrende, men tror denne er minst sannsynlig av overgangene.

 

Felles for disse ryktene er jo at de nok primært ville spilt på kant og ikke som enslig spiss. Kanskje det er det Wenger tenker, å forsterke kantene? Vi har jo i utgangspunktet 3 spisser. En av disse må forsvinne om det skal komme en inn tror jeg.

 

Bony? Usikkert kort, men uten tvil et talent. Mye av det samme som Giroud, men bedre avslutter. Har scort mot toppklubbene, noe Giroud ikke klarer. Sistnevnte har vel knapt scoret utenfor London?

 

Vi kommer til å bli linket til alle angripere i Europa denne sommeren, så her gjelder det nok å holde tunga rett i munnen!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...