Jump to content

_KroSjefen_

Medlemmer
 • Content Count

  3627
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

268 :)

About _KroSjefen_

 • Birthday 06/04/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8541 profile views
 1. Kjøpt og lasta ned! I kveld blir det gaming like its 1996
 2. Gledeleg å sjå at wifiTale er mulig på denne telefonen. Då er det håp for meg også Rettet: dobbelpost.
 3. Problemet for min del er at eg får mobil dekka av arbeidsgiver. Den må difor foreks fungere inni datasenteret vårt. Der er det dårleg med dekning og wifi-tale er essensielt
 4. hjeper fint lite når eg er på bedriftsabonnement frå telenor. 😕 Men dette kan jo endre seg frå telenor si side.
 5. Du får ikkje 4gTale og WifiTale frå telenor med denne telefonen?. Det er ein dealbreaker dessverre.
 6. Ifølge han karen her på youtube så ser det ut som S20+ produserer skarpere bilder spesielt på night mode. Den er heilt på høgde med Ultra på ting som ikkje innebærer superzoom. Då ser eg ikkje hensikten med store, tunge Ultra. Det kan også virke som den brukar meir batteri pga den store skjermen. At batteriet er litt større enn S20+ tviler eg på veier opp, men dette blir spekulasjon. S20 Ultra VS S20+ Camera comparison.
 7. Eg er på S8 standard og vurderer nå S20+. Ultra viser seg for voldsom og kamera er faktisk svakere enn S20+ bortsett frå zoom. Mobilen er meir eller mindre ein fasttelefon med lading 2-3 ganger for dagen Hvis S20+klarer 2 dager med moderat bruk så blir det nok den.
 8. Eg håper du har rett. Men samsung har skuffa før og er det noko dei virkeleg ikkje får til så er det exonys. Til og med Kirin-prosessorane til huawei er bedre på ytelse og batterisparing enn exynos. https://www.notebookcheck.net/Exynos-990-Galaxy-S20-surfaces-on-Geekbench-How-does-it-compare-to-the-Snapdragon-865-model.452710.0.html
 9. Frå testen til dinside.no
 10. Synd at batteriet går unda så mykje fortere på Exynos enn Snapdragon. På youtube ser eg at folk får 6-7 timer med screen on time, mens i denne testen meldes det om 2-3 timer. Det er jo hinsides! Sjølsagt mange faktorer som speler inn her, men at forskjellen er så stor om dette faktisk er tilfelle så er jo det totalt skivebom av samsung. Mate 20 pro kan jo brukes komfortabelt i 2 dager før den er tom!
 11. Er vel ikkje billig å utvikle exonys-brikken frå år til år heller. Sidan dei ikkje får det til så ser eg ikkje hensikten med å holde fast på den når andre produsenter som Sony og Google fint kan bruke Qualcom.
 12. Er det nokon som veit kvifor Samsung på død og liv skal pushe Exynos i Europa? Gang på gang viser den seg svakare enn qualcom. Det må då vera mykje lettare for alle parter inkl Samsung sjølve om dei droppa exynos fullstendig?
 13. I min Octavia har eg både Android Auto og Apple Carplay. Koster som det skal nøyaktig 0 kr bruker sjølv android auto og det er blitt ganske bra etterkvart.
 14. nei, annonsører får ikkje tilgang til banken din.
×
×
 • Create New...