Gå til innhold

Angrer du på at du kjøpte Xbox 360?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har nok svart i denne tråden her før, men nei. Absolutt ikkje noe anger her i gården. Ein kan stille seg mange spørsmål om kvaliteten på konsollen, og eg har måttet sende den inn nok ganger..men likevel står konsollen høgst i kurs sammenlignet med min PS3 og Wii. Den har flust av spill,online delen er sleek og gjennført og kontrollen sitter som eit skudd. Bortsett fra den søplete D-padden da, som eg har trikset litt med sjøl for mest mulig optimal ytelse :p

Lenke til kommentar
Det eneste som "irriterer(legg merke til gåseøyne)" meg litt er at kontrollen slår seg av etter en stund for å spare strøm, så må liksom slå den på om igjen, ikke alltid gøy... Går det an å slå av kanskje?

 

Haha, så rart! Dette er nettopp en av tingene som irriterer meg med PS3, det motsatt! :!:

Er vant med å kunne la en konsoll stå på et par timer hvis jeg skal gjøre noe annet eller noe slikt, eller hvis jeg laster ned noe, men gjør jeg dette med PS3-en så dauer jo batteriet!

 

(Noen som vet om dette går an å endre på en eller annen meny?)

 

Ellers er jeg utrolig fornøyd med 360-en min. Strengt tatt er det bare den jeg spiller på, selv om jeg eier alle konsollene, og spillene er fantastiske. Driter også i bråk, har alltid mye lyd på, i tillegg til at jeg har vært heldig - null hardwarefeil :D

Lenke til kommentar

De beste spillopplevelsene jeg har hatt, den diggeste joypaden noen gang, streaming av bilder, filmer og musikk, et enormt utvalg av herlige spill og en multiplayerdel som er rett og slett herlig. Alt i en vannvittig gjennomført pakke for oss som aldri har fått RROD eller oppskrapede spill.

Angrer jeg? Ikke på noen måter! :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...