Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var veldig surt å tape kampen igår. Arsenal hadde begge kampene og det beste spillet. Dommerens avgjørelser kan en ikke gjøre noe med. Er uansett veldig tvilende til hans avgjørelse i straffesituasjonen, ettersom den svenske dommeren også i etterkant påstår at det var holding innenfor feltet, noe det ikke var. Det var en morsom kamp med god spenning, nå er det bare å se fremover til kampen på søndag

Lenke til kommentar
Var veldig surt å tape kampen igår. Arsenal hadde begge kampene og det beste spillet.

Mener du dette oppriktig, jeg inrømmer gladlig at Arsenal spilte bedre enn oss i mye av kampen på Emirates, men i går var jo Liverpool dominerende fra 20 minutter og inn.

Lenke til kommentar
Var veldig surt å tape kampen igår. Arsenal hadde begge kampene og det beste spillet.

Mener du dette oppriktig, jeg inrømmer gladlig at Arsenal spilte bedre enn oss i mye av kampen på Emirates, men i går var jo Liverpool dominerende fra 20 minutter og inn.

Etter det massive Arsenal angrepet de første 20 minuttene, kom tilbakeslaget fra Liverpool, som holdt hele kampen gjennom. Som Arsenal supporter kan jeg ikke fatte at noen påstår at vi spilte best. Fra kampbilde er seieren fortjent. Det faktum at kampen ble "avgjort" på en feilaktig dømt straffe, (spesielt når vi skulle hatt straffe sist kamp også) var den sure delen.

 

Uansett så var det en forykende kamp. Jeg likte meget godt det jeg så av Arsenal de første 20 minuttene, da vi faktisk rundspilte hjemmelaget. Hadde vært gøy å sett mer av dette i PL.

Lenke til kommentar

Synes det er synd at sånne situasjoner skal bli avgjørende egentlig. Vil ikke gå lenger enn at jeg sier straffa i går var tvilsom, veldig vanskelig for dommeren, men dere skulle absolutt hatt straffe på Emirates, det kan ikke så mange nekte for egentlig. Men hallo, dommerne er bare mennesker de også, blir jo vanskeligere og vanskeligere å dømme kamper, spesielt disse der tempoet er så høyt som det er. Som Liverpoolsupporter er jeg selvfølgelig glad og synes vi foortjente å gå videre. :) Arsenal spiller til tider drømmefotball som jeg rett og slett bare kan beundre. Synd dere mest sannsynlig er hekta av i ligaen, heller dere enn United eller Chelsea på topp altså (men aller helst Liverpool da, kommer vel en gang i tida det også).

Lenke til kommentar
Her ble jeg igår rett og slett forbannet fordi Liverpool går rundt og sier "Det vi gjorde mot Hleb var ingen ting, vi rørte ham ikke en gang. Men Babel ble skikkelig dratt ned, det var riktig." Lukter vi dobbelmoral her?

Jeg har nå enda til gode å møte noen som har sagt dette.

 

Tillegg så jeg i flere steder at dere(supporter) jublet da Flamini måtte gå ut av banen, er det ikke moralsk forkastelig å juble sånt?

Det har jeg heller ikke vært borti. Men det er sikkert noen som har gjort det også, men det hadde også vært noen Arsenal-supportere som hadde jublet hvis Gerrard hadde blitt skadet og gått av banen. Det vil alltid være idioter i alle leire, og det er synd at du velger å fokusere på dem.

Lenke til kommentar

Helt klart for videodømming jeg også. Blir bare vanskeligere og vanskeligere for dommerne etter hvert som tida går nå. Har vært sjukt mange rare og feilaktige avgjørelser i det siste. Spiller vel ikke noe rolle om man tar 10 sek ekstra i usikre situasjoner når man allerede mest sannsynlig har stoppet situasjonen allerede. Dessuten er det ikke sååå mange situasjoner i hver kamp som egentlig trenger det, så tviler på at kampen blir ødelagt av det uansett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...