Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Vet ikke helt om jeg har nevnt det tidligere Chasseur, men det er jævli artig å åpne med:

"Hvor mange babyer trenger du for å male en garasje?"

"Hæææ?"

"Kommer ann på hvor hardt du kaster dem! :D"

 

Er alltid artig å åpne med drøøøye spøker. Kan ta et par til:

"Hva er forskjellen på en neger og en bøtte med drit?"

"Hæææ?"

"Bøtta. :D"

 

"Hvor lenge kan en neger holde på en drit?"

"Hæææ?"

"Ni måneder. :D"

Vært på Fossrevyen eller? Morsomt er det uansett!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Genialt mann! Jeg vet at mine forslag kan virke sprø, men sprøtt virker ;)

 

Det jeg liker å gjøre er, etter en heftig krangel o.l. er å se jenta dypt inni øynene. Jeg prøver å virke medfølende, og sier og viser at jeg forstår det/aksepterer det. Deretter setter en pekefingeren svakt på munnen til jenta, og sier et svakt "hysj". Så kysser du henne svakt på munnen, og venter på reaksjon. Så er det bare å sette i gang med lidenskapelig munn-til-munn metode. Det skal fungere, men ikke gjør dette om du har jukset på henne eller en annen form for grov "forbrytelse" i forholdet. Have fun guys :)

Lenke til kommentar

To kamerater gikk på byen med matchende T-skjorter i helga.

den ene: "Jeg kjenner ingen med psykiske problemer"

andre: "Jo, det gjør du faktisk"

 

Jeg gleder meg til å høre responsen :D

Planen er å gå ut med

"Kan vi ikke heller snakke om hvor jævlig jeg har det?"

og "Nei."

snarlig.

Eller "Er det bare jeg som sliter med livet?" og "Ja."

Endret av toth
Lenke til kommentar
Vet ikke helt om jeg har nevnt det tidligere Chasseur, men det er jævli artig å åpne med:

"Hvor mange babyer trenger du for å male en garasje?"

"Hæææ?"

"Kommer ann på hvor hardt du kaster dem! :D"

 

Er alltid artig å åpne med drøøøye spøker. Kan ta et par til:

"Hva er forskjellen på en neger og en bøtte med drit?"

"Hæææ?"

"Bøtta. :D"

 

"Hvor lenge kan en neger holde på en drit?"

"Hæææ?"

"Ni måneder. :D"

Vært på Fossrevyen eller? Morsomt er det uansett!

Nei, faktisk ikke. De, og mange fler, er fra uttallige kafébesøk med venner hvorpå man til slutt kommer inn på temaet "Vitser man egentlig ikke forteller" :p

Lenke til kommentar

Hola peeps.

 

Tenkte å slenge inn en liten feltrapport igjen, litt kortere og mer lesevennlig denne gangen :p Det skjedde egentlig ikke så mye, men jeg fikk brynt meg litt på en av de største utfordringene jeg sliter med - "got the skill but not the will".

 

Jeg klør meg stadig i hue over hvorfor, for jeg syns det er veldig givende å snakke med folk når jeg bare får snøballen til å rulle. Den viser seg imidlertid å være faen så vanskelig å få over kanten, men en liten dytt fra en natural-kompis var det som trengtes denne gangen. Ok, her går ingenting.

 

 

 

Jattah... En ganske begivenhetsløs kveld, bortsett fra at jeg har fått haugevis av kommentarer på t-skjorta mi hvor det står "I can only please one person each day. Today is not your day. Tomorrow doesn't look good either.", tapt i håndbak mot en som påsto han var kretsmester, hilst gjentatte ganger på en fyr som bare kaller meg for "Manshow" grunnet en lettere homoerotisk opptreden for en tid tilbake og generelt hatt det gøy.

 

Det interessante, iallfall for min del, starter idet jeg støter på en natural-kompis. Vi prater litt skit før han spør om det blir noe damer, noe jeg en smule motvillig svarer nei på. Han mener at jeg må gjøre noe med det og peker kjapt mot et to-sett litt bortenfor før han stikker videre.

 

Jeg kjenner staten synker noen hakk og en del av meg har mest lyst til å smekke til fyren, men jeg har bare godt av en liten reality check selv om det føles ræva der og da.

 

Man skrur klokka fram en halvtimes tid, det nærmer seg styggfort stengetid og pianisten synger bokstavelig talt på siste verset. Jeg er smått fortapt i musikken, svaier i takt og synger innimellom idet jeg ser ei ganske søt brunette ved et bord litt bortenfor meg.

 

Vi får øyekontakt, og hun smiler og hever glasset. Jeg smiler og gjør det samme tilbake mens tankene surrer. Kjenner frustrasjonen boble under topplokket, tenker "faen heller" og reiser meg og loffer bort til henne.

 

Åpner med at hun hadde så sjarmerende smil at jeg ble lokket bort. Hun smiler tilbake og spør hvordan kvelden har vært, og jeg veit det er game on. Litt småprat senere har pianisten sunget seg ferdig, pausemusikken overtar med en ganske ok låt og jeg tar et skritt tilbake og strekker ut hånda. Let's dance, baby ;)

 

Så kommer den morsomme delen - siden hun ikke har lommer i kjolen sin og ikke har med seg veske så var det mest naturlige stedet å lagre småpenger tydeligvis oppunder kjolekanten. Disse drysser nå ut, og det ser egentlig ganske kinky ut når hun forsøker å dytte de på plass igjen. Jeg påpeker dette og mobber henne hemningsløst for å være grisejente, noe hun såklart protesterer på mens hun forsøker å få gjemt vekk siste kronestykket igjen. Elvis-hoftesvingen jeg holder på med er såklart aaaaldri grisete... *host*

 

Det vil selvfølgelig ikke holde seg på plassen sin, så prosessen gjentas mens jeg forsøker å kvele en latter og bedyrer at mitt uskyldige sinn er skadet for livet.

Hun protesterer lattermildt mens hun smiler litt brydd, og jeg trekker fram litt shock & awe og gir henne skylda for at jeg nå føler en ubendig trang til å klemme henne.

 

Pittelitt symbolsk motstand, men jeg får glatt klemmen min og er en glad laks. Vannet jeg har drukket vil imidlertid ut igjen, så jeg sier takk for dansen og skal til å gå. Hun vil tydeligvis ikke la meg slippe så lett, så jeg får en klem av henne før jeg går... Kyss på begge kinnene til og med :)

 

Vandrer avgårde, lufter pølsa, vimser litt rundt og er egentlig på vei ned for å hente jakka mi da en litt for full fyr prøver seg på tre jenter ved pianoet. Han er ganske klengete og i tillegg overbevist om at han er Casanova reinkarnert, noe som ender med at ene jenta tar tak i niplene hans og dytter ham unna.

 

Jeg får akutt lættis, sirkler rundt og må bare gratulere dama med kveldens mest geniale avvisning. Vi rister lanke og ene venninna vil også være med på leken så vi hilser og skravler litt før jeg overlater scenen til Fullanova igjen og rusler ned til garderoben.

 

En liten fotnote utspiller seg i garderobekøen da jeg ser vakta slippe fram to damer med ganske digre pupper, så jeg spør om han vil slippe fram meg også hvis jeg smiler pent og flasher puppa.

Da en eller annen bak meg spør hvilke pupper så svarer jeg selvsagt "manboobsa" og shaker litt i ekte Austin Powers-stil, noe som utløser en hel debatt mellom de to bak meg, blant annet om hvor mørkt det måtte være for at manboobs skulle være ok (trur eg).

Merkelig nok ville ikke vaktmannen slippe meg fram...

 

Fotnote nummer to utspiller seg idet jeg treffer brunetta jeg åpnet før på kvelden, i en noe motvillig klinch med nok en fyllesjekker. Jeg tenker "ah, pokker heller", hilser og kaller henne Miss Piggy siden jeg suger hardt på å huske navn.

Tror jeg scoret et par karmapoeng der, da Fullanova den andre forsvinner rimelig kjapt og jeg får ny klem før hun må løpe etter venninnene sine som ligger noen hestehoder foran i løypa.

 

Man ser litt etter den snertne rumpa hennes før man rusler inn i soloppgangen...

Lenke til kommentar
Nei, faktisk ikke. De, og mange fler, er fra uttallige kafébesøk med venner hvorpå man til slutt kommer inn på temaet "Vitser man egentlig ikke forteller" :p

Jepp, been there. Har en ganske uortodoks kompis på det der, som forteller historier som gjør at jenter rødmer. Noen ganger blir man flau av å være med duden, da han forteller om alt en ikke skal fortelle om til jenter... eller noen for den saks skyld. Eksempler kommer:

- Såh, fant en interessant webside i loggen din. Hvor mye koster egentlig et medlemskap på www.dwarfsinleather.com?

- Jeg sov i samme seng med en kompis, og jeg våknet opp over at noe dryppet i ansiktet mitt. Duden er tysk, så en vet aldri hva de finner på. Uansett så stor han over meg med en boks håndkrem, jeg trodde jo det var noe annet...

 

Jepp, han forteller dette til helt ukjente jenter som ser på oss med blikk som viser sjokk, forundring og vemmelighet i ett. Heldigvis slipper jeg å oppleve dette når det er kun oss to, og et x antall ukjente folk (komfortboble er bra noen ganger, at jeg sa det). Eller så ville jeg ha måttet bruke hijab per i dag...

 

toth:

 

Tenk om dere møter noen som tar det på alvor :dontgetit:

Lenke til kommentar
Virker som du er veldig nøye på hva andre tenker om deg og dine, SasaB. Jeg syntes kommentarene til kompisen din bare var morsomme.

Dude, jeg bryr meg ikke så mye om andres mening (unntatt mammas, men hun er ikke menneskelig). Men alt det der fører til to resultater for meg:

 

1. Jeg må jobbe meg forbi han og morsomhetene hans, selv om han har hatt full kontroll over settet da. Han forstå ikke at han må gi meg plass, slik at jeg kommer ut av det med resultater. Jeg klarer ikke å overgå humoren hans, så på en måte cockblocker han meg, iom at jeg må kjøre overdose på intent da. Derfor gidder jeg ikke å game med han, til jeg har funnet en løsning på dette.

 

Regelen er at 10 min senere kommer han bort til meg og sier "vil du ikke prøve deg på hun?". :hmm: Noen folk vil jeg aldri forstå.

 

2. Jentene synes hele opplegget er creepy og stikker av.

 

Gud, jeg burde allerede hatt en løsning på dette. Men innen første mai skal ha en slags plan for det her...

Endret av SasaB
Lenke til kommentar

Fet kompis du har! Han hørtest litt ut som meg :hmm: ^^

 

Jeg ser PUA overalt plutselig. På skolen i dag lånte jeg et blad med ei jente og fikk høre fra noen andre jenter at jeg måtte begynne å ta de tipsene som stod i bladet.. sånn "10 Ting menn ikke forstår om kvinner" o.l Så sier jeg noe om at det må være det største pisset jeg har hørt og begynner å lese og til min store forundring er den første saken en stor artikkel om sjekkekunsten med Jakob Løvstad og Rockstar :D

 

"På kurs med sjekkekunstnerne: De er kåte, gått på sjekkeskole og håper på å kapre deg."

 

Begynner å bli profilert nå gutta! :thumbup:

Lenke til kommentar

Vet ikke om man kan kalle det en field report; men var ute etter litt daygame i dag.

 

var i en klesbutikk for en liten stund siden og fikk god kjemi mellom hun som jobbet der :) Vi pratet og hadde det hyggelig (pratet om planer for påsken etc), og jeg lovet at skulle komme innom om ikke så altfor lenge.

 

I dag stakk jeg ut i håp om at hun var der. Det var hun og siden det er nesten en måned siden jeg var der var hun litt overrasket da jeg spurte om hvordan påsken hadde vært (der hun hadde vært). Hun så litt mistenksomt på meg og plutselig kom hun på hvem jeg var. Vi var alene i butikken og pratet om løst og fast og det endte med #close og en klem. Hadde en del c/f-materiale som gikk rett hjem. Vellykket dag. :)

 

EDIT:

Om det er noen forslag på hvor man kan ta med en jente i osloområdet så ikke nøl med å hjelp :p

Endret av Bandidos-Pelle
Lenke til kommentar
EDIT:

Om det er noen forslag på hvor man kan ta med en jente i osloområdet så ikke nøl med å hjelp :p

Sjekk ut Villa Paradiso hvis dere skal spise middag. Særdeles koselig sted. Perfekt for romance.

Ville ikke dratt der før man kan sitte utendørs og det kan man vel ikke i Oslo enda(?)

Så har man den plassen rett ved siden av med benker, gress og grønne trær hvor man kan spise en is etterpå.

 

http://www.villaparadiso.no/hvor.htm

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Hvis noen spør om du har lest The Game eller Alfa, kontrer du bare med "har du lest The Rules?". Konge at det blir mainstream. Er enda gøyere å leke "spot the PUA" da. Hadde for øvrig et gullfunn i helgen på jobb:

 

En dude fra utlandet, sikkert Polen eller noe, åpner ei ganske lekker jente. Han strevet i en halvtime før han kommer bort til meg og sier "do you have a pen and paper?". Fyren hadde ikke mobil en gang. Jeg gikk forbi ham og henne fem minutter senere og hun hadde faktisk skrevet ned fullt navn, e-post og mobilnummer. Fyren så temmelig lost ut under hele sargen, men han hadde baller av stål og selvtilliten til en spartaner. Kort innvandrer uten norskkunnskaper og utseende. Good for him.

Lenke til kommentar

Hun har ikke type før hun har sagt hun har type : )

Desutten er jo det kun ditt valg og din moral som bestemmer om du fortsatt vil kjøre på. Det verste som skjer er at du får en venninne som digger deg, og spleiser deg med alle de heite venninnene sine. (eller at du crasher og burner, men det er strangt tett care).

Lenke til kommentar
Raven - du er way more belest i stoffet en det jeg er, og har tonnevis mer bevisst erfaring.

Men jeg må spørre, hvorfor tar du bare farvel og går på dass når du har en åpenbar gullsjanse til å close både på ene eller andre måten?

 

Å, jeg har brent mye bedre sjanser enn dette :p

 

Men fra spøk til Gunnvor...

 

Den ultrakorte versjonen er at jeg har en blindspot på størrelse med Oslofjorden når det gjelder å fange opp interesse og at tanken på at hun kanskje er interessert og bare venter på at vi skal dra hjem og i seng i skrivende stund er totalt fremmed for meg, noe som fører til at jeg brenner sølv-, gull- og platinasjanser over en lav sko.

Men, jeg jobber med saken ;)

Endret av Raven_Heart
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...