Jump to content

-Lasse

Medlemmer
 • Content Count

  2734
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

397 :)

About -Lasse

 • Birthday 01/01/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Et kjøleskap skal vare mer enn to år, det er forventet, tror ikke så mange mener noe annet. Det vil si at har du 5 års reklamasjon. Tror du har en god sak ved å ta dette videre.
 2. Uff, den er stygg. Godt foten ikke er helt strak..
 3. Egentlig en kamp med få sjanser.. 1-1 er kanskje ok, men allikevel kjedelig at de scorer på noe som etter reglene ikke skulle vært godkjent.
 4. Viktige 3 poeng. Arsenal har egentlig hatt full kontroll i dag. Tror de har hatt en lite temposkifte til om det hadde vært nødvendig også. Sitter mye i huet, lett og legge seg ned på samme nivå hvis de kan. Benbjo, feir i lag med oss nå 🎉
 5. 3 poeng i dag og god start på det tette kampprogrammet er viktig!
 6. Benbjo liker å provosere egne fans Arsenal har full kontroll, men det er selvfølgelig skummelt å lede med ett mål. Burde vært skummlere fremover enn de siste 10 nå..
 7. Bare få roa ned nå så ikke Burnley får momentum. Får se hva de duger til psykisk nå, for arsenal er et vesentlig bedre lag enn burnley i dag.
 8. Synes dommeren har vært god i dag. Virker til å ha kontroll.
 9. Zaha har vært god i dag, men den straffa var i grenseland av diving altså.. Kunne fint holdt seg på beina om han ville. Uansett, skikkelig klønete av Xhaka.
 10. Lichsteiner er en spiller arsenal sårt har tregt en stund. En skikkelig drittsekk utpå bana, men så ekstremt viktig for laget.
×
×
 • Create New...