Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Arsenal have agreed a fee with Montpellier for striker Olivier Giroud. According to Al Jazeera

Vet ikke om de er til og stole på eller ikke, men de skal visst ha vært først ute med Nasri og Chamakh til Arsenal da de overgangene skjedde.

 

Vi får vente å se.

 

Edit: Mulig dette bare er et twitter-rykte. Ta dette med en klype salt.

Endret av Payung
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Summen ryktes forøvrig å være 6.4 millioner pund/euro + Chamakh.
Hvis dette stemmer, er det jo en helt fantastisk deal for vår del. Ikke bare får vi inn en klassespiss, men i tillegg blir vi kvitt en overbetalt søppelspiller. Overgangen kan kanskje bety at RvP er på vei ut, men da har vi i det minste erstatteren klar. Ambisjonen vår hver sommer bør være å gå inn i sesongen med et sterkere lag enn det vi hadde den forrige, og med Giroud og Podolski synes jeg ikke vi stiller mye svakere enn det vi gjorde med van Persie og Chamakh. Ingen av de nye kommer til å score like mange mål som van Persie gjorde forrige sesong, men nå får vi i det minste muligheten til å rotere, og vi blir ikke like avhengige av én spiller.

 

Al Jazeera er til å stole på, men det står ikke noe om dette ryktet på nettsidene deres. Utrolig at så mange går fem på uten å sjekke den oppgittte kilden først.
Vil tro at nyheten har kommet gjennom TV-kanalen. Men vi må huske at Mata var klar for oss forrige sesong, og for bare noen uker siden hadde vi signert M'Vila. Vi får krysse fingrene.
Lenke til kommentar

Tar Giroud ryktet med en klype salt for nå. Hvertfall med de summene som det snakkes om. Som LeProf sier hadde vi signert Mata og M'Vila, men vi vet jo hva som skjedde...

 

Forøvrig trenger ikke det at Giroud kommer å bety at RvP drar rent teoretisk, spesielt dersom Chamakh drar andre veien. Da vil jeg tro at Giroud er Chamakhs erstatter. Vil også tro at Podolski er tiltenkt en rolle på venstre og er faktisk Arshavin sin erstatter. Dermed vil vi ha Podolski/Gervinho på venstre, RvP/Giroud i midten og Walcott/Ox på høyre.

Lenke til kommentar

Det har jeg aldri sagt. Hva er greia med at alle skal legge ord i munnen min hele tiden?

 

Det jeg har sagt og mener er at det er sannsynlig at RvP forsvinner. I min forrige post sier jeg at dersom Giroud kommer og Chamakh går andre veien betyr ikke det nødvendigvis at RvP forsvinner, nettopp fordi netto resultat er at vi har like mange spillere. Vi vil da fremdeles mange 1 spiss hvis RvP forsvinner senere. Altså er de to uavhengige hendelser.

 

Dette blir jo bare spekulasjoner, men det er jo også den muligheten at Podolski er tiltenkt en midtspissrolle og at Arshavin ikke blir solgt. Da vil vi ha Podolski/Giroud på topp og RvP er da "overflødig".

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Dave Seager ‏@goonerdave66

Sale of M'Vila from Rennes to Arsenal now listed with French Stock Exchange. Thanks @sport_trend who have continually updated this deal

 

A transfer of over £10m must be listed on the stock exchange. Yann M'Vila to Arsenal has just been listed on the French stock exchange. #AFC

 

Bare for at oppdatere. Folk sier det bare er oppspinn at fotballoverganger må listes på børsen, men jeg vet altså ikke. Sær ting å finne på å i alle fall.

 

Velger å forholde meg nøytral intil Rennes eller Arsenal bekrefter.

Lenke til kommentar

For å oppdatere ang Giroud:

 

Jamie Sanderson

Nothing new on Olivier Giroud and Arsenal. Montpellier's coach René Girard confirmed what we already knew last night: Arsenal are interested in Giroud, and if they agree a fee, a deal is likely. Ground breaking.

This news showed how social media and it's rapid thirst for news can be a bad thing. Girard's tame quotes were translated at least four different ways, from 'Arsenal like the player', to 'Arsenal have bid for the player' in a space of 30 minutes.

I shared my thoughts and info on Giroud two days ago: Read more › , and nothing has changed. I don't expect he'll move until after Euro 2012, and there has been no proper contact to date.

The only interesting thing to come from this news is that Girard confirmed something we had only heard whispers about so far - Montpellier would like Marouane Chamakh on loan as part of the deal. That's helpful to Arsenal, in clearing some of the space needed to bring Giroud in.

So, to sum it up, some nice quotes from Girard, but no need to get too excited yet. Arsenal know what a top striker Giroud is, but until the Euros are done, don't expect any real movement.

Lenke til kommentar

Nå husker ikke jeg helt, men har ikke Ornstein sagt mye rart oppgjennom? Dog er det BBC og de er seriøse.

 

Anyway, jeg stiller litt spørsmålstegn ved at den er "almost complete". Giroud er i den franske troppen. Hvordan kan han ha dratt til London og hatt medical + skrevet under kontrakt?

 

Er jo selvsagt mulig at han har gitt instrukser til agenten sin mtp kontraktsforhandlingene og at Giroud har muntlig akseptert betingelsene.

 

Glimrende signering hvis sant, så får vi håpe at han ikke er en RvP erstatter, men heller en Chamakh/Bendtner/Park erstatter.

Lenke til kommentar

Nå husker ikke jeg helt, men har ikke Ornstein sagt mye rart oppgjennom? Dog er det BBC og de er seriøse.

 

Anyway, jeg stiller litt spørsmålstegn ved at den er "almost complete". Giroud er i den franske troppen. Hvordan kan han ha dratt til London og hatt medical + skrevet under kontrakt?

Ingen er med pålitelige enn David Ornstein når det gjelder Arsenal. Kan ikke huske at han har tatt feil en eneste gang.

 

Giroud kan da både gjennomføre medical og skrive under på kontrakt akkurat der han er. Det trenger ikke å skje i London. Husk at Wenger er i Polen. Sannsynligvis har alle forhandlingene foregått der.

 

Når det er sagt, er ikke overgangen 100 % i boks enda. Kanskje er det medical og kontrakt som gjenstår. Det eneste vi vet er at en overgangssum er blitt avtalt, og at Giroud vil til Arsenal. Alt tyder på at Giroud er en Arsenal-spiller innen kort tid.

 

Edit: Flere gladnyheter fra Ornstein:

Wilshere's recovery coming along very well. Training every day, itching to return. Wenger yet to decide if he'll go on pre-season tours #afc
Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...